Hoe worden Mannerly met Kinderen

0
235

Ik heb vaak over generieke manieren onderwerpen of de manieren situaties van anderen, maar ik had er iets met mij gebeurd dit afgelopen weekend. Ik dacht dat het misschien wel leuk en praktisch voor mij te breken hoe ik benaderd de situatie voor beter of slechter.

Het weer was opgewarmd aanzienlijk, en ik dacht dat het was hoog tijd dat ik buiten schoongemaakt en de bladeren uit mijn tuin. Echter, toen ik het opende mijn voordeur wat ik tegenkwam, was volledig onverwacht.

Hoe worden Mannerly in Onverwachte Situaties

Zoals ik zei, was ik vertrokken voor een ontspannen tijd van blad harken. Mijn vier jaar oude had visioenen van stort zich in reusachtige blad palen. Wat we vonden waren zeven wijk jongens probeert tevergeefs om voetbal te spelen in onze voortuin, die net toevallig vrij klein, met een boom in een grote gemetselde plantenbak.

Ik was verrast, maar hield mijn cool. Immers, kinderen zijn vaak op zoek naar een reden om wc-papier iemand thuis. Waarom geven ze een reden? Ik zei: “Hé, jongens. Het spijt me u te vertellen dat ik heb om te doen wat werken in de tuin, dus je zult niet in staat zijn om voetbal te spelen in mijn tuin.” Het is perfect binnen de regels te botweg de situatie uit te leggen als mensen vragen om iets te doen—zoals verplaatsen uit uw gazon. Het is mijn tuin. Ik heb werk te doen. Je kunt hier niet zijn, want je zult in de weg. Ik was niet onbeleefd– slechts met vermelding van de feiten.

Er was duidelijk ontzetting dus ik gekscherend toegevoegd, “ik kan het niet betalen, maar u bent meer dan welkom om ons te helpen hark de bladeren.” Stel je mijn eigen ontzetting wanneer vier van de jongens besloten om te blijven en te helpen! Ik werd plotseling de manager van vijf kinderen, waarvan er vier had ik zelfs nog nooit gezien!

Wanneer we als volwassenen de behandeling van kinderen met respect en vriendelijkheid, ze nemen weinig merkt op hoe ze willen worden als ze later groot zijn.

Hoe worden Mannerly met Kinderen

Ik besefte dat mijn baan zou nu waarschijnlijk twee keer zo lang te doen, maar ik zag dit als een kans om mentor de buurt van kinderen en toon mijn eigen die nieuwe vrienden en spontaniteit zijn van harte welkom. Het zou net zo makkelijk om te lachen hem uit en stuur de kinderen op hun manier, maar het is niet vaak dat dit soort dingen gebeuren. Wanneer we als volwassenen de behandeling van kinderen met respect en vriendelijkheid, zelfs de kinderen die we niet kennen, ze nemen weinig merkt op hoe ze willen worden als ze later groot zijn. We moeten elke kans aangrijpen om hen goede opmerkingen.