Hoe Tem Uw Distractible Geest

0
41

Afleidingen zijn lafhartige. Europa, het geheim heerser van het Oostblok, besloot dat het tijd was voor haar jaarlijkse strategische planning sessie. Immers, zij is de groeiende haar rijk sinds de jaren 1980, en deze dingen vereisen onderhoud. Ze gaat zitten, pakt haar kaarten, positioneert de pionnen gebruikt ze vertegenwoordigen de wereldleiders op de kaart, en hunkers neer te plannen voor de volgende stap in haar wereld overheersing. Vier uur later…

Ze reageerde op een tiental e-mails, deelgenomen in negen Facebook discussies, bekeken de drie websites van de kittens doen de meest waanzinnige dingen, en lezen twee hoofdstukken van Piraten versus Ninjas het is: De Schokkende Waarheid die Ze Nooit Gezegd. Verschrikkelijk, ze heeft zelfs omver sommige van haar pionnen en niet in de gaten. Ongeacht hoe krachtig u zou kunnen worden, afleiding is nog krachtiger.

Onze tools zijn gemaakt om af te leiden van

Afleiding is een chronisch probleem deze dagen. Afleidingen zijn zoals onderbrekingen, maar ze komen maar van binnen in ons, zodat ze veel meer bedreigend. Wanneer een minion gaat om uw kast deur en onderbreekt u, u kan omdraaien, het activeren van de sonic transducer, en uw handige dandy audio-vibrerende-fysio-moleculair transport apparaat sturen uw minion naar Antarctica waar ze geen last meer van.

Wanneer een afleiding komt van binnen in ons, echter, er is geen ontkomen aan. Zelfs onze productiviteit-tools zijn niet te helpen. Onze technologie was ooit ontworpen door de mensen die proberen om ons te helpen beter te werken. Vervolgens ontdekten ze dat verslavend en het afleiden van ons was dit een veel betere manier om geld te verdienen. Dus nu onze tools, zichzelf, zijn ontworpen om af te leiden.

Maar er is een tool die niet kan afleiden: een potlood en papier. We gebruiken deze te temmen onze andere afleidingen.

Afleiding to-do lijst

Pak een stuk papier en schrijf het belangrijkste ding dat u wilt om gefocust te blijven op in grote letters bovenaan. Onder de titel, in kleinere letters, schrijven Afleiding To-Do Lijst. Dit papier zal uw geest de beste vriend. Wanneer u het nodig te heroriënteren, gezicht naar beneden, en het papier zal u vertellen wat u moet doen (maar waarschijnlijk niet).

Europa pakt haar papier en titels het, “het Maken van een Strategisch Plan om Te Blijven Heerser van Alles.” Dan opent ze haar laptop brand-up van een mind-mapping software die zij kan gebruiken voor brainstormen.

Als de software opent, informeert haar is er een kritieke update moet worden geïnstalleerd. Ze klikt op “OK” en terwijl het downloaden en installeren van, ze werkeloos klikken naar haar web browser en opent Zooborns.com waar de meest schattige kleine baby pinguïn wordt aanbevolen. Dit doet haar denken dat ze nodig heeft om haar zoon Thomas een smoking voor zijn junior prom. Net als ze over de kop boven aan een smoking website, ze kijkt naar beneden en ziet “het MAKEN van een STRATEGISCH PLAN.” Ze is natuurlijk, maar…maar…maar Thomas eigenlijk moet een smoking voor de prom. Wat te doen?