Den Bedste Måde at Bruge Komprimering Gear

0
45

Lytteren Maurine for nylig spurgte mig, om komprimering gear på Twitter. Dette er hvad hun sagde: “jeg ville være interesseret i at lære mere om benet kompression recovery systemer. Jeg har fået masser af kompression strømper og bukser. Jeg kigger mere på maskiner.” Nå, Maurine, i dag vil jeg gå gennem begge dele!

Hvad er Kompression Tøj?

Hvad der engang var en industri, der understøttes af sygeplejersker og waitstaff, disse stramtsiddende tøj har vundet popularitet ud over det medicinske felt, og din lokale hele natten diner.

Komprimering klæder er ofte markedsført som en form for magisk anden hud, der vil forbedre din atletiske evner. Når man læser de annoncer, du måske tror, at ved blot at smide på et par stramme bukser eller sokker, du vil være i stand til at løbe hurtigere, hoppe højere, og løfte tungere. Men det er ikke rigtig lide det.

For én, kompression gear ikke giver nok støtte til at gøre dine muskler, udføre noget anderledes end normalt. På trods af, hvad det føles som om, at uovervindelig følelse, du får fra at glide på dem, hardcore kigger sokker er for det meste i dit hoved. Dine muskler kan føle sig mere støttet, men at støtte, er minimal. Vi vil komme ind senere.

Hvad der engang var en industri, som hovedsagelig blev støttet af sygeplejersker og waitstaff, disse stramtsiddende tøj har vundet popularitet ud over det medicinske felt, og din lokale hele natten diner. Mens nogle komprimering af producenter af redskaber for at promovere deres produkter som en hurtig og nem måde at få udseende af en flad mave, forbedret brystet, eller slim legs, fitness branchen har markedsført deres komprimering gear mere specifikt for muskel opsving og fysiske præstationer.

Selvom vi se komprimering gear bæres af alle, fra NBA Spillere til Triatleter i disse dage, undersøgelser og videnskab for at anvende disse beklædningsgenstande i løbet af en begivenhed er svært at negle ned. Nogle forskere siger, at iført kompressionsstrømper eller bukser under en træning eller event kan hjælpe med at reducere muskel vibrationer (som kan forårsage muskel blå mærker) og andre forskere siger, at fordelene ved komprimering er primært relateret til forbedret blodgennemstrømning og omsætning.

På den anden side, beviser at bære disse klæder, efter eller mellem træning og arrangementer kan forbedre træning recovery er mere omfattende. Disse forskere siger, at hvis du bære dem efter træning, at ekstra tæthed omkring din krop har vist sig at reducere forsinket indtræden muskel ømhed ved at fremme optimal blodgennemstrømning til de muskler, at få slå op under træning.

Hvad er Videnskaben Bag Kompression?

Jeg vil ikke kede jer med, at berette om alt 16 studier, at jeg lige har læst over, om komprimering klæder hjælpe med performance eller nyttiggørelse. (Eller begge). Men jeg vil give dig en hurtig oversigt over resultaterne.

Først resultaterne af de undersøgelser, hvor atleterne havde kompression strømper under træningen.

Gør Komprimering Hjælp Under Øvelse?

 1. Der var ingen signifikant forskel i 10 km, tid, puls, eller blod laktat niveauer, uanset hvilken type strømpe slidt.
 2. Der var ingen signifikante forskelle i iltoptagelse, puls, eller blod laktat i løbet af de løber. Der var ingen fordele post-øvelse.
 3. Der var ingen forskel i ydeevne eller andre foranstaltninger, bortset fra muskelømhed, som blev mindre efter brug af kompressionsstrømper.
 4. Med komprimering klæder, der var større afstande, der er omfattet og hurtigere hastigheder, selv om de forbedringer, der var minimal.
 5. Der var ingen ydeevne ekstraudstyr i enkeltstart (som målt ved alt arbejde, der er opnået i kilojoule).
 6. Der var ingen forskel i ydeevne, bedømmelser af oplevet anstrengelse, muskelømhed, tid til udmattelse, og laktat koncentrationen.

Lad os nu se på resultaterne fra de undersøgelser, hvor atleterne havde komprimering klæder som et opsving værktøj.

Gør komprimering Hjælp i Løbet af Recovery?

 1. Faldet i antal magt blev mindre, når komprimering strømper blev slidt i løbet af det foregående opsving, og laktat var faldet betydeligt med kompression strømper også.
 2. Efter 10 km kører forsøg, rekreativt aktive mænd oplevet en reduktion i forsinket start muskelømhed 24 timer efter at bære kompressionsstrømper (18-22 mmHg) sammenlignet med traditionelle sports sokker.
 3. For det første eksperiment (VO2 max test) der var ingen forskel i VO2 max med eller uden kompression strømper. Men blod laktat niveauer efter testen var lavere med kompressionsstrømper. For det andet eksperiment (3 minutters max indsats) post-øvelse laktat var kun lavere, når komprimering strømper blev båret under genopretning.
 4. Foranstaltninger til genopretning var sprint, hastighed, smidighed, lodret hoppe højde og fleksibilitet. Koldt-vand, der produceres bedre inddrivelse resultater end kulhydrater + strække eller komprimering klæder.
 5. Post-øvelse laktat fjernelse var betydeligt hurtigere med kompressionsstrømper.
 6. Kompressionsstrømper forbedret alle markører for nyttiggørelse, bortset fra kreatin kinase (en markør for muskel celle skader).
 7. Iført en fuld-organ komprimering tøjet for 24 timer efter en udfordrende, heavy-modstand styrke træning forbedrede psykologiske, fysiologiske og ydeevne markører for recovery, når sammenlignet med ikke-trykstyrke klæder

Så, alt i alt, det ser som en slam dunk til genopretning aspekt af kompression gear.

Så, alt i alt, det ser som en slam dunk til genopretning aspekt af kompression gear. Jeg er fristet til at glide på nogle stramme sokker og kalde det en dag, men der er stadig et par måder, du kan bruge kompression, som vi ikke har talt om endnu.