Hoe Zittend op het Werk

0
60

Ook al hebben we enorme vooruitgang geboekt in de preventie en hart-en vaatstelsel van de gezondheidszorg in de afgelopen 50 jaar, hart-en vaatziekten is nog steeds goed voor 1 op de 4 sterfgevallen per jaar. Vooral voor mensen die blijven zittend voor de meeste van de dag, hart-en vaatziekten is een groot risico.

Het goede nieuws is dat die meer actief is een grote stap om dit risico te beperken. Het slechte nieuws? De plaats Amerikanen spenderen het grootste deel van hun leven—het kantoor is vaak niet gebouwd om te kunnen voorzien in deze behoefte aan beweging.

Uit kantoren te openen plattegronden die op het bevorderen van een langere periode van zitten, het moderne kantoor bevindt zich op de frontlinie van de strijd tegen hart-en vaatziekten. Wat is de oplossing? Meer actief zijn in het werkveld helpt bij het bevorderen van een betere gezondheid, wellness en welzijn die te vertalen naar een gelukkig hart.

Het transformeren van Uw Werkruimte In een Actieve

Terwijl hij zittend in het huis is zeker een probleem, de banen zijn goed voor meer dan 80 procent van hun inactieve levensstijl. En als de wereld wordt steeds meer gedigitaliseerd, internet-gevoed, en tech-georiënteerd, met een sedentaire werkruimte ook wordt nog meer ingebakken in onze cultuur.

Met alles wat we nu weten over deze gezondheidsrisico ‘ s, hoewel, het is moeilijk te rechtvaardigen acquiescing naar een office setup die leidt tot inactiviteit. Naast langdurige cardiovasculaire problemen, chronisch sedentair (zelfs tijdens het gooien in periodes van oefening) ook leidt tot meer ziektes en chronische rugklachten, dat betekent minder inzet voor werkgevers en verminderde levensduur voor de werknemers. Gelukkig, door het resterende actief te zijn gedurende de dag, mensen kan de balans van hart-gezonde activiteiten met de productiviteit op kantoor.

Dus hoe kunt u uw sedentaire werkruimte meer actief? Het is eenvoudiger dan je zou denken.

1. Even de benen strekken.

Wanneer kunt u, sta op en maak een korte wandeling om de benen te strekken, zelfs als het is gewoon rond het kantoor. Als je niet kunt krijgen, strek je benen op je bureau.

Zit rechtop met uw voeten stevig op de grond, dan til een been tot de knie in een rechte hoek. Houd die poseren voor drie seconden, vervolgens langzaam naar beneden het been en herhaal dit proces met de andere. U kunt zelfs deze routine en implementeren van meer intensieve herhalingen door het opheffen van beide benen en het verlagen van de één op een moment.

2. Plezier hebben in de bureaustoel.

Terwijl je moet niet rollen je stoel rond het kantoor, u kunt nog steeds plezier hebben in het werken vanuit je kern tegelijk.

Zit recht en met je voeten geschorst uit de grond, licht vast te houden aan de rand van je bureau en gebruik uw core spieren te draaien van je lichaam. Zorg ervoor dat u draai langzaam, als het langzaam verkeer zal geven uw core een betere training en zal minder waarschijnlijk om te storen in de buurt van medewerkers.

3. Je armen bewegen.

Staan terwijl u werkt, is de voor de hand liggende doel is, als het is aangetoond dat het verhogen van de gezondheid en de productiviteit.

Wanneer je je armen, handen en vingers zijn beperkt tot een toetsenbord voor uren op een moment, je bent meer kans op het ontwikkelen van artritis of carpaal tunnel syndroom. U kunt ook groeien moe veel sneller vanwege de inactiviteit.

Probeer het verhogen van uw armen en verlagen ze aan schouder niveau, als je het tillen van een halter boven je hoofd. Of het bezit van een fles of een kleine halter in elke hand en doen bicep curls met elke arm recht voor op uw bureau.

4. Ga op uw voeten.

Er is alleen zo veel dat je kunt doen tijdens de vergadering, dus een echt actieve werkruimte moet zijn dynamische werkplekken die u kunt aanpassen als dat nodig is.

Staan terwijl u werkt, is de voor de hand liggende doel is, als het is aangetoond dat het verhogen van de gezondheid en de productiviteit. Maar u kunt ook meer uitgebreide oefeningen, zoals kalf en beenheffen, op uw bureau als je staat. Verhogen op uw tenen staan, dan langzaam lager uw hakken op de vloer. Wanneer je gebruikt om dat, zet het door op te staan op één been, op een moment.

5. Lopen—of werk—buiten.

Paar dingen kunnen revitaliseren u graag frisse lucht en zonlicht op een mooie dag, vooral als je gewend bent om vast te zitten in het kantoor.

Maak een wandeling, een kleine picknick tijdens de lunch, of het hosten van een “walking vergadering” rond het gebouw, en keert u terug naar uw bureau gevoel verjongd. Indien mogelijk, kun je ook werk buiten en geniet van de zon of het houden van vergaderingen op het terras van de dichtstbijzijnde coffeeshop.

We weten ook veel over de negatieve effecten van het zitten deze dagen om te negeren van het probleem. En alleen omdat een paar van ons kan worden professionele atleten wiens taak het is om fit te blijven, een betere verzorging van uw hart door het grijpen van kansen om actief te blijven in het werk (en thuis) deze week, deze maand, en elk jaar daarna.

Een leven lang ondernemer, Jason McCann heeft meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen en uitvoeren van succesvolle bedrijven. Als oprichter en CEO van VARIDESK, Jason ‘ s missie is om bedrijven te helpen reimagine van de werkruimte. VARIDESK gestart met een innovatief product en is uitgegroeid tot een wereldwijde leider in de werkruimte innovatie met producten verkocht in meer dan 100 landen.