Hvordan til at Beskæftige sig Med Mennesker, Der Taler For Meget

0
42

Lytteren Brian skrev i et dilemma. Ligesom mange office arbejdere, han arbejder i et åbent cube miljø. Han er venlig og afslappet, men finder at han er en magnet for kolleger at tage en pause fra deres eget arbejde. Folk træk op i en stol ved siden af sin terning, og chat, nogle gange i op til en halv time! Og når de ikke hænger ud i sin terning, de er ofte hænger ud i nærheden, med en høj samtale eller tale i telefon.

Brian ‘ s arbejde, der involverer en masse af matematik og edb-programmering. Med andre ord, at hans arbejde er—du ved—arbejde. Brian siger, at han selv prøvede at trække sit arkivskab ‘ s skuffe åben som en ersatz skillevæg, som, desværre, hans chef var hurtig til at mærke som anti-social-og et tegn på ikke at være en team-player.

Alt i alt, Brian spørger, hvordan han kan være mere selvsikker, forsvare sin plads, og fortælle folk, han har brug for fred og ro uden at lade vrede bygge eller kommer på tværs som en idiot.

Derfor, i denne uge, lad os dykke ned i, hvad de skal gøre, når Donny fra marketing stopper med at vise dig sine seneste kat video.

Et problem er, at miljøet i sig selv; her, videnskab er på Brian ‘ s side. I en undersøgelse foretaget af University of Sydney, to arkitektur professorer undersøgte kompromiser mellem åben-plan i forhold til de traditionelle kontorer. Fordelene ved åbne kontorlandskaber er, teoretisk set, bedre teamwork, kreativitet, og “lette interaktion.” Men den undersøgelse viste, at tvungen interaktion ikke opveje ulemperne ved et åbent kontormiljø, som matchede Brian ‘ s erfaring nøjagtigt: støj og mangel på privatliv.

Dog, det virkelige problem er, at Brian er fanget af Snakkesalig Cathys og Snakkesalige Garys af verden. Det er en følelse, velkendt for mange af os rolige typer, og det er ikke eksklusivt til kontor—det kan ske, ved fester, familie sammenkomster, eller hvor som helst small talk efterlader dig skanner horisonten for en flugtvej. Ellen Degeneres sammenligner følelsen af at være på en motorvej uden udgange, når du er nødt til at tisse.

Hvorfor Har Nogle Mennesker Taler Så Meget?

Dette rejser spørgsmålet om, Hvorfor nogle mennesker taler så meget? Nogle oplæsere udfylde det tomme rum med tilhørende chatter for at lindre deres angst. Andre holder op en strøm af verbale fyldstof, fordi det holder deres hjerne distraheret og deres følelser. Atter andre taler, fordi de finder det givende at tale om sig selv. Ja, alle har brug for en person i deres liv, som de kan rapportere, hvad de havde til frokost. Desværre, ikke alle—herunder Brian—ønsker at tjene denne funktion.

Vi har alle prøvet subtile hentydninger til at signalere, at vi ikke ønsker at tale, så som, “Okay så,” eller fortsætte med at skrive, mens den person, der taler. Men det sjældent virker. En nylig undersøgelse i Journal of Experimental Analyse af Adfærd, selv testet en klassisk subtil teknik—undgå kontakt med øjnene.

I den undersøgelse, samtaler blev afholdt mellem to aktører, og en deltager. Skuespillere blev instrueret i at byde på verbal godkendelse som “Ja, jeg er enig,” “Præcis,” eller “Gode point” ved specifikke intervaller. Hvad der adskilte sig er, at i halvdelen af de samtaler, de aktører, der er aftalt kun mens foretage øjenkontakt, mens der i den anden halvdel, de kommenterede, mens du kigger væk—en subtil cue vi ofte bruger, når de forsøger at bringe en samtale for at lukke.

Så, gjorde deltagerne samle op på dette og tale mindre? Overhovedet ikke. Undgå kontakt med øjnene havde ingen effekt. Endnu værre, undersøgelsen fandt deltager snakkede mere til, hvilken af de to aktører, der talte mindre.