5 Tips voor het Nondeductible IRAs en de Fiscale Jaarrekening

0
31

In vorige week ‘ s post, 6 Manieren de Nieuwe Fiscale Regels die van Invloed zijn op Uw Pensioen, bedekte ik de bijgewerkte IRS regelgeving voor pensioen-accounts, zoals werkplek plannen en IRAs in 2019. Ik kreeg een aantal vragen van lezers over hoe om te kiezen van de beste account.

Harish zegt, “ik niet in aanmerking voor de fiscale voordelen van een IRA-omdat mijn inkomen. Is er een voordeel bij het investeren in een IRA-met geen fiscale voordelen in plaats van met een gewone brokerage account?”

Marta zegt: “ik heb het maximale uit mijn 401(k) op het werk elk jaar en nog meer te investeren. Als ik bijdragen aan een traditionele IRA ik begrijp dat ik niet voor een fiscale aftrek. Maar ik kan niet bijdragen aan een Roth IRA, want ik verdien te veel. Wat moet ik doen?”

Arthur vraagt, “ik maxed out mijn 401(k) voor het jaar en je wilt weten of ik ook max uit een IRA. Als dat zo is, zou mijn IRA bijdragen ook fiscaal aftrekbaar?”

In deze post zal ik uitleggen wat te doen wanneer we geconfronteerd worden met de keuze van een nondeductible IRA of een belastingplichtige brokerage account. Leer je vijf tips voor het kiezen van de beste soorten van pensioen-accounts voor u en uw gezin.

Nondeductible IRA of de Belastbare Account? 5 Tips om te Weten Welke het Beste Is

  1. Max uit een pensioenplan op het werk eerst.
  2. Gebruik een traditionele IRA als deze volledig aftrekbaar.
  3. Gebruik een Roth IRA wanneer u in aanmerking komt.
  4. Het gebruik van een niet-aftrekbaar IRA als een laatste redmiddel.
  5. Overweeg het omzetten van een niet-aftrekbare IRA naar een Roth.

Het beste pensioen-account(s) voor u variëren op basis van wat wordt aangeboden op uw baan of een echtgenoot job, of je nu zelfstandige bent, hoeveel je verdient, en het indienen van uw fiscale status. Elk van deze tips voor een gids voor het kiezen van de juiste voertuigen te financieren en de groei van uw pensioen appeltje voor de dorst.

1. Max uit een pensioenplan op het werk eerst.

Als u het even welk type van pensioenregeling aangeboden door een werkgever, zoals een 401(k), 403(b), 457, of TSP, het moet altijd worden uw go-to spaarrekening. Niet alleen kunt u meer bijdragen dan kunt u met een IRA, maar uw werkgever kan ook een bijdrage leveren extra, gratis matching funds.

De 2019 werkplek pensioen-account limieten te verhogen tot $19,000, of 25.000 dollar als je ouder dan 50. IRAs zijn geweldig, maar de bijdrage van de beperkingen alleen tot $6.000 of 7.000 dollar als je ouder dan 50.

Dus altijd kiezen uit max een werkplek plan wanneer je kunt. Als je eenmaal hebt bijgedragen het jaarlijkse pensioen limiet op het werk, dan is het tijd om je aandacht richten op andere opties, zoals een traditionele of een Roth IRA.

Als je eenmaal hebt bijgedragen het jaarlijkse pensioen limiet op het werk, dan is het tijd om je aandacht richten op andere opties, zoals een traditionele of een Roth IRA.

Merk ook op dat als u een Roth-account op uw werk, u in aanmerking komt maakt niet uit hoeveel je verdient. In tegenstelling tot een Roth IRA, die wordt geleverd met jaarlijkse inkomsten limits, een Roth 401(k) of een Roth 403(b) heeft geen inkomen eisen. Het belangrijkste voordeel van een Roth is dat u belasting betalen vooraf aan bijdragen, maar het kan ook opnames van een pensioen dat volledig btw-vrij.

Een veel voorkomende vraag is wat te doen als uw werkgever niet bieden matching. Zelfs als uw werkgever gierig zijn, ik ben nog steeds een voorstander van maxing out een werkplek pensioen plan. Deze rekeningen bieden ook veel voordelen te negeren, waaronder:

  • Handige automatische inhoudingen op de bezoldigingen
  • Brede federale wettelijke bescherming krachtens de Employee Retirement Income Security Act van 1974 (ERISA)
  • De begeleiding van uw werkgever of het plan beheerder

Dus niet pruilen als er geen passende fondsen en houden het opslaan van zo veel als je kunt. Als u het maximum uit een pensioen-account op het werk en nog meer te investeren, bravo!

Blijf lezen om te begrijpen van de keuzes die je moet maken volgende. En als u niet beschikt over een baan met een pensioenregeling, deze tips zullen u ook helpen met het kiezen van het beste pakket voor uw situatie.