Stop For At Afbryde

0
206

Lytteren Annie kaldet og forlod følgende besked:

Jeg har en rigtig dårlig vane med at afbryde folk. Dette er virkelig et problem, som det generer de mennesker, jeg taler med, og jeg tænkte på om der var nogen måde, du kan hjælpe mig.

At Afbryde, Er Forstyrrende

Tak, Annie, for dit spørgsmål. Det første skridt i retning af at korrigere enhver kommunikation problem er, at blive opmærksom på det. Så Annie, på en måde, det er en god ting, at du allerede klar over, at din adfærd er negativt påvirker andre. Helt sikkert alle ved, hvordan det føles at blive afbrudt, men ikke alle er klar over, at de er dem, der gør det afbrydende. Det er klart, at afbryde en anden person, der er forstyrrende og kan opfattes som en hensynsløs eller endda uhøflig.

Men, du bør også vide, at du er ikke alene. Afbrydelser sker hele tiden, hver dag. Folk afbryde folk. Mennesker, der selv afbryder sig selv (med telefon opkald eller e-mail). Sommetider folk afbryde for gode grunde (gerne bede om en afklaring), men ofte er det bare en dårlig vane!

I dagens episode vil vi fokusere på et par teknikker til at hjælpe dig stoppe med at afbryde andre mennesker. (Men før jeg dele et par strategier, jeg har brug for at komme ren og lade dig vide, at jeg engang gik i dine sko. Heldigvis, jeg har overvundet denne vane. Well, i det mindste jeg tror, jeg har.)

Nogle mennesker afbryde simpelthen fordi, når den anden person taler, vil de tænke på noget at sige. Måske en tilbagevisning eller en idé, der er relateret til samtale. De har trang til at buse ud så hurtigt som muligt. Problemet er i det øjeblik, de lytter, standser, og fokus flyttes væk fra højttaleren. Den interrupter vil i stedet fokusere på, hvad han eller hun ønsker at sige. At formulere og øver, mens de venter på en revne i samtalen.

Udtrykke Dine Tanker, Men I At Skrive

I stedet for at bryde ind i samtalen, skal du skrive ned dine ideer, som de opstår. Hvis du ikke har papir, bare lave en mental note.

Fastsættelse dette er bare et spørgsmål om at holde stille. I stedet for at bryde ind i samtalen, skal du skrive ned de ideer, som de opstår. Ikke verbalt at give udtryk for dem i det øjeblik de opstår; bare notere dem ned til senere brug. Hvis du ikke har papir, bare lave en mental note. Ideen er hurtigt at optage dine tanker, så du kan fortsætte med at fokusere på højttaleren (og ikke dig selv). Senere, efter at du er sikker på du har hørt alt, beslutte, hvilke ideer til stede, og hvordan man præsenterer dem for højttaleren.

Dette er generelt en god teknik til brug med personer, der har betydelig mere magt eller myndighed end du, ligesom den øverste ledere. Det er en god idé at lade dem afslutte. Mest fordi, de vil antage, at de vil have lov til at fuldføre deres tanker. Men også huske på, at de kan beslutte at anvende deres magt imod hvis du fortsætter med at afbryde.