Nem Hjerne Øvelser, Der Fører til en Mindre Angste Liv

0
107

Nadia Hayes er en wellness coach i Houston-området. Hun er også forfatter til “Et Digt om Dagen” og “En Tegning af en Dag.” Her, hun diskuterer nogle af de centrale punkter i hendes bog “Vælg Rolig,” at give læserne tips til at leve et stress-frit liv.

Angst er den knude af bekymring, som vi ikke kan synes at opklare, den frygt, der bygger på, når vi mister kontrollen over en situation, og gik i panik fornemmelse af, at der er en lavine af fare på vores hæle. Vi kan fortælle os selv at slappe af, men at finde ud af hvordan man fysisk og mentalt at slappe af, er en helt anden sag. Afslapning føler sig groft i strid med en verden, der ser ud til at være forbi på warp speed. De fleste af os er tønder gennem vores dag forsøger at opnå så meget som muligt i den tildelte tid. Vælg Calm er et skridt i en ny retning. Det er et værktøj, du kan bruge, når du bare ikke helt sikker på, hvordan at begynde at leve bedre, sundere, og mere lykkelig. Journalisering kan hjælpe dig med at arbejde gennem denne moderne konflikt, hvor det ydre kaos, der er i strid med den søgen efter indre ro. Hver side præsenterer en tankevækkende prompt eller en inspirerende citat, der opfordrer dig til at stoppe op, reflektere og ændre din tilgang—eller i det mindste være ærlig om effektiviteten af dit nuværende strategier for håndtering af stress og angst.

Køb Nu


Hvordan vælger vi ro? Når vi føler sig stressede, er vi ofte tror, at vi er nødt til at slippe af vores angst eller distancere sig fra det. Vi får en massage, få fat i en stiv drink, eller putte os selv ind tidligt i seng for at undslippe den fornemmelse. Mens der kan hjælpe midlertidigt, de fleste af os vil opleve, at vi er på vej ud på den anden side med den samme belastning af stress. Jeg vil opfordre alle, der er ivrig efter at tage dig tid til at komme til at kende deres angst bedre. Terapeuter og mindfulness praktiserende læger rådgive os til navnet på vores følelser, så vi må ikke forveksle dem for fakta. Er du virkelig kommer til at gøre grueligt på, at præsentationen på arbejde, eller er din angst vridning det faktum, at du er helt klar og rustet til at lykkes? Det er ikke før vi forstår den angst, som en manglende tillid til os selv, at vi kan begynde at tumle med det, pin det ned, og erklære sejr over det.

Mange af de øvelser i at Vælge Roligt bede dig om at konfrontere din angst åbent og ærligt, så den ikke længere styrer dig. Hele processen af journaling er om navngivning og acceptere, at alle dine følelser (selv de dårlige af dem) for at arbejde din vej igennem til den anden side. Når du ikke er bange for at føle angst, og lad den mørke skygge af en følelse passere overhead som en storm sky, du er et skridt tættere på glæde.

Det er ikke før vi forstår den angst, som en manglende tillid til os selv, at vi kan begynde at tumle med det, pin det ned, og erklære sejr over det.

Alle har en anden metode til at vælge rolig. Mit liv balance-og dit familieliv måske se meget anderledes ud, men hver enkelt af os bør være at arbejde mod at skabe det. Journaling lader dig tilpasse og vælge en formel eller en proces, der virker for dig. Nogle af de strategier, du kan bruge til at arbejde gennem angst omfatter visualisering, meditation, mindful living, tænker ærligt om dine fiaskoer og succeser, fastsættelse af realistiske forventninger til dig selv, tilføjer positiv selv-snak og ritualer til din daglige rutine, at bruge humor til at lette din belastning, at skabe et netværk af venner og familie, og du fordyber dig i natur og kunst. Være åben over for nye tilgange til at tackle hverdagens angst og med tiden vil du gøre dig fri fra sin stramme greb. Flag de metoder, der fungerer for dig og stoppe med at bruge dem, når du har brug for til at løse, som gik i panik, følelsen. Bedre endnu, dele øvelserne i denne bog med andre, som arbejder hen mod det samme mål (fordi der er en masse af os derude, der kæmper den samme kamp).

Find opmuntring at vide, at mennesker kan ændre, hvordan de tænker. Over tid, med små daglige påmindelser for at hjælpe dem, lad gå, at nogen kan løfte vægten af angst. Følelsen rolig, centreret og afslappet er det ikke bare noget at ønske; det er et valg, vi kan gøre hver dag.