Hvordan Vært en Stor Part

0
200

Alle elsker en fest, højre? Det er svært at finde nogen, der ikke kan lide at deltage i fester, men hosting dem…godt, det er et helt andet dyr. Vært for en fest i dit hjem kan være stressende, så i dag skal vi til at fokusere på de 4 øverste tips til at hjælpe dig med at planlægge, oprette og være vært for en fantastisk begivenhed i dit hjem. Efter at alle, som vært eller værtinde, bør du have så meget sjov som dine gæster!>

Tip #1: Vælg et Tema

I college, bare høre om en part, der er nok at gøre os ønsker at gå. Efterhånden som vi vokser op og får mere travlt, om folk kan have brug for lidt mere incitament til at komme til dit arrangement. Efter at alle, der deltager i et party, kan det medføre, dyrt, tidskrævende logistik, såsom leje en babysitter, booking af bil, købe et nyt sæt tøj, og andre, afhængigt af din situation. Tilføjelse af en sjov, appellerende tema til din fest kan være et stort incitament. Mine venner er virkelig konkurrencedygtige, så vi har tendens til at have en konkurrence-style parter. Nogle af vores favoritter i fortiden har været en Gryderet Cook-Off Potluck, en Valentine ‘ s Day Cupcake Konkurrence, og en Mikro-Øl Smagning Mesterskab for Halloween.

Et tema, som ikke kun gør folk ønsker at komme til dit arrangement, men det giver dem også noget at tale om. Hvor mange af os går ud, kun for at komme til at sidde fast på at tale om vores arbejde eller vores børn-igen og igen? Men hvis nogen viser op til din fest med en kuchen som din bedstemor plejede at gøre, du kan ikke hjælpe, men være nysgerrig på, hvorfor de ved, hvordan man laver autentisk tysk kager og samtale, vil naturligt blive mere interessant. Selv hvis du ikke går ud med en konkurrence, bare at gøre dine gæster bære Hawaii-skjorter eller leis vil få dem ind i en anden ramme i sindet og skabe mere sjov end normalt ville ske.

Tip #2: At Opbygge Spænding

Når du har dit tema, skal du begynde at opbygge spænding til dit arrangement. Trin 1 er at skabe en online invitere gennem et site som Evite, Punchbowl, eller endda Facebook. De fleste af disse websteder vil give dig mulighed for at tilpasse udseendet og fornemmelsen af din invitation. Tilføje billeder og være kreativ med din formulering, at skræddersy det til din inviterede. Med min konkurrencedygtige venner, trash-talking starter i inviterer og ikke ende, indtil en vinder er kronet. Start spænding til din fest med den første meddelelse, og fortsætter det, via e-mails, sms-beskeder, og ansigt til ansigt kommunikation. Selv hvis det kun er en lille får sammen, lad dine venner vide, at din plads er stedet at være!