2 Nemme Måder at Administrere Flere e-Mail Konti

0
51

Dagens emne er, hvordan man håndtere flere e-mail-indbakker. Lytteren Jodie Kirby, rekruttering yogini, skriver i:

Jeg kæmper! Jeg er en konsulent, administration af flere Google og Office 365-konti. Jeg gør det til at arbejde, og alligevel er der nødt til at være en elegant løsning. Hjælp! – Namaste

Jodie, når du ønsker elegance, sted at henvende sig, er naturligvis, England. Fordi de har sådanne dejlige accenter og slotte. Og Buckingham Palace vagter.

Heldigvis, vi er i lykke! Bedstemor Cuddles’ Day Care center er indbydende Claire, deres nyeste medarbejder. Hun er kommet over fra England, hvor hun hævder, at hun var en landskabsarkitekt. Hun var kendt for at designe parker og charmerende små baner i det engelske landskab. Uanset om det er en flodbred, der modstår den globale opvarmning, eller en uskyldig lille park at folde zombier ind i en blindgyde, stier og…neutraliserer dem, Claire er op til enhver udfordring.

Bedst af alt, Claire elsker bare de små børn!

Claire: jeg gør! Især med chokolade sauce. Det er sådan jeg fik mit kælenavn, Chokolade Claire.

Oh, my! Chokolade Claire har en følelse af humor! Hun kommer om bord til at blive Direktør for Indkøb.

Claire: jeg ser frem til jobbet. Det er lige op min alley. Bogstaveligt talt. The Pied Piper af Cuddles er sådan jeg kan lide at tænke på det.

Cuddles planer om at have Claire design en dejlig have for børnene at lege i. Det vil, naturligvis, være omgivet af Audrey IIs, så den lille barnsley ikke ved et uheld vandre på afveje. Og hvis man gør, vil der ikke være nogen beviser.

Claire: Audrey IIs er et attraktivt-endnu-funktionelle tilføjelse til ethvert landskab.

E-Mail-Konti Udbrede

Claire ‘ s første opgave er at få alle hendes tech sat op. Hun er i midten af en stor web-kommunikation. Hendes arbejde på den globale opvarmning sker ved claire@dontfrytheworld.com. Hendes private kunder hende som e-mail claire@shrubberythatslays.com og selvfølgelig, hun er nu claire@grandmacuddles.com så godt. Det er et rod! Hver dag, hun har til at huske at tjekke tre e-mail-konti, og tingene falder ind gennem revner på en regelmæssig basis.

Du kan bruge flere forskellige kunder med en server. Hvis du har e-mail, der kommer ind til en Gmail-konto, du kunne læse og svar fra den samme konto i Gmail, fra Apple Mail, eller fra Outlook.

Den menneskelige race bruger mange e-mail systemer. Alt for mange. De har forskellige evner, og ikke nødvendigvis alle spille pænt med hinanden. Vi kommer til at få Claire sorteres ved hjælp af en af to løsninger, der skal arbejde for alle e-mail-systemer.

Det program, du køre for at læse din e-mail, kaldes “e-mail-klient.” Apple Mail, Microsoft Outlook, Outlook.com og Gmail er alle e-mail-klienter. Din rigtige e-mail, kommer i til en central e-mail-server og din e-mail-klient henter det fra serveren, viser det, og lader dig sende udgående e-mail.

Du kan bruge flere forskellige kunder med en server. Hvis du har e-mail, der kommer ind til en Gmail-konto, du kunne læse og svar fra den samme konto i Gmail, fra Apple Mail, eller fra Outlook. Meddelelser, du flytter, læse, slette, eller svar til en kunde, vil dukke op med de samme ændringer, når du åbner en konto på en anden klient.

Metode: Find Mange Indbakker

De fleste e-mail klienter kan kontrollere flere e-mail adresser. Du kan derefter vælge, hvilke e-mails du ønsker at få vist. Når du besvarer en meddelelse, i en bestemt indbakke, det er den adresse, dit budskab kommer fra.

Claire kan konfigurere Apple Mail til at kontrollere alle tre af hendes konti. Når claire@shrubberythatslays.com får en besked fra sin leverandør, siger, at hendes 6-mund-høj eksperimentelle Venus Flytraps er kommet i, det viser sig i hendes ShrubberyThatSlays indbakke i Apple Mail. Når hun klikker på Svar, svar kommer fra claire@shrubberythatslays.com

Når hun får en besked til claire@dontfrytheworld.com der er et separat indbakke, og hendes svar kom fra, at e-mail-adresse.

Når Claire er at redde verden, hun går til hende dontfrytheworld.com indbakke. Når hun er indkøb af nye unge medarbejdere til Mormor Kram, hun går til hende grandmacuddles.com indbakke. Når hun er plantning af en bjergskråning, der kan sluge menneskehandlere i en enkelt slurk (virkelig flere gulps. Hendes Venus Flytraps er ikke det store), går hun til hende shrubberythatslays.com indbakke.

Hun kan også gå til Alle Indbakker og se, et synspunkt, der har alle beskeder fra alle hendes indbakker. Når hun åbner og svarer på en meddelelse, hendes svar kommer fra den adresse, der besked indbakke.

Hver e-mail-klienten opstiller flere indbakker forskelligt

For at finde ud af, hvordan din e-mail-klient kan håndtere flere konti, Google “flere e-mail-konti …” og navnet på det program, du bruger til at læse e-mail. For eksempel, “flere e-mail-konti i outlook” eller “flere e-mail konti i gmail.” I slutningen af denne episode, jeg vil hurtigt løbe igennem, hvordan at oprette flere e-mail konti i Gmail, Apple Mail, og iOS.

Microsoft Outlook er en horror show. Der er et dusin udgaver, mange platforme, og alle af dem er forskellige. Konsultere din hjælp-filen for at finde ud af, hvordan du opsætter din bestemt version. Du kan have til at oprette flere “profiler”, som hver svarer til en enkelt e-mail konto. Når du starter Outlook, skal du vælge, hvilken profil du vil bruge, og alt, hvad du gør i løbet af denne session, vedrører udelukkende den profil, du har valgt.