Dollar Forstand: 10 Tips til at Skabe en Husholdnings Budget, der Virker

0
388

For nogle, at udvikle en husholdnings budget, der er beslægtet med at tage en tur til tandlægen. Vi ved, at vi bare skal gøre det og få det overstået, men vi kan virkelig godt lide at trække tiden ud.

De fleste mennesker ved, at et budget er en god idé, men selv hvis de får gennem smerten for at gøre en, de ofte har svært ved at holde sig til deres monetære omrids. Medmindre du er en af de privilegerede få, der kan tillade sig ikke at tænke på din økonomi, har du sandsynligvis brug for en form for budgettering i dit liv. Splurges, uventede opkrævninger, og afslappet overforbrug er, hvad der virkelig kan drive en person under, ikke rutine-ugentlige dagligvarer ture eller kabel regninger.

Der er nogle gange en stigmatisering, der er forbundet med ordet “budget”, fordi det betyder, at vores midler er begrænset, så nogle ville hellere kalde den steg med et andet navn som “udgifter planen.” Enten måde, at være på et budget er bare smart—og noget at skamme sig over.

10 Tips til at Skabe en Husholdnings-Budgettet

 1. Sæt Mål

  Opdel dine mål på kort og lang sigt kategorier. Kort-og langsigtede mål omfatter muligvis købe et nyt par sko i næste uge, hvis du kun vælger at spise ude to gange i denne uge, denne måned, eller identifikation af en ny film-slip for at tage familien med til. Holde disse kort-og langsigtede mål i overensstemmelse med dine Store Billede. Din kortsigtede thriftiness vil betale sig, når du begynder at tænke i langsigtede budgettering mål. Langsigtede mål omfatter muligvis en ferie til det følgende forår, at spise i gjort muligt. Denne kategori bør også omfatte udgifter, du ved, du bliver nødt til at gøre, som sikrer, at du har en lille stash lagt væk, for at få dig gennem den ferie gifting sæson uden at kigge nærig.

 2. Inddrage Hele Din Husstand

  At være en del af en enkelt person, husstand gør dette tip en hel del lettere, men hvis du har en ægtefælle og/eller børn, skal du oprette et budget sammen. Hvis alle føler sig forpligtet til det budget, er det mere sandsynligt, at du vil holde hinanden i skak. Du kan diskutere med alle, at de kan blive bedt om at ofre sig, og arbejde dig igennem eventuelle problemer, der måtte opstå.

 3. Budget I Sjov

  Et budget, der ikke efterlader nogen penge for en lejlighedsvis familie udflugt på en forlystelsespark er designet til at mislykkes. Dit budget bør hjælpe dig med at lykkes, ikke sætte dig i et dilemma. Pointen er, at budgettet i splurges, snarere end blot at skubbe dem ud af syne og ude af sind, og derefter finde dig selv overrasket over, at egensindige debitere dit budget ikke højde for.

 4. Gøre en Indsats for at Spare

  De fleste mennesker ser på at spare som at sætte penge væk for en regnfuld dag. Men en bedre måde at se på det er, at sætte væk penge til en dejlig ferie. Besparelse betaler. Når piggy bank er fuld du vil være i stand til at nyde noget, du altid har drømt om at gøre. Meget bedre end nye DVD, du bare nødt til at have, ikke sandt?

 5. Tag Opgørelse

  Hvis du ikke ved, hvor dine penge går hen, hvordan kan du forvente at administrere det? Du kan gøre dette med et Excel-regneark eller på en pude på millimeterpapir. Valget er dit. Tjek din online udsagn fra din bank for at få nogle generelle tal, og bruge tilgængelige online software, der kan kortlægge dine udgifter over tid. Du vil være i stand til at sammenligne denne måneds udgifter til de forrige, for at se, om du har overskredet dit budget grænser. Hvis så, holde dig selv tilbage.