De Beste Manier om het Gebruik van Compressie Gear

0
43

Luisteraar Maurine vroeg me onlangs over compressie gear op Twitter. Dit is wat ze zei: “ik zou geïnteresseerd zijn in het leren meer over been compression recovery-systemen. Ik heb veel compressie sokken en broek. Ik ben op zoek naar meer op machines.” Goed, Maurine, vandaag ben ik van plan om door te gaan!

Wat is Compressie Kleding?

Wat ooit een industrie ondersteund door verpleegkundigen en waitstaff, deze huid-strakke look hebben opgedaan populariteit buiten de medische sector en uw lokale hele nacht diner.

Compressie kleding wordt vaak gebracht als een soort van magische tweede huid, die gaat om het verbeteren van uw paard. Bij het lezen van de advertenties die u zou kunnen geloven dat door gewoon gooien op een paar strakke broek of sokken die je in staat zult zijn om sneller te lopen, hoger springen, en til zwaarder. Maar het is niet echt zo.

Voor een, compressie versnelling niet voldoende draagvlak is om je spieren uit te voeren anders dan normaal. Ondanks wat het voelt, dat onoverwinnelijke gevoel dat je krijgt van een sliding op die hardcore op zoek sokken is grotendeels in je hoofd. Uw spieren kunnen zich meer ondersteund, maar die is minimaal. We komen later nog.

Wat ooit een industrie die werd voornamelijk ondersteund door verpleegkundigen en waitstaff, deze huid-strakke look hebben opgedaan populariteit buiten de medische sector en uw lokale hele nacht diner. Terwijl sommige compressie gear fabrikanten promoten hun producten op een snelle en eenvoudige manier om het uiterlijk van een platte buik, versterkt de borst, of slanke benen, de fitness-industrie heeft de markt hun compressie versnelling meer specifiek voor het herstel van de spieren en fysieke prestaties.

Ook al zien we de compressie versnelling wordt gedragen door iedereen van NBA-Spelers naar Triatleten deze dagen, de studie en de wetenschap van het gebruik van deze kleding tijdens een evenement is moeilijk te achterhalen. Sommige onderzoekers zeggen dat het dragen van de compressie sokken of broek tijdens een training of een evenement kan bijdragen aan het verlagen van de spier trillingen (die kan leiden tot spier-blauwe plekken) en andere onderzoekers zeggen dat de voordelen van compressie zijn meestal in verband met een betere doorbloeding en circulatie.

Aan de andere kant, het bewijs dat het dragen van deze kleding na of tussen de trainingen en de evenementen kunnen verbeteren herstel na de training groter is. Deze onderzoekers zeggen dat als je ze dragen na het sporten, dat extra beklemmend gevoel rond je lichaam is aangetoond dat het verminderen vertraagde beginnende spierpijn door het bevorderen van een optimale bloedstroom naar de spieren die beat up tijdens het sporten.

Wat is de Wetenschap Achter de Compressie?

Ik ga jullie verder niet vervelen met verhalen van alle 16 studies die ik net poriën over of er wel of geen compressie kledingstukken helpen met prestaties of herstel. (Of allebei.) Maar ik zal u een korte samenvatting van de resultaten.

Eerst worden de resultaten van de studies waar de atleten droegen de steunkousen tijdens de training.

Is Compressie Helpen Tijdens Het Sporten?

 1. Er was geen significant verschil in 10km tijden, hartslag, of bloed lactaat niveaus, ongeacht het type van de kous gedragen.
 2. Er waren geen significante verschillen in de opname van zuurstof, de hartslag, of bloed lactaat tijdens de afdalingen. Er waren geen uitkeringen post-oefening.
 3. Er waren geen verschillen in prestaties of andere maatregelen behalve spierpijn dat werd minder na het gebruik van de steunkousen.
 4. Met compressie kleding, er waren grotere afstanden en snellere snelheden, hoewel de verbeteringen waren minimaal.
 5. Er was geen verhoging van de prestaties in de tijdrit (zoals gemeten door het totaal van het werk dat in kilojoules).
 6. Er waren geen verschillen in prestaties, beoordelingen van waargenomen inspanning, spierpijn, de tijd tot uitputting, en lactaat concentraties.

Laten we nu eens kijken naar de resultaten van de studies waar de atleten droegen de compressie kleding als een recovery tool.

Is compressie Helpen Tijdens het Herstel?

 1. De daling in max power was minder als de compressie kousen gedragen werden tijdens de voorgaande herstel en lactaat was significant verlaagd met de compressie kousen ook.
 2. Na 10km uitvoeren van proeven, recreatief actieve mannen ervaren een vermindering in delayed-onset muscle soreness 24 uur na het dragen van steunkousen (18-22 mmHg) ten opzichte van de traditionele sport sokken.
 3. Voor het eerste experiment (VO2 max test) was er geen verschil in de VO2-max met of zonder compressie kousen. Maar het bloed lactaat niveaus na de test lager waren met compressie kousen. Voor het tweede experiment (3 minuten max inspanningen) post-exercise lactaat lager was alleen bij compressie kousen werden gedragen tijdens het herstel.
 4. Maatregelen van herstel werden sprint snelheid, behendigheid, verticale spronghoogte en flexibiliteit. Koud-water geproduceerd beter herstel resultaten dan koolhydraten + stretchen of de compressie kleding.
 5. Post-exercise lactaat verwijderen was aanzienlijk sneller met compressie kousen.
 6. Compressie kousen verbeterd alle markeringen van herstel, behalve voor creatine kinase (een marker van de spier-cel schade).
 7. Het dragen van een full-body compressie kledingstuk voor de 24 uur na een uitdagende, zwaar-weerstand, kracht training verbeterde psychologische, fysiologische en de prestaties van de markers van herstel in vergelijking met niet-druksterkte kleding

Dus, al met al, het ziet eruit als een slam dunk voor het herstel aspect van compressie versnelling.

Dus, al met al, het ziet eruit als een slam dunk voor het herstel aspect van compressie versnelling. Ik ben geneigd om uit te glijden op een aantal strakke sokken en noemen het een dag, maar er zijn nog een paar manieren waarop u kunt gebruik maken van compressie die we nog niet gesproken hebben over nog.