De Mest Almindelige Amning Forhindringer

0
46

Vidste du, at før 1930, alle spædbørn udelukkende blev ammet? Det var da modermælkserstatning blev opfundet, som virkelig har ændret baby ernæring og arbejde/hjem/liv situationer for forældrene. Men siden da, talrige undersøgelser har sammenlignet med amning, med formel fodring, og det er blevet vist igen og igen, at intet kan sammenlignes med den ægte vare. Ved at amme dit barn, i det mindste for de første 6 måneder af livet, giver du dem med mere end blot næringsstoffer – du giver dem den bedst mulige start.

Men amning er ikke let eller muligt for alle. I virkeligheden, er der et væld af problemer, der almindeligvis er forbundet med amning. I dag, vil jeg tage fat på disse spørgsmål, og give 6 tips til, hvordan vi kan overvinde dem.

Tip #1 – Hvornår Skal Du Begynde Amning?

Du bør begynde amning så hurtigt som muligt efter fødslen. I virkeligheden, så længe dit barn er født sunde, nogle hospitaler vil aflevere barnet over til mødre til at amme i fødslen værelse. Den mælk, der er udgivet i de første par dage kaldes “colostrum”, som er tykkere og mindre i mængde. Det rydder væk meconium, også kendt som baby overbygning i livmoderen, og hjælper med at forebygge gulsot. Jo mere du amme, jo mere mælk produceres – det handler om udbud og efterspørgsel. Dette er en vigtig tid, ikke at give op og fortsætte med at forsøge amning. Barnet bliver nødt til at blive fodret om hver 2 timer i mindst den første måned af livet.