Brug Din to-Do Liste til at Spotte Muligheder

0
55

Vi kender alle din to-do liste viser vejen til gode resultater. Og når vi taler om to-do lister, vi svælge i, hvor meget de hjælper os til at gøre. Vi elsker at tjekke ud disse elementer et efter et:

“Reserve event plads” Ind!
“Sikre ordentlige afløbsforholdene!” Check
“For 2 paletter af jello pulver, drop-skib direkte til læsserampe!” Check
“Rekvisition klovn” Ind!

Den næste ting du ved, er din tjekliste er færdig og din barndom drøm er ved at gå i opfyldelse. Heldige dig! Måske ikke så heldig, for klovnen…

Men i dag, vi kommer til at sætte vores opmærksomhed på de elementer, der ikke får tjekket ud, fordi der er magi der.

To-Do Lister Akkumulere

Jeg er en kompulsiv to-do liste kaffefaciliteter. Det har stået på i årevis. Det startede med en enkel note: “Bring pet guldfisk til at vise og fortælle.” Efter et par falske starter, det blev en lille liste. “Få krukke. Denne gang, fyld glasset med vand. Købe nye guldfisk. Sætte guldfisk i krukke. Bringe nye guldfisk til at vise og fortælle.”

Når du er i erhvervslivet, to-do lister blev en måde at organisere alt, hvad der skal gøres. Du kan holde din to-do liste på papir i en overordnet to-do-liste-system, eller du kan holde din to-do liste online i en app eller et regneark. Så skal du bruge et system til at gå gennem din liste og beslutte, hvad de skal gøre næste.

Da vi generelt føje elementer til listen hurtigere, end vi fjerner dem, der er et efterslæb. Det efterslæb, der indeholder alle de ting, vi ikke har gjort i årenes løb. Hvis du bruger en online-liste over opgaver, du måske har års værd af opgaverne på listen, hvis du rulle ned langt nok. Hvis du bruger en papir-liste, i en notesbog, du kan have snesevis af gamle lister i andre notebooks eller efter forudgående sider. Få dem ud. Vi kommer til at udvinde dem for guld!

Vi Opfører sig i Mønstre

Du kan se, vi er mennesker, og mennesker opfører sig i mønstre. Der er mønstre til de opgaver, du gør, og mønstre til de opgaver, du ikke. Scan selvom din opgave liste efterslæb og se på alle de opgaver, du ikke gør. Måske de er stadig på listen år senere, eller måske er du i sidste ende bare droppet dem.

Se efter mønstre i, hvilke typer af opgaver konsekvent ikke får gjort:

  • Marketing opgaver
  • Edb-opgaver
  • Opgaver, der involverer regnskab
  • Administrative opgaver
  • Opgaver, der kræver, at du til at arbejde tæt sammen med den person fra 3rd floor, der lugter lidt som en kamel
  • Opgaver, hvor jeg ikke skal stå til regnskab for andre end mig selv
  • Opgaver om ting, der er på lang sigt vigtige, men ikke haster