Identitetstyveri, Svindel, Du Bør Vide Om i 2018

0
41

Når den AMERIKANSKE Direktør for National Intelligence kaldet it-kriminalitet “nummer et national sikkerhedstrussel” over for Amerikanerne, at det skulle have været et ” wake-up call. Da vi erfarede, at et brud på datasikkerheden, som berører en af de tre store kredit etater kompromitteret personoplysninger om over 143 millioner mennesker, en masse af os tog varsel.

Men utroligt, at meget få gennemsnitlige Amerikanere er aktivt tager skridt til at beskytte sig mod identitetstyveri. Som teknologi fortsætter med at forbedre og vores liv bliver mere og mere automatiseret og forbundet, er det kun et spørgsmål om tid, før apati gør os mål. Og hvis du bliver offer for identitetstyveri, du kan forvente at skulle års vanskelige kredit reparation, frustration, og selv straffeattester.

Så, hvad slags identitetstyveri, svindel, der er mest populære lige nu? Hvordan kan du beskytte dig selv mod disse, og hvad der kommer som det næste?

De mest populære ID-tyveri, svindel, bliver brugt lige nu

Det er alt for meget for denne artikel til en liste over alle de igangværende svindel, identitetstyveri, bruger og beskrive alle de forskellige metoder i detaljer. For en up-to-date accounting for kendt identitetstyveri, svindel, kan du altid besøge Identity Theft Resource Center online.

Men der er nogle prøvede-og-sand typer af svindel, som er utrolig populære. Og, hvis det er et fupnummer, der er populært eller har været omkring en lang tid, er det fordi det virker. Her er et par af disse former for svindel nedenfor.

Syntetisk ID-tyveri

Federal Trade Commission (FTC) anslår, at så meget som 85 procent af alle identitetstyveri består i “syntetisk” eller fiktive-id ‘ er. I denne form for identitetstyveri, tyven vil bruge rigtige stjålne oplysninger (som et cpr-nummer og fødselsdag) sammen med reelle oplysninger fra en anden person eller oplysninger, de har skabt, til at lave en helt ny person. Denne nye identitet kan så tage mange af de aktioner, som ansøger om lån eller kredit kort, uden at rejse så meget mistanke om eller alarmering af myndigheder så hurtigt, på grund af blandingen af data, der anvendes.

Den bedste måde at fange syntetiske ID-tyveri er at overvåge dit kredit rapport nøje. Hvis du ser noget out-of-the-ordinære, såsom adresser, du har aldrig boet på eller job, som du aldrig har haft, er det muligt, at du er offer for syntetiske ID-tyveri.