9 Smarta Genvägar Föräldraskap

0
253

Om det finns en sak de flesta av dagens föräldrar har gemensamt det är att vara kort om tid. Vi är alla kör i hundra olika riktningar för att försöka jonglera barn, arbete, relationer, och våra hem, aldrig ihåg försöker hitta tid att ta hand om våra egna behov.

Det är ingen tvekan om att föräldraskap är förmodligen den tuffaste jobb du någonsin kommer att älska, så det skulle vara trevligt om vi inte måste vara sträckt så tunn med skyldigheter och faktiskt har lite mer tid att njuta av det.>

Med hektiska scheman och otaliga dagliga åtaganden del av normen för så många familjer, det är viktigare än någonsin att hitta tid sparare som gör att du kan andas lite lättare och förhoppningsvis njuta av lite extra tid med dina nära och kära.

Idag Mäktiga Mamma aktier 9 smart föräldraskap genvägar för att göra just det:

Tips 1: Glöm Pyjamas

Medan pj ‘ s är söta, de lägger också ett extra element till din vecka tvättservice belastning och kan vara dyrt, särskilt om du har flera barn. När alla mina barn nått en ålder av 3, jag började sätta dem i vanlig vit t-shirts vid läggdags som jag skulle köpa i bulk. Du kan också hitta dem i båten i ditt lokala varuhus i alla tänkbara storlekar för billig!

Se också: 5 Tvättstuga Essentials

 

När du köper dem i större storlekar, de är mer bekväma och kan även fungera som nattlinnen för flickor. De är lätta att tvätta och vika, och de flesta barn älskar känslan av bomull. När de kalla månaderna kommer, jag parade dem med billig träningsbyxor. Allt eftersom barnen växer, de kan bära t-shirts för att spela utanför.

Tips #2: Hoppa över Badet (Ibland)

En kväll bad var ganska mycket en stapelvara i vårt hus när mina barn var yngre eftersom det var lugnande och gjorde en fin övergång i deras läggdags rutin. Så fick de i den tidigare betyg i skolan, men vår kväll rutiner förändrats ganska lite eftersom barnen var involverade i aktiviteter efter skolan och vår familj började bli mer hektiskt.

Se även: Hur Rutiner som Kan Förenkla Ditt Liv

 

På den livliga nätter när du behöver extra tid mellan middag och läggdags, och dina barn har inte haft en av de dagar då de har spelat i den smuts, det är OK att hoppa över badkar eller dusch. Naturligtvis, allt detta förändras när de blir tweens och tonåringar och börja producera alla typer av dofter, men nu om du inte kan få dem helt badade varje kväll, oroa dig inte om det. Denna genväg kan spara stress och tid och i slutändan ändra riktning på din kväll.

Tips #3: att Göra en Art Studio i Badkaret

Om du skulle älska att uppmuntra ditt barns konstnärliga sida, men hatar den röra som går längs med målning, ge ditt badkar ett försök. När mina barn var yngre och var på humör för att bli kreativa, istället för att sätta upp en plats i matsalen eller vardagsrummet att måla, jag skulle sätta dem i badkaret klädd i bara sin pull-ups eller gamla t-shirts och låt dem gå crazy med tvättbar färg och papper.

Se även: 6 Sätt att Höja en Innovativ Barn

 

De kunde måla på papper, i badkaret, eller ens dusch dörr om de ville och när de var klara kunde jag ställa in sina mästerverk till torr, slå på vatten för att tvätta dem och deras provisorisk art studio. Rensa upp var en barnlek!

Tips #4: Frysa PB & J En Limpa på en Gång

Om jag var tvungen att plocka ett jobb under skolåret som jag avskyr mest, fällt det gör luncher. Men vår familj är i en ganska bra rutin för att göra dem kvällen innan, skulle jag ändå hellre att skura en toalett än packning snacks och juice kartonger och göra 6 olika smörgåsar till min stora kull.

Se även: Roliga och Goda Matlåda Idéer

 

Men förra året, allt som förändrats på grund av att en vän till mig berättade om sin hemlighet för att göra skolan till lunch en bris. Om du har barn som gillar peanut butter and jelly mackor, ge det ett försök. Ta en limpa bröd och använda det hela att göra om ett dussin PB & J smörgåsar. Placera i enskilda smörgås baggies och lagra sedan tillbaka den i väskan att limpa bröd som kom. Ställ i frysen och ta smörgåsar som du behöver dem för lunch i morgon. De kommer att tina upp vid lunchtid och du behöver bara investera en bit av tiden varje par veckor för att göra smörgåsar. Easy peasy!

Tips #5: Beställ Mat Online

En av de bästa timesavers jag någonsin har hittat beställer min mat online. Efter födelsen av min 8: e barn, jag har använt en tjänst i vårt område som kallas Peapod.com för flera månader tills jag hade min villrådighet om mig igen. Jag kan handla mat vid midnatt om jag ville att de skulle levereras på datum och tid för mitt val. Detta gav mig kontroll över min meny, höll mitt skafferi fyllt, och jag köpte bara det vi behövde, i stället för alla de extrafunktioner jag skulle köpa impulsivt när jag gick och handla mat.

Jag använder fortfarande Peapod minst en gång i månaden när jag vet att jag har en extra galna veckan som kommer.