Stoppen Van Het Onderbreken Van

0
224

Luisteraar Annie genoemd en links het volgende bericht:

Ik heb een heel slechte gewoonte van het onderbreken van mensen. Dit is echt een probleem als het ergert de mensen die ik spreek en ik was benieuwd of er was geen enkele manier waarop je mij kan helpen.

Onderbreken Is Storend

Bedankt, Annie, voor uw vraag. De eerste stap in de richting van het corrigeren van een communicatie probleem is zich er bewust van te zijn. Dus Annie, in een manier, het is goed dat je al te herkennen, dat uw gedrag een negatieve invloed hebben op anderen. Zeker iedereen weet hoe het voelt om te worden onderbroken, maar niet iedereen is zich ervan bewust dat zij zijn degenen die het doen van de onderbreking. Natuurlijk, het onderbreken van een ander persoon is storend en kan worden gezien als onbeleefd of zelfs onbeschoft.

Maar, je moet ook weten dat je niet alleen bent. Onderbrekingen gebeuren de hele tijd, elke dag. Mensen onderbreken mensen. Mensen zelfs onderbreken zelf (met telefonische oproepen of e-mail). Soms onderbreken om goede redenen (zoals het vragen om verduidelijking) maar vaak is het slechts een slechte gewoonte!

In de aflevering van vandaag we focussen op een paar technieken om u te helpen stoppen van het onderbreken van andere mensen. (Echter, voordat ik deel een paar strategieën, ik moet om schoon te komen en u laten weten dat ik ooit gelopen in je schoenen. Gelukkig, ik heb het overwinnen van deze gewoonte. Nou ja, tenminste ik denk dat ik het heb.)

Sommige mensen onderbreken simpelweg omdat wanneer de andere persoon aan het woord is, ze denken iets te zeggen. Misschien een weerlegging of een idee dat is gerelateerd aan het gesprek. Ze hebben de drang om te flappen zo snel mogelijk. Het probleem is op dat moment, het luisteren stopt, en de focus wordt verplaatst van de luidspreker. De onderbreker zal zich richten op dat wat hij of zij wil zeggen. Het formuleren en oefenen, tijdens het wachten voor een scheur in het gesprek.

Laat Je Gedachten, Maar In Het Schrijven Van

In plaats van te breken in het gesprek, het schrijven van uw ideeën als ze zich voordoen. Als u geen papier, maak een mentale notitie.

De vaststelling van dit is gewoon een kwestie van stil zijn. In plaats van te breken in het gesprek, het schrijven van de ideeën zoals ze zich voordoen. Niet te verwoorden ze het moment dat ze zich voordoen; slechts jota ze neer voor later gebruik. Als u geen papier, maak een mentale notitie. Het idee is om het snel vastleggen van uw gedachten zo kunt u zich blijven richten op de spreker (en niet zelf). Later, nadat je zeker weet dat je alles goed hebt gehoord, beslissen welke ideeën te presenteren en hoe ze te presenteren aan de spreker.

Dit is over het algemeen een goede techniek te gebruiken met mensen die hebben aanzienlijk meer macht of autoriteit zijn dan jij, als senior managers. Het is een goed idee om hen te laten voltooien. Vooral omdat ze ervan uit gaan dat het zal worden toegestaan om hun gedachten. Maar ook in gedachten houden dat ze kunnen beslissen om hun macht te gebruiken tegen als je verder te onderbreken.