Skattereformen Lag: 7 Sätt Att Det Påverkar Din Privatekonomi

0
250

Ny lagstiftning känd som skattesänkningar och Jobs Act trädde i kraft den 22 December 2017. Med början 2018, det påverkar praktiskt taget alla AMERIKANSKA skattebetalare med dramatiska förändringar, bland annat nya skattesatser, färre avdragsgilla kostnader, och en viktig ändring till hälso-och sjukvård.

Jag täcker sju av de viktigaste sätten skattereformen påverkar din privatekonomi. Förståelsen av dessa förändringar som nu kan hjälpa dig att förbereda, för att undvika eventuella fallgropar, och hålla din skatteskuld som låg som möjligt.

7 Sätt Skattereformen Påverkar Din Privatekonomi

 1. Inkomstskatteskala och skattesatser förändring.
 2. Den skatteavdrag ökar.
 3. Den personliga och beroende skattebefrielse elimineras.
 4. Homeownership förmåner minskas.
 5. Statliga och lokala skattelättnader är begränsade.
 6. Utbildning incitamenten ändras.
 7. Hälso-och mandat straff elimineras.

Här följer mer information om hur skattereform och förändringar i din personliga ekonomi.

1. Inkomstskatteskala och skattesatser förändring.

De skattesänkningar och Jobs Act håller den grundläggande strukturen i vårt progressiv inkomstskatt, men ändrar parentes och priser. Oroa dig inte, jag ska förklara denna skatt jargong på ren svenska.

Med en progressiv inkomstskatt innebär att större mängder av inkomst beskattas högre priser. Tidigare hade vi sju parentes eller nivåer av priser: 10%, 15%, 25%, 28%, 33%, 35%, och 39,6%.

Progressiv beskattning innebär att du inte beskattas med en skattesats (om din inkomst är enbart i den nedre fäste), men har flera skattesatser som tillämpas på din inkomst. Till exempel, under det gamla systemet, om du var ensamstående och gjorde $60,000, du skulle betala för tre olika momssatser:

 • Den första $9,525 av inkomst beskattades på 10%
 • Nästa $29,175 var beskattas med 15%, vilket motsvarar ett totalt värde av $38,700
 • Den sista $21,300 var beskattas med 25%, vilket motsvarar hela $60,000

Även om det skulle vara vanligt att säga att du är i 25% skatteklass i detta scenario eftersom det är där din inkomst toppar ut, du behöver inte betala 25% på alla dina inkomster.

Många skattebetalare kommer att gynnas av skattesänkningar och Jobs Act, men vissa höginkomsttagare betalar mer skatt.

Enligt den nya lagen, vi har samma antal inkomstskikt, men de priser som tilldelats fem av de sju nivåerna är något lägre: 10%, 12% 22%, 24%, 32%, 35%, och 37%. Och utbudet av inkomst som tilldelats några av de konsoler som har förändrats.

Till exempel, under det gamla systemet, en enskild skattebetalare med 40 000 kr i beskattningsbar inkomst toppade i 25% skatteklass och skulle betala ca $5 700 dollar i skatter. Enligt det nya systemet, som personen skulle vara i 22% hållare och betala ca $4,700, eller $1000 mindre.

Många skattebetalare kommer att gynnas av skattesänkningar och Jobs Act, men vissa höginkomsttagare betalar mer skatt.

IRS har precis släppt nya förskottsinnehållning riktlinjer för arbetsgivare så att de kan ändra lönecheckar inte senare än den 15 februari 2018. Så, om du är anställd, bör du se en liten ökning i din ta hem lön då.

Det är en bra idé att se över förändringar i din förskottsinnehållning noga eftersom om det finns för lite tas ut, kan du sluta med att betala mer i skatt tid. Och med tanke på alla nya skatt förändringar som sker, som jag ska gå igenom här, jag rekommenderar att du går igenom din källskatt ändå, eftersom du kanske inte får så många utsläppsrätter på W-4.

2. Den skatteavdrag ökar.

Den nya lagen om skatt ökar schablonavdrag med betydande belopp. Innan jag ger dig nummer, här är en primer: Avdrag kan du dra av vissa kostnader från din beskattningsbara inkomst, vilket minskar din skatt bill.

Men även om du inte har några avdragsgilla kostnader, vårt skattesystem kastar du ett ben bara för att andas! Det kallas standard-avdrag. Du kan göra anspråk på en vanlig platt beloppet för din ansökan status (till exempel singel eller gift), med några frågor.

Har du ett annat alternativ som kallas specificering avdrag. Detta innebär att du lägger upp alla dina avdragsgilla kostnader och lista dem på din skattsedel. Placera sparar pengar när summan överstiger ditt standard-avdrag, men det är mer av ett problem, eftersom du måste bevisa att dina kostnader är legit.

Du kan aldrig hävda både standard-avdrag och specificera avdrag samma år. Men du kan alternativa metoder från år till år, beroende på vilket alternativ som sparar mest. Så det är klokt att köra siffrorna i båda riktningarna varje år för att se vilket alternativ som ger dig en större avdrag.

Det finns vissa situationer när du inte kan göra anspråk schablonavdrag. En är om du är gift, men filen skatter separat, och din make / maka itemizes avdrag. I det fallet kan du både måste specificera.

Du kan aldrig hävda både standard-avdrag och specificera avdrag samma år. Men du kan alternativa metoder från år till år, beroende på vilket alternativ som sparar mest.

Här är den nya standarden avdrag enligt skattesänkningar och Jobs Act av skatt ansökan status:

 • Singel: Höjer till $12.000 från $6,500
 • Överhuvud: Ökar till $18,000 från $9,550
 • Gift arkivering gemensamma skatter: Höjer till $24,000 från $13,000

Som ni kanske förstår, dessa högre standard avdrag gör det mer sannolikt att färre Amerikaner kommer att vilja specificera. Det är fortfarande en bra idé att fortsätta spåra dina avdragsgilla kostnader så att du kan göra den jämförelse, men det är många färre avdrag nu. Jag ska berätta mer om vad som har ändrats i ett ögonblick.

3. Den personliga och beroende skattebefrielse elimineras.

En annan skatt term du höra en hel del är personlig befrielse. Det har tagits bort under de skattesänkningar och Jobs Act, men jag ska ge dig en snabb explainer.

Personligt och beroende av undantaget var helt enkelt ett belopp som du fick dra av från din inkomst för dig själv och alla som är beroende du göra anspråk på din deklaration. Det var en annan avdrag bara för att vara levande, utöver din vanliga eller specificerad avdrag.

Före 2018, undantaget minskat din beskattningsbara inkomst av $4,050 per person, upp till vissa inkomstgränser. Men du kommer förmodligen inte att missa det nu när det är en mycket högre standard avdrag.

4. Homeownership förmåner minskas.

Du kan vara glad att höra att hypotekslån intresse avdrag inte kommer bort, men det har minskat för nya lån.

Jag nämnde att det för många människor, med den standard avdrag (i stället för specificering) kan vara mer attraktivt eftersom det kommer att vara större med start 2018. Plus, många specificerad avdrag får minskas eller elimineras.

Hem hypotekslån intresse avdrag är en av de mest populära specificerad avdrag eftersom det kan vara stor, och därför sänka skatterna markant. Om du är en homeowner eller vill att en dag, du kan vara glad att höra att hypotekslån intresse avdrag inte kommer bort. Det har dock minskat för nya lån:

 • Räntan på ett nytt bolån är begränsad till att ränta på ett maximum av $750,000, eller $375,000 om du är gift och fil skatt separat. Det är ned från $1 miljoner, eller $500.000 om arkivering separat.
 • Räntan på ett hem kapital lån eller hem kapital kredit (HELOC) är inte längre avdragsgilla. Du brukade ha upp till $100.000 av ränta på hem-relaterade skulder som var avdragsgilla.

En annan stor homeownership nytta som skalats tillbaka är uteslutande av vinsten från försäljningen av en huvudsakliga bostad. Denna förordning kan du hoppa över att betala skatt på en stor del av pengarna som du kan göra när du säljer ett hem.

Den viktigaste kravet för att vara berättigad till denna skattelättnad är hur länge du har bott i hemmet. Det brukade vara en minst två av de föregående fem år innan du säljer hem. Nu måste du bo i hemmet under en längre period för att kvalificera dig till minst fem av de åtta föregående åren.

Dessutom, denna fördel blir att fasas ut eller minskas när du tjänar mer än $250.000, eller $500,000 när du lämnar in en gemensam avkastning. Höginkomsttagare och de som har högre prissatta bostäder påverkas av dessa skatteförändringar som mest.