De invoering van de Lancering van Een Nieuwe Podcast van Wondery

0
229

Veel Grammatica Meisje luisteraars zijn ook schrijvers, dus deze week wilde ik de details delen en een clip van een spannende nieuwe podcast. Het heet de Lancering. Hier vindt u informatie over het van onze vrienden over bij Wondery:

Drie van de vijf mensen dromen van het schrijven van een boek. Enkele volgen. Wat duurt het om dat van droom naar werkelijkheid? Scenarist John August (Go, een Grote Vis, Charlie and The Chocolate Factory) gevraagd om uit te vinden als hij aangepakt iets wat hij had gedroomd: het schrijven van een roman. Van Wondery, dit is een show over het zetten van iets in de wereld. Hoe zal het uitpakken? U weet wanneer wij dat doen.

Ik was enthousiast toen ik hoorde over de Lancering, want ik ben een fan van John August ‘ s andere podcast Scriptnotes. En het blijkt de roman Johannes spreekt over in Start—Arlo Finch en de Valley of Fire—is ook gepubliceerd door Macmillan, mijn partner achter de Quick and Dirty Tips netwerk en alle Grammatica Meisje boeken.

U kunt luisteren naar een voorbeeld van de Lancering overal krijg je Grammatica Meisje, en dan zoeken en inschrijven. Ik hoop dat je ervan geniet!