Dollar Gevoel: 10 Tips voor het Maken van een huishoudbudget dat Werkt

0
291

Voor sommigen is het ontwikkelen van een huishoudelijk budget is verwant aan het nemen van een reis naar de tandarts. We weten dat We moeten gewoon doen en te krijgen over is, maar we echt willen uitstellen.

De meeste mensen weten een budget is een goed idee, maar zelfs als ze krijgen door de pijn te maken, ze hebben vaak problemen met het vasthouden aan hun monetair overzicht. Tenzij u een van de happy few die het zich kunnen veroorloven om niet te denken over uw financiën, moet u waarschijnlijk een soort van budgettering in je leven. Splurges, onverwachte kosten, en casual overschrijdingen zijn wat kan echt rijden een persoon onder, niet-routine wekelijkse boodschappen trips of rekeningen kabel.

Er is soms een stigma geassocieerd met het woord “budget” omdat het impliceert dat onze fondsen zijn inderdaad beperkt, dus wat liever bellen met de roos door een andere naam, zoals “de besteding van plan.” Één van beide manier, op een begroting is gewoon slim, en niets om je voor te schamen.

10 Tips voor het Maken van een huishoudbudget

 1. Stel Doelen

  Verdeel uw doelen op korte – en lange-termijn categorieën. Korte termijn doelen kunnen zijn het kopen van een nieuw paar schoenen volgende week, het kiezen van alleen uit eten twee keer per week van deze maand, of het identificeren van een nieuwe film uitbrengen om de familie te zijn. Bewaar deze korte-termijn doelen in lijn is met je Grote Afbeelding. Uw korte-termijn thriftiness zal betalen wanneer u begint na te denken over de lange-termijn budgettering doelen. Lange-termijn doelstellingen kunnen onder meer een vakantie is het volgende voorjaar dat het eten in mogelijk gemaakt. Deze categorie behoren ook de kosten die u weet dat u zult moeten maken, zoals ervoor te zorgen dat je een beetje stash weg te zetten krijg je door middel van de vakantie geschenken seizoen zonder te kijken gierig.

 2. Betrek Uw Hele Huishouden

  Deel uitmaken van een enkele persoon, huishouden maakt deze tip een stuk makkelijker, maar als je een partner en/of kinderen, het maken van een begroting samen. Als iedereen voelt zich betrokken bij de begroting, is het waarschijnlijk dat u zult houden elkaar in toom. U kunt discussiëren met iedereen die ze kan gevraagd worden om offers te brengen, en werken door middel van eventuele problemen die zich kunnen voordoen.

 3. Budget In De Fun

  Een budget dat laat geen geld om af en toe een uitstapje met het gezin in een pretpark is ontworpen om te falen. Uw budget zou moeten helpen je lukt, niet in te binden. Het punt is om de begroting in splurges, in plaats van alleen duwen ze uit het zicht en uit het hart en dan is het vinden van jezelf verbaasd over dat eigenzinnige kosten in rekening op uw budget niet voor zijn rekening nemen.

 4. De Inspanning om te Besparen

  De meeste mensen kijken bij het opslaan wegzetten van geld voor een regenachtige dag. Maar een betere manier om te kijken naar het wegzetten van geld voor een leuke vakantie. Opslaan betaalt. Zodra de spaarpot vol is, zult u in staat om te genieten van iets wat je altijd al gedroomd van doen. Veel beter dan de DVD die je gewoon moest hebben, toch?

 5. De Inventarisatie

  Als u niet weet waar uw geld naartoe gaat, hoe verwacht u dat? U kunt dit doen met een Excel-werkblad of op een pad van de grafiek papier. De keuze is aan jou. Controleer uw online rekeningoverzichten van uw bank om een aantal algemene cijfers en gebruik maken van beschikbare online software kunt een diagram maken voor uw uitgaven in de tijd. U zult in staat zijn om deze te vergelijken maand de uitgaven van het voorgaande om te zien als je hebt gedaan uw budget grenzen. Als dat zo is, loop jezelf terug in.