Dollar Forstand: 10 Tips til å Opprette en Husholdning Budsjett som Fungerer

0
405

For noen, å utvikle en husholdning budsjett er beslektet med å ta en tur til tannlegen. Vi vet vi burde bare gjøre det og få det overstått, men vi liker å utsette.

De fleste vet at et budsjett er en god idé, men selv om de får gjennom smerte å gjøre, de har ofte problemer med å holde seg til deres monetære disposisjon. Med mindre du er en av de privilegerte få som har råd til ikke å tenke på økonomien din, vil du sannsynligvis trenger noen form for budsjettering i ditt liv. Splurges, uventede kostnader, og casual overforbruk er hva kan virkelig kjøre en person under, ikke rutinemessig ukentlige dagligvarer turer eller kabel regninger.

Det er noen ganger et stigma forbundet med ordet “budsjett”, fordi det innebærer at våre midler er faktisk begrenset, så noen vil heller kalle den opp med et annet navn som “forbruk plan.” Uansett, å være på et budsjett er bare smart—og ingenting å skamme seg over.

10 Tips for å Lage en Husholdning Budsjett

 1. Sett Deg Mål

  Dele dine mål i kort – og langsiktig kategorier. Kortsiktig mål kan være å kjøpe et par nye sko neste uke, velge bare å spise ute to ganger i uken, denne måneden, eller å identifisere en ny film som slipper å ta med familien til. Holde disse kortsiktige mål i tråd med dine Store Bildet. Kort sikt thriftiness vil lønne seg når du begynner å tenke på langsiktig budsjettering mål. Langsiktige mål kan ha en ferie følgende våren at det å spise i laget mulig. Denne kategorien skal også omfatte utgifter du vet at du har å gjøre, som å sørge for at du har litt stash sette bort for å komme deg gjennom den ferien du gir sesongen uten å se gjerrig.

 2. Involvere Hele Din Husholdning

  Å være en del av en enkelt person husholdning gjør dette til tips en mye enklere for deg, men hvis du har en ektefelle og/eller barn, lage et budsjett sammen. Hvis alle føler seg forpliktet til budsjett, det er mer sannsynlig at du vil holde hverandre i sjakk. Du kan diskutere med alle at de kan bli bedt om å ofre noe, og arbeide gjennom eventuelle problemer som måtte oppstå.

 3. Billig Hotellrom I Moro

  Et budsjett som etterlater ingen penger for en sporadisk familietur på en fornøyelsespark er utformet for å mislykkes. Budsjettet skal hjelpe deg suceed, ikke sette deg i et bind. Poenget er å billig hotellrom i splurges, snarere enn bare å skyve dem ut av syne og ute av sinn og deretter finne deg selv overrasket over at villfarne belaste budsjettet ikke konto for.

 4. Gjøre en Innsats for å Lagre

  De fleste mennesker ser på lagre som å sette bort penger for en regnfull dag. Men en bedre måte å se dette på er å sette bort penger for en fin ferie. Lagre betaler. Når sparegrisen er full du vil være i stand til å nyte noe du har alltid drømt om å gjøre. Mye bedre enn ny DVD som du bare måtte ha, ikke sant?

 5. Ta Lagerbeholdningen

  Hvis du ikke vet hvor pengene går, hvordan kan du forvente å klare det? Du kan gjøre dette med et Excel-regneark eller på en pute av millimeterpapir. Valget er ditt. Sjekk din online uttalelser fra din bank for å få noen generelle tall, og bruke tilgjengelig online programvare som kan kartlegge din bruker over tid. Du vil være i stand til å sammenligne denne måneden utgiftene til de tidligere, for å se om du har overstepped din økonomiske grenser. Hvis så, rein deg tilbake på.