Hvordan å ta Vare på Bestikk

0
261

Jeg elsker å få e-post fra Innenlandske administrerende DIREKTØR lesere og lyttere. Det hjelper meg å vite at jeg er på rett spor når det kommer til mine råd, og det hjelper meg med å komme opp med nye episoder basert på dine spørsmål.

Jeg fikk nylig en e-post fra Dave ber om tips om å holde knivene skarpe, spesielt tips andre enn bare skjerpe dem på en jevnlig basis. Dette er et godt spørsmål! Kniv sett kan være en av de dyreste kjøp du gjør for dine kjøkken, ved siden av apparater og kjøkkenutstyr / tallerkener. Hvis du har investert i en høy kvalitet sett med kniver, dagens episode vil ikke bare hjelpe deg å lære hvordan å ta vare på dem, men også hvordan man skal alltid holde dem skarp og klar til bruk..

Tips #1: Bruk Kniver Riktig

Visste du at det er en riktig måte å bruke en kniv, spesielt de større kokk-stil kniver? Heldigvis er det ganske lett å vite hvis du bruker dem riktig. Først av alt, bør du alltid bruke en skjærefjøl, som vil beskytte både kniv og kjøkkenbenken. Om skjærebrett er laget av tre eller plast spiller ingen rolle når det gjelder å beskytte dine kniver. Noen av disse materialer er mykere, og derfor er mindre sannsynlighet for å sløv kniv, enn stein benkeplater.

Andre, gjør ditt beste for å ikke lage en lyd når du bruker en stor kniv. Du kan oppnå dette ved å sørge for at punktet er det første som berører styret, og deretter vri den ned til håndtaket. Dette tar litt praksis, for å bli vant til, men gjør at kniven ikke er stadig slengte mot et skjærebrett vil bidra til å holde den skarpe. Det er en flott video av denne teknikken på Youtube. Bare søke etter den MasteringKnifeSkills kanal. Det kalles å Mestre Kniv Ferdigheter – vurdere Høy og Lav Teknikker.

Nå, jeg vil fritt innrømme at jeg har hatt nettene når jeg har blitt litt snurt på Mr. Innenlandske administrerende DIREKTØR og har utnyttet den passiv-aggressive teknikk for å si, “jeg har det bra”, mens hakking pokker ut av en forsvarsløs løk. Ta det fra meg, menn vet bedre enn å prøve å komme inn i et kjøkken hvor en opprørt kvinne er bevæpnet med en kniv. Så rolig terninger, grønnsaker og sette kniven unna før meisle ut med hubby. Det vil hjelpe deg å ha en mindre flyktige samtale med din ektefelle, samt beskytte din bestikk.

Se også: Mr. Innenlandske KONSERNSJEFENS oppvaskmiddel Fiasco

Tips #2: Vask Dine Kniver Riktig

Den beste måten å vaske kniver er for hånd og tørk dem med en gang med et håndkle. Bare bruke en myk svamp og mildt oppvaskmiddel til tørk dem rene. Et tips som min mor lærte meg som barn var å aldri sette flere skarpe kniver i en vask av skummende vann. Det er altfor enkelt å hente ut et blad i stedet for et håndtak, noe som, hvis kniver er i god stand, kan føre til en ganske anstendig kuttet. Bare sette en, kanskje to kniver til en skummende synke til å suge, men bli klar over hvor de er og hvordan de legger så du kan trygt trekke dem ut når det er på tide å tørke dem rene. Umiddelbart etter å ha vasket dem, la din kniver drip dry litt i en skål stativet før tørke dem tørr med et håndkle. Dette vil hindre kniver fra å få vann flekker som kan føre til rust.

Unngå å sette skarpe kniver i oppvaskmaskin. Dette kan føre dem til å slå mot hverandre og andre sølvtøy, noe som vil føre dem til å trives. Hvis du trenger å sette dem i oppvaskmaskinen, legge dem horisontalt på toppen rack med ingenting å berøre blader for å sørge for at de ikke blir slått opp i syklusen.

Tips #3: Lagre Din Kniver Riktig

Den siste tips for å holde knivene skarpe handler om hvordan du lagrer dem. Mens det kan være fristende å kaste alle dine kniver inn i en “sharps” skuffen på kjøkkenet, kjører du en stor risiko for at de igjen vil slå inn i hverandre og bli kjedelig. Det er flere alternativer til å holde dette fra å skje. Det vanligste alternativet er å bruke knivblokk at kniver kom inn. Hvis bestikk sett ikke ble levert med en av tre blokker, kan du være i stand til å finne en som passer på set eller biter som du eier. Hvis kniver kom med honing saker eller andre plast vakter, bruk dem når du lagre dine kniver.

Et billigere alternativ til honing tilfeller er vin korker. Start med å samle inn naturlig vin korker, enten fra ditt eget hjem eller med en venn hvis du ikke drikker. For å slå dem i stor kniv lagring, bare skjær en åpning i cork og plasser den på din kniv før du legger det i skuffen. Dette vil legge til en liten bit av en støtfanger til hver kniv, som vil holde dem alle separat og safe.

Så de er de 3 tips for å holde knivene skarpe. Ved å følge dem, sammen med regelmessig sliping, en god kniv sett kan vare du ikke bare år, men kanskje til og med flere tiår. Hvis du tviler, jeg skal ta deg til å se min mor kniv sett at hun har hatt siden før jeg begynte å gjøre retter som barn.

Har et spørsmål om noe i denne episoden? Eller et forslag til et fremtidig podcast? Send meg en e-post på DomesticCEO@quickanddirtytips.com eller legge det ut på det Innenlandske administrerende DIREKTØR Facebook-veggen eller på min Twitter-feed.

Inntil neste gang, jeg er den Innenlandske administrerende DIREKTØR, hjelper du elsker ditt hjem.

Kjøkken Kniv og knivblokk bilder fra Shutterstock