5 Tips på Nondeductible IRAs og Afgiftspligtige Regnskab

0
49

I sidste uges indlæg, 6 Måder, som de Nye skatteregler Påvirker Din Pension, er jeg dækket den opdaterede IRS forordninger for pensionsopsparing, sådan som arbejdsplads planer og IRAs i 2019. Jeg har fået flere spørgsmål fra læserne om, hvordan at vælge den bedste-konto.

Harish siger, “jeg vil ikke kvalificere sig til de skattemæssige fordele af en IRA på grund af min indkomst. Er der nogen fordel i at investere i en IRA med ingen skattemæssige fordele i stedet for at bruge en almindelig kurtage konto?”

Marta siger, “jeg max ud af min 401(k) på arbejdspladsen hvert år, og stadig har mere at investere. Hvis jeg bidrager til en traditionel IRA jeg forstår, at jeg ikke får et skattefradrag. Men jeg kan ikke bidrage til en Roth IRA, fordi jeg tjener for meget. Hvad skal jeg gøre?”

Arthur spørger, “jeg maxed ud min 401(k) for år, og ønsker at vide, hvis jeg kan også max ud af en IRA. Hvis det er tilfældet, ville min IRA bidrag også være fradragsberettigede?”

I dette indlæg vil jeg forklare, hvad de skal gøre, når de står med valget af en nondeductible IRA eller en afgiftspligtig kurtage konto. Du vil lære fem tips til at vælge de bedste typer af pensionsopsparing for dig og din familie.

Nondeductible IRA eller Skattepligtig Konto? 5 Tips til at Vide, hvilken Der Er Bedst

  1. Max ud af en pensionsordning på arbejde først.
  2. Brug af en traditionel IRA, når det er fuldt fradragsberettigede.
  3. Brug en Roth IRA, når du opfylder betingelserne.
  4. Brug en ikke-fradragsberettigede IRA som en sidste udvej.
  5. Overvej at konvertere et ikke-fradragsberettigede til en Roth IRA.

De bedste pensionering konto(s), for at du kan variere baseret på hvad der tilbydes i dit job eller en ægtefælles job, uanset om du er selvstændig erhvervsdrivende, hvor meget du tjener, og din skat arkivering status. Gennemgå hver af disse tips for en guide til at vælge den rigtige køretøjer til at finansiere og udvikle din pensionering nest æg.

1. Max ud af en pensionsordning på arbejde først.

Hvis du har nogen form for pensionsordning, som tilbydes af en arbejdsgiver, som en 401(k), 403(b), 457, eller TSP, bør det altid være din go-to besparelser konto. Ikke kun kan du bidrage med mere, end du kan med en IRA, men din arbejdsgiver kan også bidrage med yderligere, gratis matchende midler.

Den 2019 arbejdspladsen pensionering konto grænser er stigende til $19,000, eller $25,000 hvis du er over 50 år. IRAs er stor, men det bidrag grænser er kun op til $6.000 eller dkk 7.000 hvis du er over 50 år.

Så altid vælge at max ud af en arbejdsplads plan, når du kan. Når du har bidraget med den årlige pension grænse på arbejde, så er det tid til at vende din opmærksomhed mod andre muligheder, såsom en traditionel eller en Roth IRA.

Når du har bidraget med den årlige pension grænse på arbejde, så er det tid til at vende din opmærksomhed mod andre muligheder, såsom en traditionel eller en Roth IRA.

Bemærk også, at hvis du har en Roth-konto på arbejde, er du berettiget, uanset hvor meget du tjener. I modsætning til en Roth IRA, som kommer med en årlig indkomst grænser, en Roth 401(k) eller en Roth 403(b) ikke har nogen indkomst krav. Den største fordel af en Roth er at du betaler skat upfront på bidrag, men det kan tage kontanter i pensionsalderen, der er helt skattefrie.

En fælles spørgsmål er, hvad man skal gøre, hvis din arbejdsgiver ikke tilbyder at matche. Selv hvis din arbejdsgiver er nærig, jeg er stadig fortaler for at maxing en arbejdsplads pensionsordning. Disse konti tilbyder også mange fordele ved at ignorere, herunder:

  • Praktisk automatisk lønningslisten fradrag
  • Bred juridiske føderale beskyttelse i henhold til den Ansatte Indkomst Security Act ” fra 1974 (ERISA)
  • Vejledning fra din arbejdsgiver eller den plan, der er administrator

Så du skal ikke surmule, hvis der ikke er nogen tilsvarende midler og holde spare så meget som du kan. Hvis du max ud af en pensionering konto på arbejde, og har stadig mere for at investere, bravo!

Hold læsning for at forstå de valg, du skal gøre næste. Og hvis du ikke har et job med en pensionsordning, disse tips vil også hjælpe dig med at vælge den bedste højde for din situation.