6 Snelle en Eenvoudige Manieren om een Verschil te Maken op de School van Je Kind

0
30

In 1984, de Nationale PTA (Parent Teacher Association) begon een belangrijke traditie: het nemen van de tijd om te erkennen de toegewijde individuen die graag hun passie en vaardigheden voor de opvoeding van onze kinderen. Nu weten We dat deze als Teacher Appreciation Week, en dit jaar, tijdens de week van 7 Mei – 11, Pta en PTO ‘ s (Parent Teacher Organisatie) vindt hartelijke en creatieve manieren te eren deze speciale mensen die een dergelijke een belangrijke verschil in kinderen leeft in het hele land.

Er zijn veel studies, zoals De Voordelen van Ouder Betrokkenheid: Wat Onderzoek om te Zeggen dat de steun aan hoe belangrijk het is voor ouders om verbinding te maken en deel te nemen op een bepaalde manier met hun kinderen op de school. Het idyllische om te denken dat we kunnen besteden consistente stukken van de tijd ingebed in de klas loopgraven als een wekelijkse vrijwilliger of het hoofd van de AFTAKAS met een onbeperkt aantal uren voor de aanpak van de nieuwste fondsenwerving streven, maar in de echte wereld, de meeste ouders full-time werken en proberen om het beheer van hun familie al erg druk leven.

Als u wilt om een verschil te maken en betrokken te raken bij de school, maar niet over een boot van de tijd, hier zijn zes snelle en makkelijke ideeën die zouden kunnen passen mooi in uw strakke planning.

6 Manieren om een Verschil Te Maken op de School van Je Kind.

  1. Bepalen of de Update van de Social Media Pagina ‘ s
  2. Het bijwonen van een Paar PTO/PTA Vergaderingen gedurende het Hele schooljaar
  3. Stuur Opmerkingen
  4. Kies Een Evenement om Vrijwilligerswerk te doen Tijdens het schooljaar
  5. Bieden een Power Hour
  6. Welkom Nieuwe Gezinnen

Neem een kijkje op elke.

1. Bepalen of de Update van de Social Media Pagina ‘ s.

Vandaag, de meeste scholen hebben Facebook, Twitter en Instagram pagina ‘ s instellen voor de school, sportteams, drama clubs, en voor de PTO/PTA. Als je een social media junkie vrijwilliger te nemen op een van de pagina ‘ s en hou het wordt bijgewerkt met nieuwe, interactieve berichten en leuke visuals.

2. Het bijwonen van een Paar PTO/PTA Vergaderingen gedurende het Hele schooljaar.

U hoeft niet te worden een lid van de raad van bestuur om actief te zijn in deze belangrijke organisaties. Aanwezigheid van de ouders is van cruciaal belang in het houden van de PTO/PTA levend en wel. Wanneer er een specifiek probleem is van invloed op de school, feedback en ideeën van ouders die bereid zijn te praten en te brainstormen een positief verschil kan maken in de uitkomst. Het is ook een geweldige manier om nieuwe vrienden te ontmoeten!

3. Stuur Opmerkingen.

Leerkrachten zijn vaak één van uw kind in de meest positieve rolmodellen. Als u merkt dat uw kind enthousiast over een bepaald onderwerp of een bepaalde les, in het bijzonder vanwege de manier waarop de docent de presentatie aan de klas, neem een moment om te stuur snel een e-mail te laten weten dat hij doet een geweldige job! Helaas, het is de menselijke natuur op te slaan contact opnemen met iemand totdat er iets fout gaat, dus als leraren horen ze maken het leren leuk en spannend—het is zeker te stimuleren hun enthousiasme en ze rijden om te gaan met het maken van het leren van een positieve ervaring.

4. Kies Een Evenement om Vrijwilligerswerk te doen Tijdens het schooljaar.

Het hele jaar door, scholen onderbrengen van een verscheidenheid van fondsenwervers, excursies, naschoolse programma ‘ s, concerten, theatervoorstellingen en nog veel meer. Neem een kijkje op uw school op de website en zie waar u misschien in staat om een handje te helpen, al is het maar voor één evenement. Neem de tijd voor het lezen van de informatieve berichten die zijn verstuurd op het schoolwide e-mail en lijst servs of dat thuis te komen in een rugzak. Als je dit weet, kun je manieren vinden om mee te doen dat werk voor uw plannen.

5. Bieden een Power Hour.

Zelfs als je niet kunt besteden consistente uur de tijd om mee te helpen op school, veel scholen hebben lopende projecten die vereisen dat op slechts een uur van uw tijd. Het kan helpen de belangrijkste office-run off kopieën van de maandelijkse nieuwsbrieven die zal naar huis gaan in een rugzak, of het helpen van de school bibliothecaris organiseren boeken aan het einde van het schooljaar. Check-in met de leerkracht van uw kind en zien of ze heeft alles wat je kunt doen om haar te helpen voor te bereiden op een toekomstige les is het mogelijk dat nieten pakketten samen of een andere taak. Er zijn eindeloos veel taken die kon de last van een leraar die wordt uitgetrokken voor de tijd.

6. Welkom Nieuwe Gezinnen.

Het begin van het schooljaar wordt over het algemeen als nieuwe gezinnen komen en gewend zijn om hun kind op de nieuwe school. Echter, de nieuwe studenten ook druppelen in het hele academische jaar. Vrijwilliger om te beginnen met een welkomst comite waar meerdere ouders kunnen coördineren het aanroepen van de nieuwe gezinnen en begroet ze met een vrolijk welkom en/of stuur een vriendelijke begroeting kaart met een brochure over de school en een aantal belangrijke contacten die ze kunnen bereiken met specifieke vragen over de nieuwe school en de verblijfplaats van de gemeenschap.

Voor meer praktische ouderschap advies, tips en trucs bezoek de Machtige Mama pagina op een Snelle en Vuile Tips.

Afbeelding van apple © Shutterstock