2 Eenvoudige Manieren voor het Beheren van Meerdere e-Mail Accounts

0
51

Het onderwerp van vandaag is hoe om te gaan met meerdere postvakken. Luisteraar Jodie Kirby, het werven van yogini, schrijft:

Ik heb moeite! Ik ben een consultant en beheren van meerdere Google-en Office 365-accounts. Ik ben het maken van het werk zijn en toch er is moet een elegante oplossing. Help! – Namaste

Jodie, wanneer u wilt elegantie, de plek om te zetten is natuurlijk Engeland. Omdat ze zulke heerlijke accenten en kastelen. En de Buckingham Palace guards.

Gelukkig hebben we geluk! Oma ‘Knuffels’ Day Care center is een gezellige Claire, hun nieuwste medewerker. Ze komen uit Engeland, waar ze beweert dat ze een landschapsarchitect. Zij werd bekend door het ontwerpen van parken en charmante straatjes in het engels platteland. Of het nu een oever van een rivier tegen opwarming van de aarde, of een onschuldig klein park dat kralen zombies in dead-end paden en…neutraliseert ze, Claire is klaar voor elke uitdaging.

Het beste van alles, Claire gewoon houdt van kleine kinderen!

Claire: ik weet het! Vooral met chocolade saus. Dat is hoe ik mijn nickname, Chocolatey Claire.

Oh, my! Chocolatey Claire heeft een groot gevoel voor humor! Ze komen aan boord om Bestuurder te zijn van de aanbestedingsprocedure.

Claire: ik ben op zoek naar de baan. Het is precies in mijn straatje. Letterlijk. De rattenvanger van Knuffels is hoe ik erover denk.

Knuffels plannen te hebben Claire ontwerp een tuin voor de kinderen om in te spelen. Het zal natuurlijk worden begrensd door Audrey IIs, zodat de little tykes niet per ongeluk dwalen en dwalen. En als men dat doet, is er geen bewijs.

Claire: Audrey IIs een aantrekkelijk-maar-functionele toevoeging aan elk landschap.

E-Mail Accounts Doorgeven

Claire ‘ s eerste taak is om al haar technische set-up. Ze is het middelpunt van een groot web van communicatie. Haar werk over de opwarming van de aarde gebeurt op claire@dontfrytheworld.com. Haar eigen klanten een e-mail als haar claire@shrubberythatslays.com en natuurlijk, ze is nu claire@grandmacuddles.com als het goed is. Het is een puinhoop! Elke dag heeft ze aan denk om te controleren of drie e-mailaccounts, en dingen vallen door de mazen op een regelmatige basis.

U kunt gebruik maken van verschillende cliënten met een server. Als u e-mail die wordt geleverd in een Gmail-account, je kon lezen en beantwoorden vanaf hetzelfde account bij Gmail, Apple Mail, of vanuit Outlook.

Het menselijk ras wordt veel gebruikt e-mail systemen. Te veel. Ze hebben verschillende mogelijkheden en niet per se allemaal leuk spelen met elkaar. We gaan krijgen Claire gesorteerd met behulp van een van de twee oplossingen die werken voor alle e-mail systemen.

Het programma u om te lezen van uw e-mail is de “e-mail client.” Apple Mail, Microsoft Outlook Outlook.com en Gmail worden alle e-mail clients. Uw werkelijke e-mail komt in een centrale e-mail-server en uw e-mail client haalt het van de server wordt weergegeven, en kunt u uitgaande e-mail.

U kunt gebruik maken van verschillende cliënten met een server. Als u e-mail die wordt geleverd in een Gmail-account, je kon lezen en beantwoorden vanaf hetzelfde account bij Gmail, Apple Mail, of vanuit Outlook. Berichten die u verplaatst, te lezen, te verwijderen of te reageren in de ene cliënt zal met dezelfde wijzigingen als u de rekening op een andere client.

Methode Één: Check Veel Postvakken

De meeste e-mail clients kunnen controleren meerdere e-mail adressen. Vervolgens kunt u kiezen welk postvak in dat u wilt weergeven. Wanneer je reageert op een bericht in een bepaald postvak in, dat is het adres van uw bericht vandaan komt.

Claire kan configureren in Apple Mail om te controleren of alle drie van haar rekeningen. Wanneer claire@shrubberythatslays.com krijgt een bericht van haar leverancier, zeggende dat haar 6-meter hoge experimentele Venus Flytraps zijn gekomen, het toont in haar ShrubberyThatSlays postvak in Apple Mail. Wanneer ze klikken op het Antwoord, het antwoord komt uit claire@shrubberythatslays.com

Wanneer krijgt ze een bericht naar claire@dontfrytheworld.com dat is een apart postvak in, en haar antwoorden komen van dat e-mailadres.

Wanneer Claire is het redden van de wereld, gaat ze naar haar dontfrytheworld.com postvak in. Wanneer ze de aanschaf van nieuwe rekruten voor Oma Knuffels, gaat ze naar haar grandmacuddles.com postvak in. Als ze het planten van een heuvel die kan slikken mensenhandelaren in een slok (echt een aantal slokken. Haar Venus Flytraps niet zo groot) is, gaat ze naar haar shrubberythatslays.com postvak in.

Ze kunnen ook naar Alle Postvakken in en zie een weergave van alle berichten uit alle van haar postvak in. Wanneer u ze opent en reageert op een bericht, haar reactie komt van het adres van dat bericht in de inbox.

Elke e-mail client stelt meerdere postvakken anders

Om uit te vinden hoe uw e-mail client kan meerdere accounts, Google “meerdere e-mailaccounts op …” en de naam van het programma dat u gebruikt om e-mail te lezen. Bijvoorbeeld, “meerdere e-mailaccounts in outlook’ of ‘ meerdere e-mail accounts in gmail.” Aan het einde van deze aflevering, ik zal snel lopen door het instellen van meerdere e-mail accounts in Gmail, Apple Mail en iOS.

Microsoft Outlook is een horror show. Er zijn een dozijn versies voor vele platforms, en alle van hen zijn anders. Raadpleeg het help-bestand om uit te vinden hoe u uw bijzondere versie. U moet instellen voor meerdere ‘profielen’, die elk overeenkomen met een enkele e-mail account. Wanneer u Outlook start, kunt u kiezen welk profiel u wilt gebruiken, en alles wat je doet tijdens die sessie, uitsluitend betrekking heeft op het profiel dat je hebt gekozen.