Indførelse af Lanceringen af En Ny Podcast fra Wondery

0
328

Mange Grammatik Pige lyttere er også forfattere, så i denne uge, jeg ønskede at dele oplysninger og et klip fra en spændende ny podcast. Det hedder Start. Her er nogle oplysninger om det fra vores venner over på Wondery:

Tre ud af fem mennesker, der drømmer om at skrive en bog. Nogle opfølgning igennem. Hvad betyder det at tage fra drøm til virkelighed? Manuskriptforfatter John August (Gå, Store Fisk, Charlie og chokoladefabrikken) søgt at finde ud af, da han tacklede noget, han vil altid kun har drømt om: at skrive en roman. Fra Wondery, dette er et show om at lægge noget ud i verden. Hvordan vil det vise sig? Du vil vide, hvornår vi gør.

Jeg blev begejstret, da jeg hørte om Lanceringen, fordi jeg er en fan af John August er andre podcast Scriptnotes. Og det viser sig, at romanen Johannes taler om i Start—Arlo Finch og Valley of Fire—bliver også offentliggjort af Macmillan, min partner bag Quick and Dirty Tips netværk og alle Grammatik Pige bøger.

Du kan lytte til en stikprøve Starte hvor som helst, at du får Grammatik Pige, og derefter søge efter det og tilmelde dig. Jeg håber du nyder det!