9 Smarte Foreldre Snarveier

0
214

Hvis det er én ting de fleste av dagens foreldre har felles, det blir lite tid. Vi er alle kjører i hundre forskjellige retninger prøver å sjonglere barn, jobb, relasjoner, og våre hjem – aldri tankene prøver å finne tid til å ta vare på våre egne behov.

Det er ingen tvil om at foreldre er trolig den tøffeste jobben du noensinne vil elske, så det ville være fint om vi ikke må strekkes så tynn med forpliktelser og faktisk har litt mer tid til å nyte det.>

Med hektisk tidsplaner og utallige daglige forpliktelser en del av normen for så mange familier, er det viktigere enn noen gang å finne tidsbesparelser som vil tillate deg å puste litt lettere og forhåpentligvis nyte ekstra tid med din kjære.

I dag Mektige Mamma aksjer 9 smarte foreldre snarveier til å gjøre nettopp det:

Tips #1: Glem Pyjamas

Mens pj ‘ s er søte, de også legge til et ekstra element til din ukentlig vask belastning og kan være dyrt, spesielt hvis du har flere barn. Når hver av ungene nådde en alder av 3 år, begynte jeg å legge dem i vanlig hvit t-skjorter ved sengetid som jeg ville kjøpe i bulk. Du kan også finne dem i craft-delen av din lokale butikk i alle størrelser tenkelig for billig!

Se også: 5 Vaskerom Essentials

 

Når du kjøper dem i større størrelser, de er mer komfortable, og kan også fungere som nightgowns for jenter. De er enkle å vaske og brette og de fleste barn elsker følelsen av bomull. Når de kaldere månedene som kommer, kan jeg sammenkoblet dem med billig joggebukser. Ettersom barna vokser, de kan ha på seg t-skjorter for å spille ute.

Tips #2: Hopp over Badekaret (noen Ganger)

En kveld badekar var ganske mye en stift i huset vårt da mine barn var yngre, fordi det var beroligende og laget en fin overgang inn i deres sengetid rutine. Da de kom inn i den tidligere karakterer i skolen, men vår kveld rutiner endret ganske mye fordi barna var involvert i aktiviteter etter skoletid og vår familie livet begynte å bli mer hektisk.

Se også: Hvordan Rutiner Kan Forenkle Livet Ditt

 

På travle kvelder når du ikke har ekstra tid mellom middag og sengetid, og barna har ikke hatt en av de dagene når de har spilt i skitt, det er OK å hoppe over et badekar eller dusj. Selvfølgelig, alt dette endrer seg når de blir tweens og tenåringer, og begynne å produsere alle slags lukter, men for nå, hvis du ikke kan få dem fullt badet hver eneste natt, ikke bekymre deg om det. Dette enkle snarvei kan spare deg for stress og tid, og til slutt endre retning av kvelden.

Tips #3: Lag en Art Studio i Badekaret

Hvis du vil elske å oppmuntre barns kunstneriske siden, men hater rot som går langs med maleri, gi badekaret en prøve. Når mine barn var yngre og var ikke i humør til å bli kreativ, i stedet for å sette opp et sted i spisesalen eller familierom å male, jeg vil sette dem i badekaret kun iført sine pull-ups eller gamle t-skjorter og la dem gå gale med vaskbar maling og papir.

Se også: 6 Måter å Øke en Innovativ Barn

 

De kunne male på papir, badekar eller dusj dør hvis de ønsket det, og når de var ferdig kunne jeg sette sine mesterverk tørke, skru på vannet for å vaske dem og deres provisoriske art studio. Rydde opp ble det som en lek!

Tips #4: Frys PB & J er Ett Brød på en Gang

Hvis jeg måtte velge en jobb i løpet av skoleåret at jeg hater mest, hendene ned det gjør lunsjer. Selv om vår familie er i en ganske god rutine for å gjøre dem kvelden før, jeg fortsatt ville heller være å skrubbe toalettet enn pakking snacks og juice bokser og lage 6 forskjellige smørbrød til min store stamfisk.

Se også: Morsom og fin Matboks Ideer

 

Siste år, men alle som endret fordi en venn av meg delte hennes hemmelige til å gjøre skolen lunches en lek. Hvis du har barn som liker peanut smør og gelé sandwich, gi dette en sjanse. Ta et brød og bruke hele tingen å gjøre om et dusin PB & J smørbrød. Plasser i individuelle sandwich baggies og deretter lagre tilbake i posen at brød kom inn. Plass i fryseren og ta smørbrød ut som du trenger dem for lunsj i morgen. De vil tine ved lunsjtid og du bare trenger å investere en del tid hver par uker til å lage smørbrød. Easy peasy!

Tips #5: For Dagligvarer Online

En av de beste timesavers jeg noensinne har funnet er å bestille min dagligvarer online. Etter fødselen av min 8. barnet, jeg brukte en tjeneste i vårt område kalt Peapod.com for flere måneder før jeg hadde mine tanker om meg igjen. Jeg kunne handle dagligvarer ved midnatt hvis jeg ønsket det, og de ville bli levert til dato og klokkeslett for mitt valg. Dette ga meg kontroll over min meny, holdt min pantry lager, og jeg bare kjøpte det vi trengte, i stedet for alle de ekstra jeg ville kjøpe impulsivt når jeg gikk mat shopping.

Jeg bruker fortsatt Peapod minst én gang i måneden når jeg vet at jeg har en ekstra sprø uken som kommer.