Hvordan til at Motivere til Sunde Vaner: Et Interview med Dan Ariely

0
212

Vores tema alle i denne måned er Sunde Vaner, og i denne uge talte jeg med adfærdsmæssige økonom og forfatter Dan Ariely. Han har skrevet flere bøger, herunder hans 2008 bestseller Forudsigeligt Irrationelle: Den Skjulte Kræfter, Der former Vores Beslutninger, og hans nyere afsnit Dollars og Forstand: Hvordan Vi Misthink Penge, og Hvordan du Bruger Klogere. Dan Ariely lærer ved Duke University, og han er grundlægger af Center for Avanceret Bakspejlet. (Få det?)

Dan har tilbragt sin karriere forsøger at forstå og forklare, at det er resten af os), hvorfor vi træffer valg, der tydeligvis ikke er i vores bedste interesse. Ting som at købe lotteri billetter og sælge aktier, når de mister værdi og, selvfølgelig, at spise ting, som vi ved vil holde os fra at se og føle på den måde, vi ønsker at.

Og i virkeligheden, er hans seneste projekt er en, der fokuserer på at hjælpe folk med at tabe sig og blive sundere. Det er et badeværelse skala, der hedder Shapa og det interessante ved denne skala er, at det ikke fortælle dig, hvad du vejer. I stedet, det er ganske enkelt fortæller dig, om din vægt er trendvisning op, ned, eller opholder sig det samme. (Dette er meget lig den metode, som vi bruger i vores bæredygtige vægt tab program. I virkeligheden, den navn af thatprogram er Vægtløs!)

Når de forsøger at udvikle sunde vaner, vi bør fokusere på at belønne den adfærd, i stedet for resultatet.

I en pilot undersøgelse, Dan group rekrutteret frivillige, der enten vejes sig selv hver morgen på en almindelig skala eller på Shapa skala. Mens gruppen, der bruges regelmæssigt skala fået en smule vægt i løbet af undersøgelsen, at den gruppe, der brugte Shapa skala mistet cirka 1% af deres kropsvægt hver måned.

Det lyder måske ikke af meget, men, som du har hørt mig sige før, du er langt mere tilbøjelige til at fastholde dit vægttab, når du mister det langsomt. (Det er også slår dælen ud af langsomt tager på i vægt!)

I vores interview, Dan forklarer behavioral economics på arbejdspladsen, og hvordan den viden, der førte til Shapa skala kan hjælpe dig med at danne andre sunde vaner.

Her er et par highlights fra vores interview. Brug af denne artikel, s indbyggede audio player for at høre hele samtalen.

  • Når de forsøger at udvikle sunde vaner, vi bør fokusere på at belønne den adfærd, i stedet for resultatet.
  • At komme på vægten hver morgen, som kan hjælpe med at minde dig om din intention om at spise sundt i løbet af dagen.
  • Vores vægt kan svinge med flere pounds fra dag til dag. Men dette har meget lidt at gøre med faktiske fedt tab eller gevinst.
  • Det kan tage op til to uger for ændringer, som du foretager til din kost og motion til rent faktisk omsættes til fedt tab.
  • For at få et sandt billede af, hvordan ændringer i din kost og motion påvirker din krop, du er nødt til at se på den langsigtede tendens.

Du kan få mere at vide om Dan ‘ s arbejde på hans hjemmeside http://danariely.com