Het Plannen van Vergaderingen tijdens het Reizen

0
216

Vandaag is de tip over het beheren van een leien van de vergaderingen wanneer u aan het doen bent van buiten de stad reizen.

Europa, een relatief mild-mannered lid van het personeel van de Groene Groeiende Dingen plant slaat, wordt in het geheim de heerser van het Oostblok. Terwijl ze normaal beheert haar rijk uit de verte met behulp van Facetime, zo nu en dan er is gewoon geen vervanging voor face time. Ze heeft spies bevragen, wereldleiders om te intimideren, diplomaten te chanteren, en de arbeiders in beweging zetten. Ze vonden dat het behoud van controle werkt het beste wanneer kan je iemand in de ogen kijken, zodat ze weten dat je serieus bent als je dreigt om te slaan ze in de voorkant van hun direct reports. Onthoud deze tip de volgende keer dat je een team vergadering. Het zal de dingen veel meer levendig, en is een geweldige manier zijn om de ervaring van de gevangenis van binnen.)

Als een van de machtigste mensen in de wereld is niet zonder problemen. Voor Europa, dat is de planning. Ze heeft geen persoonlijke assistent, dus net als het of niet, ze heeft plannen om haar gehele reis zelf.

Het gebruik van een Sjabloon in te Plannen Reizen

Om te beginnen, ze heeft om te voldoen aan de Minister van Niet-zo-Silly Walks, check in met Koningin Elizabeth over een uitnodiging voor de bruiloft, en een ontmoeting met haar Onder-volgelingen in de kosten van Polen, Hongarije, Roemenië, en Bulgarije. Er zijn ongeveer een dozijn anderen ook op haar lijst. Alleen heeft ze vijf dagen vakantie van Groene Groeiende Dingen en behoeften te organiseren, al die tientallen.

Wanneer u op reis bent en planning op een veel vergaderingen, het maken van een sjabloon voor jezelf van te voren, voor elk van je reisdagen tijdens de reis. Markeer alle reeds geplande reizen, functies van de staat, of het mystieke rituelen die u weet zal gebeuren op vaste tijden en plaatsen. Deel dan uw resterende vrije tijd in blokken voor de planning.

Blokkeren Reguliere Slots

Mijn sjabloon voor reizen naar New York is een standaard dag sjabloon verankerd door vergaderingen gehouden over de maaltijd, met een andere bijeenkomsten tussen. Elke dag is verdeeld in ontbijt, halverwege de ochtend, lunch, middag -, diner -, post-diner. Elk van deze wordt een tijdsperiode, ongeveer een uur tot twee uur, beschikbaar voor het plannen.

Hoewel het mogelijk is, tijd, wijze, passend in de vergadering meer dan dat in een dag, zeven bijeenkomsten is meer dan genoeg om volledig te vullen bijna iedereen bruikbaar hersenen de ruimte. Tenzij de vergaderingen zijn ceremoniële of echt een plichtmatige, als je gaat om meer dan dat in een dag, je hebt waarschijnlijk niet in staat om toe te voegen veel waarde na een paar.

Als een gebeurtenis nodig heeft om langer dan een enkel moment blok, slechts een combinatie van twee blokken in één.

Het maken van een Papieren Sjabloon

U kunt een sjabloon maken door het grijpen van een vel papier of een spreadsheet, en het maken van een raster. Label elke kolom met een dag zult u reist. Label elke rij met een slot. In dit geval Europa verstandig besluit gebruik te maken van mijn template. Haar columns zijn gelabeld maandag, dinsdag en woensdag. Haar rijen worden aangeduid ontbijt, halverwege de ochtend, lunch, middag, diner en na het diner.

Het gebruik van dat sjabloon, in een dag, Europa kan vullen in die bijeenkomsten gaat. De Koningin krijgt maandag ontbijt, Minion Polen halverwege de ochtend, Minion Hongarije voor de lunch, en Minion Roemenië voor de middag. Ze heeft een veel te bespreken met de Minister van Niet-zo-Silly Walks, maar, dus ze kunnen toewijzen zowel het diner en na het diner-drankjes naar haar ontmoeting met de Minister.