Dictionary.com Begynder At Definere Emoji

0
45

Dictionary.com er begyndt at definere emoji. Hvad der følger er en let redigeret udskrift af mit interview med Jane Salomo, leksikograf ved Dictionary.com.

Salomo: En ting, som lexicographers, at vi tænker på, når vi tilføjer ord eller oplysninger om emner som dette til at ordbogen er at gøre folk rent faktisk ønsker at se det op? Det tager en masse arbejde og indsats, og forskning for at skrive en definition eller nogen form for indhold af denne slags. Vi gør leksikalsk forskning, så hvis vi skal sætte i arbejde, ønsker vi at sikre, at det er noget, som folk er interesseret i. Vi så, at der var et hul i ressourcer i form af at få specifikke sproglige oplysninger om, emoji, så det gav god mening for os at føje nogle af disse oplysninger til at Dictionary.com.

Indre værdis metode: Skulle du få spørgsmål fra folk, eller blev du finde, at folk var allerede forsøger at søge efter emoji på Dictionary.com?

Salomo: Vi fandt på, at der generelt var folk, der forsøger at søge efter emoji-både på Dictionary.com og andre steder, så vi tænkte, “OK, lad os prøve det!”

Vi har ikke et væld af emoji. Vi har bestemt ikke definerer hver enkelt emoji, der eksisterer. Det er mere af et eksperiment. Vi starter med nogle emoji, der har nogle interessante, måske ikke-så-indlysende betydning, og vi ønsker at se, om folk faktisk vil bruge Dictionary.com som en ressource for denne slags materiale.

Indre værdis metode: Hvordan gjorde du vælge den emoji, at du har besluttet at medtage?

Salomo: Det var baseret på nogle oplysninger vi havde samlet på søgemaskineoptimering (SEO), og også baseret på min egen personlige interesse i visse emoji. Jeg er
medlem af Unicode Emoji Underudvalg, og jeg har mødt en masse virkelig interessante emoji, at når jeg lærer, hvad de rent faktisk bliver brugt til, og hvad de betydninger, der faktisk er vokset til at være, det er virkelig interessant, og jeg troede, de ville være gode steder at starte.

Indre værdis metode: Som en leksikograf, hvordan du selv undersøge, hvad en emoji betyder? Jeg mener, når du forskning ord, jeg ved, du ser på dem i en sammenhæng og, og alt det der, men det virker som om, at det ville være sværere for en emoji.

Salomo: Godt, du du starter med den samme form for forskning. Du kigger på, hvordan folk bruger emoji i sammenhæng. For eksempel, da jeg første gang hørte den forbindelse til, at den ged emoji-jeg var virkelig ophidset. Den nordirland og skotland GED står for “greatest of all time”, og da jeg erfarede, at jeg spekulerede på, er mennesker, der bruger den ged emoji på denne måde? Og at de rent faktisk var. Du vil ofte se det bruges sammen med en berømthed eller måske en musiker eller en atlet. Jeg har set det brugt med Barack Obama. Så jeg havde denne fornemmelse: jeg spekulerer på, om folk faktisk bruger det på denne måde? Og så blev de.

Indre værdis metode: Så hvis du kan se, Beyoncé og den ged emoji, det er ikke nogen der ringer til hende en ged, det er nogen, der siger, at hun er den største af alle tid.

Salomo: Ja, og ofte vil folk bruge den ged emoji-ud over at have de breve, Gå-På præciseret, normalt skrevet med store bogstaver, nogle gange med perioder i mellem, så det kan give dig en antydning af mening. Den emoji du ofte se Beyonce kombineret med bee, fordi hendes fans kalder hende Bae, og fans er faktisk kaldes “bae hive.” Det lyder som “bee”, så du får bee emoji, og du også se hende med citron emoji på grund af hendes album “Lemonade.”

Indre værdis metode: Så hvordan kan folk finde emoji på dit websted?

Salomo: Nå, lige nu emoji på vores hjemmeside leve i vores redaktionelle hjem. Det er ikke på samme sted som den lige-op med traditionelle ordbog med definitioner. Disse er mere som supplerende artikler. De giver dig en masse information og en masse sammenhæng; det er ikke bare en én sætning definition, fordi vi følte, at med emoji vi ønskede at give lidt mere information, end vi ville give, når vi definerer et ord.

Indre værdis metode: Lige, og de synes en lille smule mere som slang for mig, så jeg forestiller mig…ord, naturligvis ændre deres mening over tid, men jeg forestiller mig, at emoji kan ændre deres betydning endnu hurtigere. Er der noget, som du allerede har set, eller at du er bekymret for i fremtiden for at holde op med det?

Salomo: Så sagde du, at emoji synes som slang for dig, og jeg tror, du har helt sikkert fat i noget der. Emoji er brugt i en mere afslappet registrere, end nogle mere formelle ord på engelsk, så ja, deres betydninger er i flux, og det betyder, at vi holder øje med det. Betydninger ændrer sig hele tiden, og der kan være baseret på ting som personer, der har en bred følgende, der begynder at bruge emoji på en bestemt måde, og så en masse mennesker begynder at bruge emoji på samme måde. Når Unicode Consortium, frigiver nye emoji, der kan ændre, hvordan de bliver brugt. Når platforme redesign af eksisterende emoji, der kan ændre, hvordan folk bruger emoji. Et eksempel på dette er den pistol emoji: når Apple har ændret deres design fra noget, der mere lignede en realistisk kanon til en sprøjte pistol, der godt kunne have en indvirkning på, hvordan folk se denne emoji, og hvordan folk som resultat bruger det emoji.

Jeg ser dette er en fed erklæring, men jeg tror nogen virkelig vellykket emoji ordbog ville nødt til at være som en slags historisk ordbog. Du er nødt til at forstå, hvad en emoji ser ud over tid, andre emoji, der har eksisteret, og som kunne have samme betydning, når de emoji kom ud. Så for eksempel, har du det ansigt med tårer af glæde emoji. Dette er langt den mest populære emoji. Det kunne være på grund af dens placering på emoji-keyboards, men det er også et meget nyttigt emoji, der kan betyde mange forskellige ting. Det kan fremkalde sarkasme eller glæde, og det er to virkelig universel stemninger. Men fordi dette Emoji så populær, at der har været andre emojis, der har fået gennem Unicode Emoji Underudvalg gennemgang, der også hurtig sarkasme og er virkelig effektive. Et eksempel på dette er den på hovedet, smilende ansigt eller måske ansigtet med ingen mund ansigt.