9 Smart Forældre Genveje

0
215

Hvis der er én ting, de fleste af nutidens forældre har til fælles er det, der på kort tid. Vi er alle, der kører i hundrede forskellige retninger, der forsøger at jonglere med børn, arbejde, relationer, og vores hjem – aldrig sind forsøger at finde tid til at pleje vores egne behov.

Der er ingen tvivl om, at forældrerollen er nok den sværeste opgave, du nogensinde vil elske, så det ville være rart, hvis vi ikke behøvede at blive strakt så tynd, med forpligtelser og rent faktisk har lidt mere tid til at nyde det.>

Med hektiske tidsplaner og utallige daglige forpligtelser en del af normen for så mange familier, er det mere vigtigt end nogensinde at finde tid opsparere, der vil tillade dig at trække vejret lidt lettere og forhåbentlig nyde ekstra tid med dine kære.

I dag Mægtige Mor aktier 9 smart forældre genveje til at gøre netop dette:

Tip #1: Glem Pyjamas

Mens pj er søde, er de også tilføje et ekstra element til din ugentlig tøjvask belastning og kan være dyre, især hvis du har flere børn. Når hver af mine børn nået en alder af 3, begyndte jeg at sætte dem i almindelig hvid t-shirts til sengetid, hvor jeg ville købe i løs vægt. Du kan også finde dem i håndværk afsnit af din lokale stormagasin i hver størrelse tænkelige for billige!

Se også: 5 vaskerum Essentials

 

Når du køber dem i større størrelser, de er mere komfortable og kan endda fungere som nightgowns for piger. De er nemme at vaske og fold, og de fleste børn elsker fornemmelsen af bomuld. Når de koldere måneder ankomme, jeg parrede dem med billig sweatpants. Som børnene vokser, de kan bære t-shirts til at spille uden.

Tip #2: Spring Badekar (Undertiden)

En aften bad var temmelig meget en fast bestanddel i vores hus, da mine børn var yngre, fordi det var beroligende og lavet en flot overgang til deres sengetid rutine. Som de fik i de tidligere karakterer i skolen, men vores aften rutiner ændret sig ret meget, fordi børnene var involveret i aktiviteter efter skole, og vores familie er begyndt at blive mere hektisk.

Se også: Sådan Rutiner Kan Forenkle Dit Liv

 

På travle nætter, når du ikke har ekstra tid mellem middag og sengetid, og dine børn ikke har haft en af de dage, hvor de har været at spille i det snavs, det er OK at springe et bad eller brusebad. Selvfølgelig, alt dette ændres, når de bliver tweens og teens og begynde at producere alle slags dufte, men for nu, hvis du ikke kan få dem fuldt badet hver eneste aften, skal du ikke bekymre dig om det. Denne enkle genvej, der kan spare dig for stress og tid og i sidste ende ændre retning af din aften.

Tip #3: lav en Art Studio i Karret

Hvis du ville elske at fremme dit barns kunstneriske side, men hader rod, der går langs med maleri, give dit badekar prøve. Når mine børn var yngre og var i humør til at få kreative, i stedet for at oprette et spot i spise-eller familieværelse til at male, ville jeg sætte dem i karret, kun iført deres pull-ups eller gamle t-shirts og lad dem gå amok med vaskbar maling og papir.

Se også: 6 Måder at skabe en Innovativ Barn

 

De kunne male på papir, i badekarret, eller endda brusebad døren, hvis de ville, og når de var færdige med at jeg kunne sætte deres mesterværker til tørre, tur på vandet for at vaske dem og deres interimistiske art studio. Rydde op, var en leg!

Tip #4: Frys PB & J En Skive ad gangen

Hvis jeg var nødt til at vælge et job i løbet af skoleåret, at jeg afskyr mest, hænder ned det er at lave frokost. Selvom vores familie er i en rigtig god rutine med at gøre dem natten før, jeg vil stadig hellere være skrubbe et toilet end pakning snacks og juice kasser og lave 6 forskellige sandwich til min store kuld.

Se også: Sjov og Velsmagende Madpakke Ideer

 

Sidste år, men alt dette ændrede sig, fordi en af mine venner fortalte om sin hemmelighed, at skolen frokoster til en leg. Hvis du har børn, der gerne peanut butter and jelly sandwich, give denne en chance. Tage et brød og bruge den hele ting at gøre omkring en halv snes PB & J sandwich. Sted i de enkelte sandwich beholdere, og opbevar derefter tilbage i posen, at de brød, vi kom i. Plads i fryseren og tage sandwich ud, som du har brug for dem til frokost i morgen. De vil tø op ved frokosttid, og du har kun at investere et stykke tid, et par uger til at gøre sandwich. Easy peasy!

Tip #5: For Dagligvarer Online

En af de bedste timesavers, jeg nogensinde har fundet er at bestille mine varer på nettet. Efter fødslen af min 8. barn, brugte jeg en service i vores område kaldet Peapod.com i flere måneder, indtil jeg havde min forstand om mig igen. Jeg kunne handle dagligvarer ved midnat, hvis jeg ville, og de ville blive leveret på dato og tidspunkt for mit valg. Dette gav mig kontrol over min menu, holdt mit spisekammer fyldt, og jeg har kun købt, hvad vi havde brug for, i stedet for alle disse ekstramateriale, jeg ville købe impulsivt, da jeg gik på indkøb af fødevarer.

Jeg bruger stadig Ærtebælg mindst en gang om måneden, når jeg ved, at jeg har en ekstra crazy ugen, der kommer.