Hvordan til at Være Hjemsted for Begyndere

0
424

Tillykke, du har netop landet en stor ny job!

Men som du ved at gå ind foran døren til dit kontor liv, det rammer dig: Du har ingen idé om hvad de kan forvente.

Du kan være nervøs, eller du kan være en af et par modige sjæle, der finder glæden ved at være newbie lidt af et rush. Jeg tror, de fleste af os falder i den første kategori, hvor frygten er den fremherskende følelse vi oplever at gå gennem denne dør for første gang..

Bliver de office-newbie er et meget gerne være den nye dreng på skolen. Alle, der allerede har deres rutine, deres venner, og de ved, hvad de er formodes for at gøre. Du? Godt, du ikke så meget. Men tænk på det på denne måde – og alle har været begyndere mindst én gang, og vi har alle overvandt disse første dag rystesyge. Du er ikke alene, mine venner.

Så før du tilbringe dagen med at bekymre sig og ønsker for uret at finde 5 pm, tjek min top 3 Hurtig og Beskidt Tips til en nybegynder etikette:

Tip #1: Vis Tidligt Op

I min nye bog, Svar Alle…Og mange Andre Måder at Tank Din Karriere, jeg interviewede Direktører, iværksættere, og entertainere for at lære deres udtalelser om unmannerly adfærd på arbejdspladsen. Hænderne ned, forsinkelses-var de ting, alle hadede mest. Sent på dag eller 100 – viser, at du ikke er forpligtet til virksomheden. Når du er sædvanligt for sent, du kan fortælle alle omkring dig, “Undskyld, er den linje på Starbucks var ud af døren! Du ved hvordan det er.” Måske er 10-15 minutter for sent er nogen big deal for dig, men det er 10-15 minutter af tabt produktivitet for virksomheden. Det gør du synes upålidelige og flabet.

Til din første dag på arbejde, skal du være tidligt. Jeg siger ikke, du er nødt til at campere som teenagere venter i linje for nye Hunger Games, premiere, men jeg anbefaler at du ankommer før den tid, de har bedt dig om. Hvis alle begynder dagen på 9, ankommer til 8:45. Der er ingen undskyldning for hvorfor du ikke kan gøre dette. Hvis du kommer for tidligt, skal du blot have lidt morgenmad på en café tæt ved, eller bare blive i bilen, og surf på nettet på din smartphone.

For at sikre, at du kan ankomme til tiden, vil jeg anbefale at gøre en prøvekørsel af en egentlig arbejdsdag, før du starter dit job. Vågne op og blive klar, som hvis du var på vej til arbejde og orlov ved den tid, du finde vil være tilstrækkelig til, kom der straks. Se, hvordan trafikken går, hvad de forsinkelser, der kan være, og justere din faktiske transporttid i overensstemmelse hermed. Denne måde, behøver du ikke vågner op i en panik på dag ét, og blast forbandelser på fremmede, fordi du fik forsinket på grund af trafik eller med offentlig transport snafus.

Når du kommer ind, det næste skridt er at…