4 Manieren om te Verbeteren van Uw Houding en Verliezen die Traag

0
49

Simpel gezegd, een goede houding betekent dat elk van de delen van je lichaam op de juiste plek, in vergelijking met andere delen van het lichaam, en ten opzichte van de zwaartekracht van de aarde. Zinvol? Kan je dat doen? Geweldig! Dan hebben we hier gedaan worden. Ha! Als was het maar zo makkelijk.

Wat is uw Goede Houding?

Bij het lezen van de woorden “goede houding” je hebt waarschijnlijk instinctief en onmiddellijk uitgegaan van uw versie van “goede houding”. Als u niet, dan ga je gang en zet het nu.

Wat heb je gedaan om het verbeteren van uw houding? Heb je een stuwkracht van je borst omhoog of heb je trek uw schouders bladen samen? Misschien wel allebei? Goed, doen dat kan de indruk geven van een goede houding, maar meer nauwkeurig alles wat je deed was til uw ribbenkast naar voren door sheering uw wervel en het persen van uw schouderbladen samen. Klinkt niet goed, niet?

Wanneer u slungelig vooruit, gewoon misaligning je ribben als deze niet daadwerkelijk maken van de stroming in je (borst) wervelkolom in de manier waarop je denkt of voelt dat het werkt. Alles wat het doet is dat slungelig forward curve van de bovenkant van uw rug en tilt het in een opwaartse positie. De curve is er nog steeds, het is gewoon wijzen in een andere richting.

Zie je, velen van ons staan op zijn minst een beetje lui in alle tijden, in een poging om energie te besparen en ontspannen voelen. Om dat te doen, staan wij met onze nek jutted uit, onze schouders zakte, onze ribbenkast ingestort, ons gewicht verschoven naar de ene kant of de andere (of naar voren gestoken in beide), en onze voeten wijd uitlopende uit als een eend. Neem een kijkje naar uw lichaam, u staat, zoals dat nu?

Het probleem is dat als je op die manier op een regelmatige basis, uw lichaam wordt erg wennen aan het houdings-en je vast komt te zitten zoals die is, of op zijn minst dit is de standaard houding.

Het probleem is dat als je op die manier op een regelmatige basis, uw lichaam wordt erg wennen aan het houdings-en je vast komt te zitten zoals die is, of op zijn minst dit is de standaard houding.

Dit is niet alleen een probleem van slechte geometrie, in combinatie met de zwaartekracht, het maken van ongezonde krachten op uw botten, gewrichten, pezen, en ligamenten maar als je de fitnessruimte of deelnemen aan je favoriete sport in dit soort scheve ligging, je bent in de problemen. En dit probleem zal resulteren in een lagere prestaties, minder kracht winsten, en een verhoogd risico op letsel.

De Juiste Manier om op te Staan

De makkelijkste manier voor het maken van een mooi uitgelijnd lichaam te stel je voor er is een schietlood (zoals timmerlieden gebruik) verbonden aan verschillende delen van uw lichaam. Als ieder van de loodrechte lijnen niet in de richting van de, zo niet rechtstreeks, uw mid-voet of hielen, je op een lijn.

Een mooi uitgelijnd lichaam is een mooi gestapelde lichaam. Enkels over hielen, knieën boven de enkels, heupen boven je knieën, ribben over heupen, schouders boven de ribben, de nek recht en lang, en uiteindelijk je hoofd moet direct op uw hielen. Als een van deze plaats dan alle andere bits nodig opnieuw uitlijnen zich (ten onrechte) om te compenseren voor die ene plaats op de deel. En dat resulteert in een slechte houding.

Ribben en het Bekken

In mijn ervaring van het werken met sporters, acteurs, dansers en kantoormedewerkers, de echte problemen gebeurt in de ribben en het bekken. Dus hier is een test voor je.

Rib & Bekken Alignment Test

  1. Het vinden van een muur en ga met je rug tegen de muur.

  2. Plaats uw hakken over zes inch (15 cm) van de muur.

  3. Maak uw bekken neutraal door het uitlijnen van uw anterior superior iliacale wervelkolom (heup-botten) met het schaambeen.

  4. Hoeveel ruimte is tussen je rug en de muur? Er moet enige ruimte tussen je onderrug en de muur, maar er mag geen ruimte tussen uw ribben en de muur.

  5. Om dat vast te stellen, brengen de onderkant van je ribben rechts flatscreen aan de muur. Doe dit door licht glooiende de voorzijde van uw ribben naar beneden.

  6. Check-in en zorg ervoor dat u niet geplooid of opgerold je bekken, gebalde je kont of afgevlakt uw onderrug (er moet nog ruimte achter).

  7. Bent u staren naar de vloer? Als u, dit is de zogenaamde kyphosis, en het feit dat je niet altijd staren naar de vloer, zoals dit is te wijten aan het feit dat je een pro op verplaatsing. Maar wanhoop niet! Ik heb een oplossing.