Hvordan til at Planlægge Møder, Når de Rejser

0
368

Dagens tip er om at styre en skifer af møder, når du laver out-of-town rejse.

Europa, en forholdsvis mild-manierede medlem af personalet i den Grønne Voksende Ting plante-butikker, er hemmeligt overlord af østblokken. Mens hun normalt styrer sit imperium langvejs fra for at bruge Facetime, alle nu og derefter er der bare ingen erstatning for ansigt til ansigt. Hun har spioner til debriefing, verdens ledere til at intimidere, diplomater til afpresning, og agenter at sætte i gang. (Hun fandt, at opretholdelsen af kontrol fungerer bedst, når du kan se en person i øjnene, så de ved, at du er seriøs, når du truer med at slå dem foran deres direkte rapporter. Husk dette tip næste gang du har et team-møde. Det vil gøre tingene meget mere livlig, og er en fantastisk måde at komme til at opleve fængslet systemet indefra.)

At være en af de mest magtfulde mennesker i verden er ikke uden udfordringer. For Europa, der er planlægning. Hun har ingen personlig assistent, så kan lide det eller ej, hun har til at planlægge hele sin rejse selv.

Brug en Skabelon til at Planlægge Rejser

For startere, hun har til at opfylde Ministeren for Ikke-så-Fjollet Går, ind i med Dronning Elizabeth om en invitation til bryllup, og mødes med hende Under-håndlangere, der har ansvaret for Polen, Ungarn, Rumænien, og Bulgarien. Der er omkring en halv snes andre også på hendes liste. Hun har kun fem feriedage fra Grøn Voksende Ting og har behov for at organisere alle de snesevis.

Når du er ude at rejse og planlægning på en masse møder, lave en skabelon til dig på forhånd, for hver af dine rejsedage. Markere en på forhånd planlagt rejse, statslige funktioner, eller mystiske ritualer, som du ved vil ske på bestemte tidspunkter og steder. Så del din resterende tid til tid, blokerer for planlægning.

Blok Regelmæssige Slots

Min skabelon for at rejse til New York er en dag, der er standard skabelon, der er forankret ved møder, der afholdes over måltider, med andre møder i mellem. Hver dag er delt i morgenmad, mid-formiddag, frokost, eftermiddag, aftensmad, efter middagen. Hver af dem bliver til et slot, og omkring en time til to timer, til rådighed for planlægning.

Selv om det er muligt, tidsmæssigt, til at passe flere møder end det i dag, syv møder er mere end nok til helt at fylde næsten alle er anvendelige hjerne plads. Medmindre møder ceremonielle eller virkelig ligegyldig, hvis du vil mere end det på en dag, du sandsynligvis ikke være i stand til at tilføje meget værdi efter et par.

Hvis et arrangement skal være længere end en enkelt gang blok, bare kombinere to blokke i én.

Opret en Papir Skabelon

Du kan oprette en skabelon ved at snuppe et stykke papir eller et regneark, og skabe et gitter. Label hver kolonne med en dag vil du være på rejse. Label hver række med et slot. I dette tilfælde, Europa klogt beslutter sig for at bruge min skabelon. Hendes kolonner er mærket mandag, tirsdag og onsdag. Hendes rækker er mærket morgenmad, mid-formiddag, frokost, eftermiddag, aftensmad, og efter aftensmaden.

Ved hjælp af, som skabelon, en dag, Europa kan udfylde, som møder kan gå, hvor. Dronningen bliver mandag morgenmad, Minion Polen midt på formiddagen, Minion Ungarn til frokost, og Minion Rumænien til eftermiddag. Hun har en masse at diskutere med Ministeren for Ikke-så-Fjollet Gåture, dog, så hun kan afsætte både middag og after-dinner-drinks til hendes møde med Ministeren.