Hoe te Hosten op een Geweldig Feest

0
238

Iedereen houdt van een feestje, toch? Het is moeilijk om iemand te vinden die niet zoals het bijwonen van partijen, maar waar ze…nou, dat is een heel ander dier. Een feestje in uw huis kan stressvol zijn, dus vandaag zijn we gaan ons richten op de top 4 tips om te helpen u bij het plannen, maken en hosten van een bijzondere gebeurtenis in uw huis. Immers, als de gastheer of gastvrouw, moet u net zoveel plezier hebben als je gasten!>

Tip #1: Kies een Thema

In het college, net horen over een partij is genoeg om ons willen gaan. Als we opgroeien en drukker, hoewel, mensen kunnen een beetje meer stimulans om te komen tot uw evenement. Immers, het bijwonen van een partij kan betrekken dure, tijdrovende logistiek, zoals het inhuren van een oppas, het boeken van een auto, het kopen van een nieuwe outfit, en anderen, afhankelijk van uw situatie. Het toevoegen van een leuke, aansprekende thema aan uw feest kan worden een grote stimulans. Mijn vrienden zijn echt competitief, dus we hebben de neiging om wedstrijd-stijl partijen. Een aantal van onze favorieten in het verleden al een Braadpan Cook-Off Potluck, een Valentijn Cupcake Wedstrijd, en een Micro-Bier Proeven Kampioenschap voor Halloween.

Een thema maakt niet alleen mensen komen graag naar uw evenement, maar het geeft hen ook iets om over te praten. Hoe velen van ons uit te gaan, alleen om vast komen te zitten praten over ons werk of onze kinderen over en over opnieuw? Maar als iemand te zien op uw feest met een kuchen als je oma gebruikt voor het maken, u kunt het niet helpen, maar nieuwsgierig naar de reden waarom zij weten hoe te maken van authentieke duitse broodjes en gesprek zal natuurlijk interessanter worden. Zelfs als u niet alle uit te gaan met een wedstrijd, alleen het maken van uw gasten dragen Hawaiian shirts of leis zal hen in een andere gemoedstoestand en maken meer plezier dan normaal zou gebeuren.

Tip #2: Het Bouwen Van Opwinding

Nadat u uw thema, te beginnen met de bouw van opwinding voor uw evenement. Stap 1 is het aanmaken van een online uit te nodigen door middel van een website zoals Evite, Punchbowl, of zelfs Facebook. De meeste van deze sites zal u toelaten om de look en feel van je uitnodiging. Toevoegen van foto ‘ s en wees creatief met uw tekst op maat naar uw genodigden. Met mijn competitieve vrienden, de trash-talking begint in de uitnodiging en het houdt niet op tot er een winnaar gekroond. Start de opwinding voor uw feest met de eerste communicatie, en blijven door middel van e-mails, sms-berichten, en face-to-face communicatie. Zelfs als het is gewoon een kleine bij elkaar te krijgen, laat je vrienden weten dat je plek is de plek om te zijn!