Kleine Helpers

0
55

Hey daar! Je luistert naar de Machtige Mama met een aantal snelle en vuile praktische tips voor het ouderschap.

Vandaag ga ik het hebben over één van de grote uitdagingen ervaren door veel moeders die hebben contact met mij opgenomen. Het is zeker een probleem dat ik met elke dag. Soms voelt het alsof elke minuut van elke dag, maar het is waarschijnlijk niet zo erg als het lijkt. Ik heb het over de uitdaging van het krijgen van klusjes gedaan met uw kinderen aanwezig en wakker. Ik weet niet over u, maar als mijn kinderen een dutje doen, ik neem een pauze. Nou, ik niet altijd die breken, maar ik moet het zo veel als ze doen, dus ik probeer te krijgen in wat “me” time tijdens hun dutje. Sommige moeders willen gebruiken die tijd om dingen gedaan te krijgen en daar is niets mis mee, maar wat doe je als je kinderen niet de nap of meer op hetzelfde moment? Hoe krijg je dingen gedaan zonder plop uw kinderen in de voorkant van de TV? Ik ga een paar ideeën die de kinderen bezig terwijl u werkt.

Als uw kinderen nog op een leeftijd waar ze willen helpen, stel ik voor hen werk te doen. Dit maakt hen gelukkig te zijn, helpt u, en misschien zelfs stimuleren hen om verder te gaan behulpzaam te zijn wanneer ze ouder zijn. De truc is om ze te belonen voor het helpen, zelfs als ze helpen, gewoon omdat ze het leuk. Geef je kinderen stickers, wijzigen voor hun spaarvarkens of wat voor soort van beloning die je normaal zou geven voor een job well done. Niet de belofte van de beloning. Geef het aan als ze dat hebben gedaan iets nuttig en laat hen weten dat u waardering voor de hulp. Ik weet dat ik zou worden meer aangemoedigd om te helpen als iemand herkende mijn inspanningen daarna! Kinderen kunnen helpen met verschillende klusjes die kan je niet hebben overwogen.

Mijn dochter houdt om de tafel. Ik was altijd bang dat ze zouden breken van de gerechten. We gingen aan de dollar op te slaan en pakte een aantal platen van kunststof en dat is het probleem opgelost. Sommige maaltijden vereisen de leukere platen, maar voor het grootste deel, hebben we net het plastic of papieren borden en dit maakt haar om de tafel. Ze legt uit over de borden, het bestek en de servetten. Ze houdt er ook van om de specerijen uit de koelkast, dus daar houden we ze op de onderste schappen waar ze kan hen bereiken. Terwijl ik sta te koken, voorafgaand aan het instellen van de tafel, geef ik meestal de kids Play-Doh of kleuren levert, zodat ze kunnen worden bij mij in de kamer en spelen terwijl ik aan het werk ben. Als het erg dicht bij het moment van opdienen, ik heb ze schoon te maken en vervolgens de tabel. Dit houdt hen bezig, dus ik kan aan de maaltijden klaar en het helpt ook om ze meer geïnteresseerd in het zitten aan de tafel met het hele gezin samen eten omdat ze hebben geholpen om alles klaar te krijgen. Voor de maaltijden met extra prep werk laat ik de kinderen te helpen. Bijna elke keer als ik heb iets dat moet worden gemengd, mijn kinderen dol op zijn beurt roeren. Wanneer ik een eenvoudig gerecht, zoals kaas, chips, ik laat de kinderen helpen bij het creëren van hun eigen plaat. Als we het nodig kaas op de top, ik zal ze laten pak een handvol kaas en strooi het over. Niet alleen doen ze graag hun eigen platen, maar het is meer waarschijnlijk dat ze eigenlijk iets te eten als ze het gemaakt hebben.

Na het diner is gedaan, sommige dingen die kinderen kunnen helpen met het opruimen en vegen van de tafel af, vegen en te retourneren dingen naar de koelkast. De kinderen zetten de papieren borden in de prullenbak en plastic borden in de gootsteen. U moet veeg de tafel, nadat ze doen, maar het idee is om hen bezig en hen te leren om deze dingen te doen terwijl ze nog jong genoeg om ervan te genieten. Als je bezem te groot is voor uw kinderen te behandelen die u kunt kopen een kleinere versie van een speelgoedwinkel. Het werkt prima en de kinderen zullen dol zijn op te kunnen vegen, net als Mama.

Een van mijn minst favoriete banen is een wasserette. Dat klopt. De Machtige Mama niet graag kleren vouwen. Mijn dochter, maar houdt het vouwen van handdoeken en washandjes. Ze is ook het ontdekken van die lades om haar eigen kleren weg in. Wij over het algemeen op een familie film en iedereen helpt, wat helpt om de tijd te doden tijdens deze niet-zo-favoriete klus van mij. Kunnen de kinderen helpen mij ook bij het sorteren van wasgoed, door het scheiden van de kleding met de kleuren. Dit is niet alleen handig, maar het is leuk en leerzaam ook!