Het tillen van Zware Dingen Kan het risico op Hart Aanvallen van 40-70%

0
21

Zoals we al weten, krijgen die er zijn en optillen van iets zwaars heeft aangetoond:

 • Het verbeteren van de spierkracht en toon,
 • bescherm uw gewrichten van letsel,
 • verbetering van de flexibiliteit, houding en balans,
 • help je onafhankelijk blijven als je ouder wordt,
 • toename van de spier-vet verhouding,
 • het voorkomen van cognitieve achteruitgang,
 • beter uithoudingsvermogen
 • helpen met de pijn management,
 • daling risico van letsel,
 • toename van de botdichtheid,
 • boost je zelfvertrouwen,
 • het verbeteren van de kwaliteit van de slaap,
 • en de prestaties verbeteren in de sport van uw keuze zo goed als dagelijkse taken.

En het is nu aangetoond dat het verminderen van uw risico op een hartaanval of een beroerte met 40 tot 70 procent, volgens een van de Iowa State University studie.

In de studie, 12,591 deelnemers (gemiddeld 47 jaar oud) ontvangen ten minste twee klinische onderzoeken tussen de jaren 1987 en 2006. Tijdens die tijd, hun gezondheid gecontroleerd door hun arts en hun weerstand op de training (zware) werd bepaald met behulp van een zelf-gerapporteerde medische geschiedenis van de vragenlijst.

De onderzoekers gemeten drie de gezondheid van de resultaten tijdens de studie: cardiovasculaire gebeurtenissen zoals een hartaanval en beroerte die niet resulteren in de dood, alle cardiovasculaire gebeurtenissen zoals de dood, en elk type van de dood. De hoofd onderzoeker, DC (Duck-chul) Lee, universitair hoofddocent bewegingswetenschappen, tot de conclusie dat de weerstand oefening verminderde het risico voor alle drie.

Mijn spieren niet weten wat het verschil is als ik aan het graven in de tuin, het dragen van zware boodschappentassen, of het tillen van een halter.

Lee concludeert dat “Tillen van een gewicht dat verhoogt de weerstand van uw spieren is de sleutel. Mijn spieren niet weten wat het verschil is als ik aan het graven in de tuin, het dragen van zware boodschappentassen, of het tillen van een halter.” En voor mij is dat de meest belangrijke meegenomen.

We praten niet over het krijgen van een dure sportschool lidmaatschap en jezelf dwingen om de pomp ijzer elke dag. We zijn gewoon te praten over het opheffen van een aantal zware spullen voor minder dan één uur per week! Kijk rond uw huis of uw kantoor. Ik wed dat er een aantal zware voorwerpen in de buurt die zou passen bij de factuur. Een echt gemakkelijke overwinning zou worden doe je boodschappen te voet naar huis lopen met uw comestibles in een rugzak of stoffen koffer in elke hand—of beide!

Stop met het vermijden van zware voorwerpen en spieropbouw klusjes, ze kan op een dag uw leven redden!

Het meeste onderzoek op sterkte of weerstand training is van oudsher gericht op de gezondheid van de botten, fysiek functioneren, hormonale gezondheid, sport prestaties en kwaliteit van leven. En ook traditioneel, als we denken aan het verminderen van het risico van hart-en vaatziekten, we denken meestal van het hardlopen of andere “cardio” activiteiten. Deze studie toont ons dat gewichtheffen is net zo goed voor uw hart, en er zijn ook andere voordelen.

Met behulp van dezelfde informatie die verzameld wordt tijdens dit onderzoek is een Mayo Clinic Proceedings publicatie bleek 29 procent verlaagde incidentie van diabetes, evenals 32 procent lagere incidentie van hypercholesterolemie (te hoge cholesterol). Deze resultaten zijn alleen gebaseerd op de weerstand training en onafhankelijk van aërobe oefening.

De onderzoekers verklaard dat “de opbouw van spieren helpt bij het verplaatsen van uw gewrichten en botten, maar ook zijn er metabole voordelen. Ik denk niet dat dit goed wordt gewaardeerd.”

In andere woorden, als je spieren op te bouwen, je verbrandt meer energie omdat die spier. Dit helpt bij het voorkomen van hart-en vaatziekten en biedt ook vele andere voordelen op lange termijn op de gezondheid van de parameters die ik hierboven vermeld.

Vergeet niet in te schrijven op de Get-Fit Vent podcast over Apple Podcasts, Stitcher, SoundCloud, Spotify, Google Play of via RSS. Voor meer info, tips, en aan het gesprek deelnemen, ga dan naar Facebook.com/GetFitGuy, twitter.com/getfitguy of BrockArmstrong.com.