Hvordan at Tæmme Dit Sind Distractible

0
53

Distraktioner er nedrige. Europa, den hemmelige lineal af østblokken, besluttede at det var tid til sin årlige session med strategisk planlægning. Efter alt, har hun været stigende hendes imperium siden 1980’erne, og disse ting kræver vedligeholdelse. Hun sidder ned, finder ud af hendes kort, holdninger meeples hun bruger til at repræsentere verdens ledere, på kortet, og hunkers ned for at planlægge de næste skridt i hendes verden dominans. Fire timer senere…

Hun svarede, at et dusin e-mails, deltog i ni Facebook-diskussioner, gennemset tre hjemmesider killinger laver de mest uhyrlige ting, og læse to kapitler af Pirates vs. Ninjas: Den Chokerende Sandhed, De Aldrig har Fortalt Dig. Horrifyingly, hun selv væltede nogle af hendes meeples og lagde ikke mærke til. Uanset hvor stærkt du end måtte være, distraktion er endnu mere kraftfuld.

Vores redskaber er lavet til at distrahere

Distraktion er et kronisk problem i disse dage. Distraktioner er som afbrydelser, men de kommer inde fra os, så de er meget mere snigende. Når en minion kommer til dit aflukke døren og afbryder dig, kan du vende rundt, aktivere sonic transducer, og din handy dandy lyd-vibrerende-fysio-molekylær transport vil enheden sende din minion til Antarktis, hvor de ikke vil genere dig længere.

Når en distraktion, kommer inde fra os, men der er ingen undslippe. Selv vores produktivitet værktøjer er ingen hjælp. Vores teknologi blev skabt af folk, der prøvede at hjælpe os med at fungere bedre. Så opdagede de, at addicting og distraherende os, var en meget bedre måde at tjene penge. Så nu er vores værktøjer, sig selv, de er designet til at distrahere.

Men der er et værktøj, der ikke kan distrahere: en blyant og papir. Vi vil bruge dette til at tæmme vores andre distraktioner.

Distraktion to-do-liste

Grib et stykke papir, og skriv de vigtigste ting, du ønsker at holde fokus på i store bogstaver øverst. Under titlen, i mindre bogstaver, skrive Distraktion to-Do-Liste. Dette stykke papir, bliver dit sind ‘ s bedste ven. Når du skal dreje, kaste et blik ned, og papiret vil fortælle dig, hvad du skal gøre (men formentlig ikke).

Europa griber hendes papir og titler er det, “Skabe Strategisk Planlægger At blive Hersker over Alt.” Så hun åbner sin laptop, for at fyre op for nogle mind-mapping-software, som hun kan bruge til brainstorming.

Som software åbner, det fortæller hende, at der er en kritisk opdatering, der skal installeres. Hun klikker “OK”, og mens det henter og installerer, er, at hun med hænderne i skødet, klik over til hende, web browser og åbner Zooborns.com hvor den mest nuttede lille baby pingvin, der bliver omtalt. Det minder hende om, at hun har behov for at få hendes søn Thomas, en smoking til hans junior prom. Netop som hun er ved at gå over til en smoking hjemmeside, hun kigger ned og ser “SKABE STRATEGISKE PLAN.” Hun er ud af kurs, men…men…men Thomas faktisk har brug for en smoking til prom. Hvad skal jeg gøre?