De Meest Voorkomende Obstakels Borstvoeding

0
46

Wist u dat vóór de jaren 1930, alle baby ‘ s uitsluitend borstvoeding? Dat was toen zuigelingenvoeding werd uitgevonden, die echt veranderd baby voeding en de werk/home/leven situaties voor ouders. Maar sindsdien zijn tal van studies hebben in vergelijking met de borst te voeden met kunstvoeding, en het is keer op keer aangetoond dat niets is te vergelijken met het echte ding. Door borstvoeding uw kind op zijn minst voor de eerste 6 maanden van het leven, je bent meer dan alleen voedingsstoffen – geef je ze de best mogelijke start.

Echter, de borstvoeding is niet altijd makkelijk of mogelijk voor iedereen. In feite, er is een scala van problemen die gewoonlijk geassocieerd met het geven van borstvoeding. Vandaag, zal ik deze kwesties en geven 6 tips over hoe kunnen we ze overwinnen.

Tip #1 – Wanneer Moet U Beginnen Met De Borstvoeding?

Je moet beginnen met het geven van borstvoeding zo snel mogelijk na de geboorte. In feite, als uw baby geboren is gezond, sommige ziekenhuizen zal de hand van het kind aan de moeder om borstvoeding te geven bij de geboorte kamer. De melk die wordt uitgebracht in de eerste paar dagen is de zogenaamde “biest”, die is dikker en kleiner in aantal. Het ruimt meconium, ook wel bekend als de baby kak in de baarmoeder en helpt bij het voorkomen van geelzucht. Hoe meer u borstvoeding geven, hoe meer melk wordt geproduceerd – het is allemaal over het aanbod en de vraag. Dit is een belangrijke tijd om de moed niet opgeven en blijven proberen borstvoeding te geven. De baby zal moeten worden gevoed om elke 2 uur voor ten minste de eerste maand van het leven.