Gebruik Uw To-Do Lijst om ter Plaatse Kans

0
60

We weten allemaal dat je to-do lijst wijst de weg naar goede resultaten. En wanneer we praten over een to-do lijsten, we genieten van hoe veel ze helpen ons doen. We houden de controle van deze items één voor één door:

“Reserve ruimte” Check!
“Verzekeren van een goede riolering!” Check
“Om de 2 paletten van jello poeder, drop-schip rechtstreeks naar het laadperron!” Check
“Vordering clown” Check!

Het volgende dat je weet, je checklist is voltooid en uw kindertijd droom is over te komen. Lucky you! Misschien niet zo gelukkig voor de clown…

Vandaag, echter, we gaan onze aandacht op de items die niet gecontroleerd uit, want er is magie.

To-Do Lijsten Verzamelen

Ik ben een compulsieve to-do lijst van de maker. Het is al jarenlang. Het begon met een simpele opmerking: “Breng goudvis op de kamer te laten zien en te vertellen.” Na een paar valse starts, het werd een kleine lijst. “Get jar. Deze keer, vul het potje met water. Het kopen van nieuwe goudvis. Zet de goudvis in de kom. Nieuwe goudvis te laten zien en te vertellen.”

Eenmaal in de zakelijke wereld, to-do lijsten werd een manier van het organiseren van alles wat moet worden gedaan. U kunt uw to-do lijst op papier in een master-to-do-list systeem, of u kunt uw to-do lijst online in een app of een spreadsheet. U gebruikt een systeem voor het gaan door de lijst en beslissen wat te doen.

Omdat we over het algemeen het toevoegen van items aan de lijst sneller dan verwijderen we ze, er is een achterstand. Dat backlog bevat alle dingen die we nog niet gedaan in de afgelopen jaren. Als u een online takenlijst, die je zou kunnen hebben jaren’ waard van de taken op de lijst, als je naar beneden scrollt ver genoeg. Als u een papieren lijst in een notebook, u moet mogelijk tientallen oude lijsten in andere notebooks of op de voorafgaande pagina ‘ s. Ze krijgen. We gaan naar de mijnen voor goud!

Wij Gedragen ons in Patronen

U ziet, wij zijn mensen, en mensen zich gedragen in patronen. Er zijn patronen op de taken die je doet, en patronen van de taken die u niet wilt. Scan al uw takenlijst achterstand en kijk naar al de taken die u niet gedaan heeft. Misschien zijn ze nog steeds op de lijst jaren later, of misschien heb je uiteindelijk alleen maar gedaald.

Zoeken naar patronen in wat voor soort taken consequent niet gedaan krijgen:

  • Marketing taken
  • Computer taken
  • Taken met betrekking tot boekhouding
  • Administratieve taken
  • Taken die vereisen dat u om nauw samen te werken met de persoon van de 3e verdieping die ruikt een beetje als een kameel
  • Taken waar ik me niet verantwoordelijk te zijn voor iedereen, maar mezelf
  • De taken over dingen die op de lange termijn belangrijk, maar niet urgent