Løfte Tunge Ting, Kan Reducere hjerteanfald ved at 40-70%

0
47

Som vi allerede ved, at komme ud og løfte noget tungt, har vist sig at:

 • Forbedre muscle styrke og tone,
 • beskytte dine led mod skader,
 • forbedre smidighed, kropsholdning og balance,
 • hjælpe dig med at forblive uafhængige, som du alder,
 • øge muskel-til-fedt-forholdet,
 • forhindre, kognitiv tilbagegang,
 • få bedre udholdenhed,
 • hjælpe med smertebehandling,
 • mindske risikoen for skader,
 • øge knogletæthed,
 • boost din selvtillid,
 • forbedre søvn kvalitet,
 • og forbedre ydeevnen på dit valgte sport, såvel som de daglige opgaver.

Og nu har det vist sig at reducere din risiko for et hjerteanfald eller et slagtilfælde med 40 til 70 procent, ifølge Iowa State University undersøgelse.

I den undersøgelse, 12,591 deltagere (i gennemsnit 47 år gammel), der er modtaget mindst to kliniske undersøgelser i årene mellem 1987 og 2006. I løbet af denne tid, deres helbred blev overvåget af deres læge og deres modstand øvelse (tunge løft) blev vurderet ved hjælp af en selv-rapporteret medicinsk historie spørgeskema.

Forskerne målte tre sundhedsmæssige resultater i undersøgelsen: hjerte-kar-hændelser, såsom hjerteanfald og slagtilfælde, der ikke resulterer i dødsfald, alle hjerte-kar-hændelser, herunder død, og enhver form for død. Hovedet forsker, DC (Duck-chul) Lee, associate professor i kinesiologi, konkluderede, at modstand øvelse reduceret risiko for alle tre.

Mine muskler ikke kende forskel, hvis jeg grave i gården, bære tunge indkøbsposer, eller løfte en håndvægt.

Lee konkluderer, at “Løfte nogen vægt, der øger modstand på dine muskler er nøglen. Mine muskler ikke kende forskel, hvis jeg grave i gården, bære tunge indkøbsposer, eller løfte en håndvægt.” Og til mig, der er den vigtigste takeaway.

Vi taler ikke om at få et dyrt gym medlemskab, og tvinger dig selv til at pumpe jern hver dag. Vi er simpelthen tale om at løfte nogle tunge ting, for mindre end en time om ugen! Kig rundt i dit hjem eller dit kontor. Jeg vil vædde på at der er nogle tunge genstande i nærheden, der ville passe regningen. En virkelig nem sejr ville være at gøre dine dagligvarer til fods og gå hjem med din comestibles i en rygsæk eller en klud pose i hver hånd—eller begge dele!

Stop undgå de tunge emner og muskeltræning gøremål, de kan en dag redde dit liv!

Det meste forskning på at styrke eller modstand uddannelse har traditionelt været fokuseret på knogle sundhed, fysisk funktion, hormon sundhed, sport performance og kvalitet i livet. Og også traditionelt, når vi tænker på at reducere risikoen for hjerte-kar-sygdomme, vi normalt tænker på at køre, eller andre “cardio” aktiviteter. Denne undersøgelse viser os, at vægtløftning er lige så godt for dit hjerte, og der er andre fordele også.

Ved hjælp af de samme oplysninger, der er indsamlet i denne undersøgelse, en Mayo Clinic Proceedings offentliggørelse viste en 29 procent sænket forekomsten af diabetes, samt 32 procent lavere forekomst af hyperkolesterolæmi (forhøjet kolesterol). Disse resultater blev også kun baseret på styrketræning og uafhængig af aerob træning.

De forskere, der har udtalt, at “Opbygge muskler hjælper bevæge dine led og knogler, men der er også metaboliske fordele. Jeg tror ikke, det er godt værdsat.”

Med andre ord, hvis du opbygge muskler, skal du forbrænde mere energi på grund af, at muskler. Dette hjælper med at forhindre hjerte-kar-sygdomme og giver også mange andre fordele på langt sigt på alle de sundhedsmæssige parametre, som jeg nævnte ovenfor.

Glem ikke at abonnere på Get-Fit Fyr podcast på Apple Podcasts, Stitcher, SoundCloud, Spotify, Google Play eller via RSS. For mere info, tips, og for at deltage i samtalen, hovedet over til Facebook.com/GetFitGuy, twitter.com/getfitguy eller BrockArmstrong.com.