Dictionary.com Begint Het Definiëren Van Emoji

0
40

Dictionary.com is begonnen met het definiëren van emoji. Wat volgt is een licht bewerkte kopie van mijn interview met Jane Salomo, lexicographer op Dictionary.com.

Salomo: Een ding als lexicographers dat denken we als we het toevoegen van woorden of informatie over de artikelen, zoals deze aan te woordenboek is doen mensen eigenlijk willen om het op te zoeken? Het kost een hoop werk en inspanning en onderzoek naar het schrijven van een definitie of enige vorm van inhoud van deze soort. We doen lexicale onderzoek, dus als we gaan zetten in het werk, we willen ervoor zorgen dat het iets is dat mensen geïnteresseerd zijn in. We zagen dat er een gat in de middelen in termen van het krijgen van specifieke linguïstische informatie over emoji, dus het maakte veel zin om ons voor het toevoegen van deze informatie aan Dictionary.com.

Fogarty: was u aan de vragen van mensen of zijn jullie het vinden van die mensen waren al aan het proberen om te zoeken naar emoji op Dictionary.com?

Salomo, waren We vinden dat over het algemeen waren de mensen proberen te zoeken voor emoji zowel op Dictionary.com en elders, dus we dachten, “OK, laten we dit uittesten!”

We hebben niet een ton van de emoji. We hebben zeker niet definiëren elke emoji die er bestaat. Het is meer een experiment. We beginnen met een aantal emoji dat hebben een aantal interessante, misschien niet voor de hand liggende betekenissen, en we willen om te kijken of mensen daadwerkelijk gaan gebruiken Dictionary.com als bron voor dit soort materiaal.

Fogarty: Hoe heb je de emoji dat je besloten?

Salomo: Het was gebaseerd op enige informatie die we hebben verzameld over zoekmachine optimalisatie (SEO) en ook gebaseerd op mijn eigen persoonlijke belang in bepaalde emoji. Ik ben
een lid van de Unicode-Emoji Subcommissie, en ik ben gekomen over een veel echt interessante emoji dat wanneer ik leren wat zij daadwerkelijk worden gebruikt en wat de betekenis eigenlijk zijn gegroeid, het is echt interessant, en ik dacht dat die zou worden goede plaatsen om te beginnen.

Fogarty: Als een lexicographer, hoe doe je zelfs onderzoek wat een emoji betekent? Ik bedoel, als je onderzoek woorden, ik weet dat je kijkt naar hen en in hun context en dat alles, maar het lijkt alsof het veel moeilijker voor een emoji.

Salomo: Goed, u start met dezelfde soort onderzoek. U bent op zoek naar hoe mensen gebruik van emoji in de context. Bijvoorbeeld, toen ik voor het eerst leerde de context voor de geit emoji ik was echt enthousiast. De initialism GEIT staat voor “greatest of all time” en toen heb ik geleerd dat, vroeg ik me af, zijn mensen met behulp van de geit emoji op deze manier? En ze daadwerkelijk waren. Vaak zie je het gebruikt met een beroemdheid of misschien een muzikant of een atleet. Ik heb het gebruikt met Barack Obama. Dus ik had dit vermoeden: ik vraag me af of mensen daadwerkelijk gebruik van het op deze manier? En toen waren ze.

Fogarty: Zo als je ziet Beyoncé en de geit emoji, het is niet iemand noemt haar een geit; het is iemand te zeggen dat ze de grootste van alle tijd.

Salomo: Ja, en vaak gebruiken mensen de geit emoji naast het hebben van de letters Gaan-Op gespeld, meestal een hoofdletter, soms met de perioden tussen, dus dat kan je een hint geven op betekenis. De emoji zie je vaak Beyonce in combinatie met de bee omdat haar fans noemen haar Bae, en de fans zijn eigenlijk wel de “bae hive.” Dat klinkt als “bee,” zo krijg je de bee emoji, en ook zie je haar met de citroen emoji, omdat haar album “Limonade.”

Fogarty: hoe kunnen mensen vinden emoji op uw site?

Salomo: Goed, nu de emoji op onze site live in onze redactionele huis. Het is niet in de plaats van het recht in het traditionele betekenissen in het woordenboek. Deze zijn meer als aanvullende artikelen. Ze geven je veel informatie en veel van de context; het is niet alleen een zin die definitie omdat we het idee hadden dat met emoji we wilden een beetje meer informatie dan we zouden doen als we het definiëren van een woord.

Fogarty: Recht, en ze lijken een beetje meer als slang voor mij, dus ik stel je voor…woorden, uiteraard, verandert hun betekenis in de tijd, maar ik kan me voorstellen dat emoji kan veranderen hun betekenis, zelfs sneller. Is dat iets wat je al hebt gezien of dat je je zorgen maakt om in de toekomst voor te houden?

Salomo: Dus u zegt dat emoji lijkt slang aan u, en ik denk dat je zeker iets op. Emoji worden gebruikt in een meer casual registreer dan wat meer formele woorden in het engels, dus ja, hun betekenis zijn in flux, en dit betekent dat we oog houden. Betekenissen veranderen de hele tijd, en dat kan gebaseerd worden op zaken als personen die een brede volgende die start met het gebruik van emoji een bepaalde manier, en dan, veel mensen beginnen met emoji in dat op dezelfde manier. Wanneer het Unicode Consortium brengt nieuwe emoji, die u kunt wijzigen hoe ze worden gebruikt. Wanneer het ontwerp van bestaande platforms emoji, dat kan veranderen hoe mensen met behulp van de emoji. Een voorbeeld hiervan is de gun emoji: als Apple veranderde het ontwerp van iets dat meer leek op een realistische gun om een waterpistool, dat zou heel goed een impact hebben op hoe mensen bekijken dit emoji en hoe mensen als gevolg het gebruik van de emoji.

Ik zie dit is een gewaagde uitspraak, maar ik denk dat een echt succesvol emoji woordenboek zou moeten worden als een soort van historisch woordenboek. Je moet begrijpen wat een emoji eruit ziet na verloop van tijd, andere emoji die hebben bestaan kunnen hebben gelijkaardige betekenissen hebben, en als die emoji kwam. Dus bijvoorbeeld, je hebt het gezicht met tranen van vreugde emoji. Dit is veruit de meest populaire emoji. Het kan zijn vanwege de plaatsing op de emoji-toetsenborden, maar het is ook een zeer nuttig emoji dat kan betekenen dat een heleboel verschillende dingen. Het kan oproepen sarcasme of vreugde, en die twee echt universele stemmingen. Maar omdat dit Emoji zo populair, er zijn andere emojis die hebben gekregen door het Unicode Emoji Subcommissie review dat ook express sarcasme en zijn echt efficiënt. Een voorbeeld hiervan is de upside van down ‘smiley’ of misschien het gezicht met geen mond gezicht.