Stopp For Å Avbryte

0
237

Lytteren Annie kalt og venstre følgende melding:

Jeg har en veldig dårlig vane av å forstyrre folk. Dette er virkelig et problem som det irriterer folk jeg snakker med, og jeg lurte på om det var noen måte du kunne hjelpe meg.

Avbryte Er Forstyrrende

Takk, Annie, for spørsmålet ditt. Det første steget mot å korrigere eventuelle kommunikasjon problemet er å bli klar over det. Så Annie, på en måte, det er bra at du allerede gjenkjenne at din oppførsel er noe som negativt påvirker andre. Absolutt alle vet hvordan det føles å bli forstyrret, men ikke alle er klar over at de er de som gjør å avbryte. Selvsagt, å avbryte en annen person er nedbrytende, og kan bli oppfattet som en hensynsløs eller uhøflig.

Men, du bør også vite at du er ikke alene. Avbrudd skjer hele tiden, hver dag. Folk avbryte folk. Folk som selv avbryter seg selv (med telefonsamtaler, eller e-post). Noen ganger folk avbryte for gode grunner (som ber om avklaring), men ofte er det bare en dårlig vane!

I dagens episode vil vi fokusere på noen teknikker for å hjelpe deg å slutte å forstyrre andre mennesker. (Men, før jeg dele noen strategier, og jeg trenger å komme ren og la deg vite at jeg en gang vandret i dine sko. Heldigvis, har jeg overvinne denne vanen. Vel, i hvert fall jeg tror jeg har.)

Noen mennesker avbryte rett og slett fordi når den andre snakker, tenker de på noe å si. Kanskje en imøtegåelse eller en idé som er relatert til samtale. De har lyst til å buse ut så raskt som mulig. Problemet er at i det øyeblikket de hører stopper, og fokus flyttes bort fra høyttaleren. Den bryter fokuserer i stedet på hva han eller hun ønsker å si. Formulere og øvde, mens du venter for en sprekk i samtalen.

Uttrykke Dine Synspunkter, Men Skriftlig

I stedet for å bryte inn i samtalen, kan du skrive ned ideer som de oppstår. Hvis du ikke har papir, bare gjøre et mentalt notat.

Fikse dette er bare et spørsmål om å holde stille. I stedet for å bryte inn i samtalen, må du skrive ned ideer som de oppstår. Ikke verbalt uttrykke dem i det øyeblikket de oppstår, bare notere dem ned for senere bruk. Hvis du ikke har papir, bare gjøre et mentalt notat. Ideen er å raskt registrere dine tanker slik at du kan fortsette å fokusere på høyttaleren (og ikke deg selv). Senere når du er sikker på at du har hørt alt, bestemme hvilke ideer til å presentere og hvordan å presentere dem til høyttaleren.

Dette er vanligvis en god teknikk å bruke med folk som har betydelig mer kraft eller makt enn dere, som ledere. Det er en god idé å la dem ferdig. Først og fremst fordi de antar at de vil få lov til å fullføre sine tanker. Men husk også de kan bestemme seg for å bruke sin makt mot hvis du fortsetter å avbryte.

SHARE
Previous articleCesser D’Interrompre
Next articleSluta Avbryta