Hvordan til at Være Mindre Inaktive på Arbejde

0
44

Selv om vi har gjort store fremskridt i forebyggelse og hjerte-kar-sundhedsvæsenet i de sidste 50 år, hjertesygdom tegner sig stadig for 1 ud af 4 dødsfald hvert år. Især for folk, der fortsat er stillesiddende det meste af dagen, hjerte sygdom er en alvorlig risiko.

Den gode nyhed er, at være mere aktiv, er et stort skridt for at reducere denne risiko. Den dårlige nyhed? Det sted, Amerikanerne bruger størstedelen af deres liv—de ofte ikke er bygget til at imødekomme dette behov for bevægelse.

Fra sengebåse til at åbne grundplaner, der fremmer længere perioder af mødet, det moderne kontor er i forreste linje i kampen mod hjertesygdom. Hvad er løsningen? Være mere aktiv i dit arbejdsområde bidrager til at skabe større sundhed, wellness og velvære—for alle, som fører til et lykkeligt hjerte.

Omdanne Dit Arbejdsområde Ind i en Aktiv

Samtidig med at være stillesiddende i hjemmet er helt sikkert et problem, at folks beskæftigelse tegner sig for mere end 80 procent af deres inaktive livsstil. Og som verden bliver mere og mere digitaliseret, internet-næring, og tech-orienterede, en stillesiddende arbejdsplads ligeledes bliver endnu mere indgroet i vores kultur.

Med alt det, vi nu vide, om disse sundhedsmæssige risici, men det er vanskeligt at begrunde, acquiescing til et kontor setup, der fremmer inaktivitet. Udover langvarig hjerte-kar-problemer, bliver kronisk stillesiddende (selv i at kaste sig i perioder med motion) også fører til flere sygdomme og kroniske rygproblemer, hvilket betyder reduceret engagement for arbejdsgivere og reduceret levetid for de ansatte. Heldigvis, ved at forblive aktiv hele dagen, mennesker kan skabe balance mellem hjerte-sunde aktiviteter med produktivitet højre på kontoret.

Så hvordan kan du gøre din stillesiddende arbejdsplads mere aktiv? Det er nemmere end du måske tror.

1. Stræk dine ben.

Når du kan komme op og tage en kort gåtur til at strække benene, selv hvis det kun er omkring kontoret. Når du ikke kan komme op, strække benene på dit skrivebord.

Sidder lige med fødderne solidt på gulvet, og derefter hæve det ene ben indtil knæet er i en ret vinkel. Hold, der udgør i tre sekunder, sænk derefter langsomt ben og gentag processen med den anden. Du kan endda ændre denne rutine og gennemføre mere intens reps ved at løfte begge ben og sænke en på et tidspunkt.

2. Have det sjovt i den drejelige stol.

Selvom du ikke skal rulle din stol på kontoret, du kan stadig have det sjovt i det, og arbejde ud af din kerne samtidig.

Sidder lige og med dine fødder suspenderet fra gulvet, let hold på kanten af dit skrivebord og brug af din kerne muskler til at vride din krop. Sørg for, at du twist langsomt, som den langsomme bevægelse vil give din kerne en bedre træning og vil være mindre tilbøjelige til at forstyrre i nærheden co-workers.

3. Flyt dine arme.

Stående, mens du arbejder, er det indlysende mål, som det er blevet vist at øge både sundhed og produktivitet.

Når dine arme, hænder og fingre er begrænset til et tastatur i timevis på en gang, du er mere tilbøjelige til at udvikle gigt eller karpal tunnel syndrom. Du kan også blive træt meget hurtigere, på grund af inaktivitet.

Prøv at hæve dit våben og sænke dem til skulder niveau, som hvis du løfter en vægtstang over dit hoved. Eller hold en flaske eller et lille håndvægt i hver hånd og gøre bicep curls med hver arm, direkte på dit skrivebord.

4. Få på dine fødder.

Der er kun så meget du kan gøre, mens du sidder, så en virkelig aktive arbejdsområde bør omfatte dynamiske arbejdsstationer, som du kan justere efter behov.

Stående, mens du arbejder, er det indlysende mål, som det er blevet vist at øge både sundhed og produktivitet. Men du kan også gøre mere omfattende øvelser, såsom kalv rejser og ben elevatorer, på dit skrivebord, hvis du står. Hæve på din tæerne, og derefter langsomt sænke din hæle til gulvet. Når du bliver vant til dette, skal du slukke det ved at stå på ét ben ad gangen.

5. Gang—eller udenfor.

Få ting kan genoplive du kan lide frisk luft og sollys, på en smuk dag, især hvis du er vant til at blive hængende på kontoret.

Gå en tur, har en lille picnic frokost, eller være vært for en “gå-møde” omkring bygningen, og du vil vende tilbage til dit skrivebord følelse forynget. Hvis det er muligt, kan du også arbejde uden samtidig at slikke sol eller holde møder på terrassen på den nærmeste café.

Vi ved for meget om de negative effekter af at sidde i disse dage for at ignorere spørgsmålet. Og fordi kun få af os kan være professionelle sportsudøvere, hvis arbejde det er at holde sig i form, tage bedre pleje af dit hjerte ved at udnytte de muligheder for at være aktiv på arbejdspladsen (og derhjemme) i denne uge, denne måned, og hvert år efterfølgende.

En livslang iværksætter, Jason McCann har over 20 års erfaring i at bygge og køre succesfulde virksomheder. Som grundlægger og CEO af VARIDESK, Jason ‘ s mission er at hjælpe virksomheder med at reimagine arbejdsområdet. VARIDESK i gang med et nyskabende produkt, og er vokset til at være en global leder inden for arbejdsområdet innovation med produkter, der sælges i over 100 lande.