Hoe Worden de Office-Newbie

0
314

Proficiat, je hebt net landde een geweldige nieuwe job!

Maar als je over te lopen naar de voordeur van uw nieuwe kantoor van het leven, het raakt je: Je hebt geen idee wat te verwachten.

Je kan worden nerveus, of u kan een van een paar dappere zielen die vindt dat de sensatie van de nieuweling een beetje een rush. Ik denk dat de meerderheid van ons vallen in de eerste categorie, waar angst is, is het overheersende gevoel dat we de ervaring van het lopen door die deur voor de eerste keer..

De office newbie is een partij als de nieuwe jongen op school. Iedereen heeft al hun routine, hun vrienden, en ze weten wat ze moeten doen. U? Nou, je niet zo veel. Maar denk aan het op deze manier – iedereen is van de newbie ten minste een keer en we hebben het allemaal overwon die eerste-dag-kriebels. Je bent niet alleen, mijn vrienden.

Dus voordat je de dag doorbrengen zorgen en wensen voor de klok te slaan 5pm, check out mijn top 3 Snelle en Vuile Tips voor een goede newbie etiquette:

Tip #1: Toon Vroeg

In mijn nieuwe boek, ‘Allen Beantwoorden’ …En Andere Manieren om de Tank van Uw Carrière, die ik interviewde Ceo ‘ s, ondernemers en artiesten om te leren hun mening te geven over unmannerly gedrag op het werk. Handen naar beneden, de vertraging was het ding dat iedereen een hekel aan de meeste. Te laat – op de eerste dag of dagen 100 – laat zien dat je niet gebonden aan het bedrijf. Wanneer u gewoonlijk te laat, je zegt tegen iedereen om je heen, “Sorry, de lijn bij Starbucks was de deur uit! Je weet hoe het is.” Misschien wordt 10-15 minuten te laat is geen big deal voor u, maar dat is 10-15 minuten van de productiviteit verloren voor het bedrijf. Het maakt je lijkt onbetrouwbaar en lichtzinnig.

Voor uw eerste dag op het werk, moet je vroeg. Ik zeg niet dat je het kamp uit als tieners wachten in de rij voor de nieuwe Hunger Games in première, maar ik beveel aankomst voor de tijd die ze hadden gevraagd. Als iedereen begint de dag om 9 uur, aankomst om 8:45. Er is geen excuus waarom kan je dit niet doen. Als je er te vroeg, gewoon het ontbijt in een koffieshop in de buurt, of blijf gewoon in je auto en op het web te surfen op uw smartphone.

Om ervoor te zorgen dat u kunt komen op tijd, ik raden u aan om een test uit te voeren van een effectieve werkdag voorafgaand aan de aanvang van je job. Wakker te worden en klaar te zijn als je gaat om te werken en te verlaten op het moment dat je figuur zal voldoende zijn voor het verkrijgen daar prompt. Zie hoe het verkeer gaat, wat de eventuele vertraging kan worden, en het aanpassen van uw werkelijke woon-werkverkeer tijd aangepast. Deze manier hoeft u niet wakker te worden in een paniek op dag één en blast vloeken bij vreemden omdat je pas een vertraging van het verkeer of het openbaar vervoer snafus.

Als je eenmaal binnen, de volgende stap is om te…