Hvordan til at Passe til Bestik

0
214

Jeg elsker at få e-mails fra Indenlandske CEO læsere og lyttere. Det hjælper mig til at vide, at jeg er på rette spor, når det kommer til mit råd, og det hjælper også mig til at komme op med nye episoder baseret på dine spørgsmål.

Jeg fik for nylig en mail fra Dave beder om tips til at holde knive skarpe, specielt tips andet end bare at slibe dem på regelmæssig basis. Det er et godt spørgsmål! Kniv sæt, kan være en af de dyreste køb, du foretager i dit køkken, ved siden af hvidevarer og køkkenudstyr. Hvis du har investeret i en høj kvalitet sæt af knive, episoden i dag vil ikke kun hjælpe dig lære at drage omsorg for dem, men også hvordan til altid at holde dem skarpe og klar til brug..

Tip #1: Brug Din Knive Korrekt

Vidste du, at der er en korrekt måde at bruge en kniv, især de større kok-style knive? Heldigvis, er det ret nemt at vide, hvis du bruger dem korrekt. Først og fremmest skal der altid anvendes et skærebræt, som vil beskytte både din kniv, og din bordplade. Om skærebrættet er lavet af træ eller plastik betyder ikke noget, når det kommer til at beskytte dine knive. Enten af de materialer, der er blødere, og derfor er mindre tilbøjelige til at sløve din kniv, end sten bordplader.

For det andet, gør dit bedste for ikke at oprette en lyd ved hjælp af en stor kniv. Du kan opnå dette ved at gøre sikker på det punkt, er den første ting, der rører tavlen, så at rokke ned til håndtaget. Dette kræver øvelse at vænne sig til, men for at sikre din kniv er ikke konstant bliver smækket mod et skærebræt, vil bidrage til at holde den skarp. Der er en stor video af denne teknik på Youtube. Bare søg efter det MasteringKnifeSkills kanal. Det hedder Mastering Kniv Færdigheder – Gennemgang af Høj og Lav Teknikker.

Nu, jeg vil gerne indrømme, at jeg har haft nætter, hvor jeg har været lidt fornærmet ud på Mr. Indenlandske CEO og har brugt den passive-aggressive teknik for at sige: “jeg har det fint,” samtidig med at hakke dælen ud af en forsvarsløs løg. Tag det fra mig, mænd ved bedre end at forsøge at komme ind i et køkken, hvor en oprevet kvinde, der er bevæbnet med en kniv. Så roligt terninger dine grøntsager og lagde kniven fra sig, før hashing det ud med den husbond. Det vil hjælpe dig har en mindre volatile samtale med din ægtefælle, samt beskytte dit bestik.

Se også: Mr. Indenlandske CEO ‘ s opvaskemiddel Fiasko

Tip #2: Vask Dine Knive Korrekt

Den bedste måde at vaske knive er ved hånden, og derefter tørre dem højre væk med et håndklæde. Du skal blot bruge en blød svamp og et mildt opvaskemiddel til at tørre dem rene. Et tip, som min mor lærte mig som barn var aldrig sætte flere skarpe knive i en vask i sæbevand. Det er alt for let at få fat i en kniv i stedet for et håndtag, som, hvis dine knive er i god stand, kan medføre en temmelig anstændigt snit. Kun sætte én, måske to knive i en sudsy vask for at nyde, men vær opmærksom på, hvor de er, og hvordan de er med til at lægge, så du trygt kan trække dem ud, når det er tid til at tørre dem rene. Straks efter vask dem, lad din knive dryppe tørre lidt i en skål rack inden du tørrer dem tørre med et håndklæde. Dette vil forhindre knivene fra at få vand pletter, som kan føre til rust.

Undgå at sætte skarpe knive i opvaskemaskine. Dette kan få dem til at banke mod hinanden og andre sølvtøj, som vil få dem til at sløve. Hvis du har brug for at sætte dem i opvaskemaskinen, lægge dem vandret på øverste hylde med intet at røre vingerne for at sikre, at de ikke bliver slået op i den cyklus.

Tip #3: Gemme Dine Knive Korrekt

Det sidste tip til at holde dine knive skarpe beskæftiger sig med, hvordan du opbevarer dem. Mens det kan være fristende at kaste alle dine knive i en “sharps” skuffe i dit køkken, hvis du kører en stor risiko for, at de igen vil banke ind i hinanden og bliver kedelig. Der er flere muligheder for at holde dette i at ske. Den mest almindelige løsning er at bruge kniv blok, at dine knive kom i. Hvis dit bestik sæt ikke komme med en træ-blok, kan du være i stand til at finde en der passer til den indstillede eller stykker, som du ejer. Hvis dine knive kom med honing sager eller andre plast vagter, bruge dem, når du gemmer dine knive.

Et billigere alternativ til honing tilfælde er vin propper. Begynde at indsamle naturlig vin propper, enten fra dit eget hjem eller fra en ven, hvis du ikke drikker. At gøre dem til store kniv opbevaring, skal du blot skære en slids i cork og slip det på din kniv, inden du lægger det i skuffen. Dette vil tilføje en lille smule af en kofanger til hver kniv, som vil holde dem helt adskilt og pengeskab.

Så er det 3 tips til at holde dine knive skarpe. Ved at følge dem, sammen med regelmæssig slibning, en god kvalitet kniv sæt, kan du ikke bare år, men måske endda årtier. Hvis du er i tvivl, vil jeg tage dig til at se min mors kniv sæt, som hun har haft siden før jeg startede med at lave retter, som er et barn.

Har et spørgsmål om noget i denne episode? Eller et forslag til et fremtidigt podcast? Send mig en mail på DomesticCEO@quickanddirtytips.com eller skrive det på den Indenlandske CEO Facebook-væg eller på min Twitter-feed.

Indtil næste gang, jeg er den Indenlandske CEO, hjælper du elsker dit hjem.

Køkken kniv og Kniv Blok billeder fra Shutterstock