Skattereform Lov: 7 Måder Det Påvirker Din Privatøkonomi

0
188

Ny lovgivning kendt som skattelettelser og Jobs Act blev lov om December 22, 2017. Starter i 2018, er det påvirker stort set alle AMERIKANSKE skatteydere med dramatiske ændringer, herunder nye skattesatser, færre fradragsberettigede udgifter, og en større ændring til sundhedsydelser.

Jeg vil dække syv af de vigtigste måder skattereform påvirker din privatøkonomi. Forståelsen af disse ændringer nu kan hjælpe dig med at forberede, undgå potentielle faldgruber, og holde din skattepligt så lavt som muligt.

7 Måder Skattereform Påvirker Din Privatøkonomi

 1. Skat parentes og skattesatser ændrer sig.
 2. Standard fradrag stiger.
 3. Den personlige og afhængige fritagelser er elimineret.
 4. Homeownership ydelser reduceres.
 5. Statslige og lokale skattelettelser er begrænset.
 6. Uddannelse incitamenter er ændret.
 7. Sundhedsydelser mandat straf er elimineret.

Her er flere oplysninger om, hvordan skattereformen ændrer din personlige finanser.

1. Skat parentes og skattesatser ændrer sig.

Skattelettelser og Jobs Act holder den grundlæggende struktur i vores progressive indkomstskat, men ændrer beslag og priser. Må ikke bekymre dig, vil jeg forklare denne skat jargon i almindeligt engelsk.

Der er en progressiv indkomstskat system betyder, at større mængder af indkomst, der beskattes med en højere sats. Vi har tidligere haft syv bøjler eller niveauer af priser: 10%, 15%, 25%, 28%, 33%, 35%, og 39.6%.

Progressiv beskatning betyder, at du ikke er beskattet med en sats (medmindre din indkomst er udelukkende i det nederste beslag), men har flere skattesatser, der anvendes til din indkomst. For eksempel, under det gamle system, hvis du var single og gjorde $60,000, du er villig til at betale tre forskellige skattesatser:

 • Den første $9,525 af indkomst blev beskattet med 10%
 • Den næste $29,175 blev beskattet med 15%, svarende til en samlet værdi af $38,700
 • De sidste $21,300 blev beskattet med 25%, svarende til den fulde $60,000

Selv om det ville være almindeligt at sige, at du er i de 25% skat beslag under dette scenario, fordi det er, hvor din indkomst topper, du behøver ikke betale 25% af hele din indkomst.

Mange skatteydere vil få gavn af de skattelettelser og Jobs Act, men nogle høje indkomster vil betale mere i skat.

Under den nye lov, vi har det samme antal af skat parentes, men de priser, der er tildelt til fem af de syv etager er en smule lavere: 10%, 12% 22%, 24%, 32%, 35%, og 37%. Og den række af indkomst, der er tildelt til nogle af ophængene har ændret sig.

For eksempel, under det gamle system, en enkelt skatteyder med $40.000 af den skattepligtige indkomst toppet ud i 25% skat beslag og ville betale omkring $5,700 i skatter og afgifter. Under det nye system, at en person ville være i 22% beslag og betale omkring $4,700, eller $1.000 mindre.

Mange skatteydere vil få gavn af de skattelettelser og Jobs Act, men nogle høje indkomster vil betale mere i skat.

IRS har netop frigivet nye kildeskat retningslinjer for arbejdsgivere, så de kan ændre lønsedler, dog ikke senere end 15 februar 2018. Så hvis du er en medarbejder, bør du se en lille øge i dit hjem, betale derefter.

Det er en god idé at gennemgå ændringer i din kildeskat omhyggeligt, fordi hvis alt for lidt er taget ud, kan du ende med at skulle betale mere i skat tid. Og i betragtning af alle de nye skattemæssige ændringer, der sker, som jeg vil dække her, jeg anbefaler at du gennemgår din kildeskat alligevel, fordi du ikke kan få så mange kvoter på din W-4.

2. Standard fradrag stiger.

Den nye skattelovgivning øger standard fradrag med et betydeligt beløb. Før jeg give dig de tal, her er en primer: Fradrag giver dig mulighed for at trække visse udgifter fra din skattepligtige indkomst, som reducerer din skatteopgørelse.

Men selv hvis du ikke har nogen fradragsberettigede udgifter, vores skattesystem, kaster du en knogle, bare for at trække vejret! Det hedder standard fradrag. Du kan gøre krav på en standard flad beløb for din ansøgning status som single eller gift), med ingen stillede spørgsmål.

Har du en anden indstilling, der hedder tydelig angivelse fradrag. Dette betyder, at du tilføjer alle dine fradragsberettigede udgifter, og skriv dem på din skattemæssige form. Tydelig angivelse sparer penge, når de samlet overstiger din standard fradrag, men det er mere af en besvær, fordi du er nødt til at bevise dine udgifter er lovlige.

Du kan aldrig kræve både standard fradrag og itemize fradrag i samme år. Men du kan alternative metoder fra år til år, afhængigt af, hvilken løsning der sparer mest. Så det er klogt at køre numre begge veje hvert år for at se, hvilken løsning der giver dig en større fradrag.

Der er nogle situationer, hvor du ikke kan kræve standard fradrag. Den ene er, hvis du er gift, men fil skatter separat, og din ægtefælle itemizes fradrag. I det tilfælde, at du både skal itemize.

Du kan aldrig kræve både standard fradrag og itemize fradrag i samme år. Men du kan alternative metoder fra år til år, afhængigt af, hvilken løsning der sparer mest.

Her er den nye standard fradrag i henhold til skattelettelser og Jobs Act af skat arkivering status:

 • Fælles: Stigninger til $12.000 fra $6,500
 • Overhoved: Stiger til $18,000 fra $9,550
 • Giftede sig med at indgive fælles afgifter: Stiger til $24,000 fra $13,000

Som du måske forestiller dig, at disse højere standard fradrag gøre det mere sandsynligt, at færre Amerikanere ønsker at specificere. Det er stadig en god idé at fortsætte med at spore dine fradragsberettigede udgifter, så du kan lave den sammenligning, men der er mange færre fradrag nu. Jeg vil fortælle dig mere om, hvad der har ændret sig, i et øjeblik.

3. Den personlige og afhængige fritagelser er elimineret.

En anden skat sigt vil du høre en masse, er den personlige undtagelse. Det er blevet fjernet i henhold til skattelettelser og Jobs Act, men jeg vil give dig en hurtig explainer.

Den personlige og afhængige undtagelse var simpelthen et beløb, som du fik mulighed for at fratrække din indkomst til dig selv, og hver afhængig, skal du krav på din selvangivelse. Det var et fradrag, bare for at være i live, i tillæg til din standard eller specificerede fradrag.

Før 2018, fritagelse reduceret din skattepligtige indkomst af $4,050 per person op til visse indkomstgrænser. Men du vil sandsynligvis ikke gå glip af det, nu, at der er en meget højere standard fradrag.

4. Homeownership ydelser reduceres.

Du kan være glad for at høre, at rentefradraget ikke går væk, men det er blevet reduceret til nye lån.

Jeg nævnte, at for mange mennesker, at tage standardfradrag (i stedet for tydelig angivelse) kan være mere attraktivt, fordi det vil være større starter i 2018. Plus, mange specificerede fradrag er at få reduceret eller elimineret.

Hjemmet rentefradraget er en af de mest populære specificerede fradrag, fordi det kan være store, og derfor sænke skatterne betydeligt. Hvis du er en homeowner, eller ønsker at blive en dag, du kan være glad for at høre, at rentefradraget ikke går væk. Det er dog blevet reduceret til nye lån:

 • Renten på nye realkreditlån er begrænset til renter, der er betalt på et maksimum på $750,000, eller $375,000 hvis du er gift og fil afgifter separat. Det er ned fra $1 million, eller $500.000, hvis arkivering separat.
 • Interesse på et hjem ansvarlig lånekapital eller et hjem egenkapital linje af kredit (HELOC) ikke længere er fradragsberettigede. Du er vant til at have op til $100.000 af renter, der er betalt på home-relaterede gæld, der var fradragsberettigede.

En anden stor eget hus fordel, der er blevet nedtrappet er udelukkelse af gevinsten fra salget af en hovedbopæl. Denne forordning giver dig mulighed for at springe betale skat på en stor luns af penge, du kan gøre, når de sælger en bolig.

De store krav for at være berettiget til denne skattelettelse er, hvor længe du har boet i hjemmet. Det bruges til at være mindst to af de foregående fem år, før du sælger den hjem. Nu, at du skal leve i hjemmet i en længere periode for at kvalificere sig til mindst fem af de foregående otte år.

Hertil kommer, at denne fordel bliver udfaset eller ned, hvis du tjener mere end 250,000 dollars, eller $500.000, når indgive en fælles afkast. Høje indkomster og dem, der ejer højere prissat boliger er berørt af disse afgiftsændringer mest.