Eenvoudig Hersenen Oefeningen Die Leiden tot een Minder Angstig Leven

0
67

Nadia Hayes is een wellness coach in de regio Houston. Ze is ook de auteur van “Een Gedicht op een Dag” en “Een Tekening van een Dag.” Ze bespreekt een aantal van de belangrijkste punten in haar boek “Kies Kalm,” het geven van lezers tips voor het leven van een stress-vrij leven.

Angst is de knoop van maken dat we niet lijken te ontrafelen, de angst die ontstaat wanneer we de controle verliezen van een situatie, en de paniek gevoel dat er een lawine gevaar op onze hielen. Kunnen We onszelf vertellen om te ontspannen, maar het uitzoeken hoe je fysiek en mentaal tot rust komen is een hele andere kwestie. De ontspanning voelt flagrant in strijd zijn met een wereld die lijkt te passeren in rap tempo. De meeste van ons zijn gerold door onze dag proberen te bereiken zoveel als mogelijk in de toegewezen tijd. Kies Calm is een stap in een nieuwe richting. Het is een tool die je kunt gebruiken als je even niet meer weet hoe om te beginnen met het beter leven; gezonder; en gelukkiger. Journaling, kunt u door middel van deze hedendaagse conflict waar uiterlijke chaos is in strijd met de zoektocht naar innerlijke rust. Elke pagina bevat een tot nadenken stemmende vragen of een inspirerende quote die moedigt je aan om te stoppen, te reflecteren, en het wijzigen van uw aanpak—of op zijn minst eerlijk te zijn over de effectiviteit van uw huidige strategieën voor het beheersen van stress en angst.

Nu Kopen

Hoe doen we kiezen voor rust? Wanneer we het gevoel benadrukt, dat we vaak denken dat we nodig hebben om zich te ontdoen van onze angst of loskoppelen. We krijgen een massage, pak een stijve drinken, of stop ons in bed vroeg om te ontsnappen aan het gevoel. Terwijl dat misschien helpen tijdelijk, de meesten van ons vinden dat we komen aan de andere kant met dezelfde last van stress. Ik zou raden iedereen die graag de tijd nemen om te weten dat hun angst beter. Therapeuten en mindfulness beoefenaars adviseren ons om de naam van onze gevoelens, zodat we niet te verwarren ze voor de feiten. Ga je echt doen vreselijk op dat de presentatie op het werk, of is uw angst kromtrekken van het feit dat je helemaal klaar en uitgerust om te slagen? Het is niet totdat we begrijpen de bezorgdheid als een gebrek aan vertrouwen in onszelf, kunnen we beginnen te worstelen met het pin naar beneden, en verklaren overwinning op.

Veel van de oefeningen in het Kiezen Kalm vragen u om de confrontatie met je angst openlijk en eerlijk, zodat het niet langer de controles. Het hele proces van journaling is over de naamgeving en het accepteren van al je gevoelens (ook de slechte) om te werken van uw manier door naar de andere kant. Als je niet bang te voelen angstig en laat de donkere schaduw van een gevoel passeren als een storm cloud, u bent één stap dichter bij vreugde.

Het is niet totdat we begrijpen de bezorgdheid als een gebrek aan vertrouwen in onszelf, kunnen we beginnen te worstelen met het pin naar beneden, en verklaren overwinning op.

Iedereen heeft een andere methode voor het kiezen van rust. Mijn leven in balans en je leven in balans zou er heel anders uitzien, maar ieder van ons moet werken aan het creëren. Journaling kunt u personaliseren en kies een formule of een proces dat voor u werkt. Enkele van de strategieën die u gebruiken kunt om te werken door middel van angst zijn visualisatie, meditatie, bewust leven, denken eerlijk over je mislukkingen en successen, het instellen van realistische verwachtingen voor jezelf, het toevoegen van positieve self-talk en rituelen in uw dagelijkse routine, humor gebruiken om uw last verlichten, het creëren van een ondersteunend netwerk van vrienden en familie, en uzelf onder te dompelen in de natuur en kunst. Open te staan voor nieuwe benaderingen voor de confrontatie met de dagelijkse angst en in de tijd kun je jezelf bevrijden van haar strakke greep. Vlag van de methoden die voor u werken en stoppen om ze te gebruiken wanneer u het nodig om dat in paniek gevoel. Beter nog, het aandeel van de oefeningen in dit boek met anderen die werken aan hetzelfde doel (want er zijn een heleboel van ons die daar aan het vechten hetzelfde gevecht).

Vind bemoediging te weten dat mensen kunnen veranderen, hoe ze denken. Na verloop van tijd, met kleine dagelijkse herinneringen om te helpen hen te laten gaan, iemand kan de last van faalangst. Gevoel kalm, geconcentreerd en ontspannen is niet alleen iets te wensen over; het is een keuze die we kunnen maken elke dag.