Skatt Reform Lov: 7 Hvordan Det Påvirker Din Personlige Økonomi

0
241

Ny lovgivning kjent som skattekutt og Jobber Act ble lov 22. desember 2017. Å starte i 2018, det påvirker nesten alle AMERIKANSKE skattebetaler med dramatiske endringer inkludert nye skattesatser, færre fradragsberettigede kostnader, og en viktig endring til helsetjenester.

Jeg vil dekke sju av de viktigste måtene for tax reform påvirker din personlige økonomi. Forstå disse endringene nå kan hjelpe deg med å forberede, unngå potensielle fallgruvene, og holde skatteplikt så lavt som mulig.

7 Måter Skatt Reform Påvirker Din Personlige Økonomi

 1. Skatt parentes og skattesatser endre.
 2. Standard fradrag på skatten øker.
 3. Den personlige og avhengige skattefritak er eliminert.
 4. Homeownership fordelene er redusert.
 5. Statlige og lokale skattelettelser er begrenset.
 6. Utdanning insentiver er endret.
 7. Healthcare mandat straff er eliminert.

Her er flere detaljer om hvordan skatt reform endringer din personlige økonomi.

1. Skatt parentes og skattesatser endre.

Den skattekutt og Jobber Handle holder den grunnleggende strukturen i vår progressiv inntektsskatt system, men endrer braketter og priser. Ikke bekymre deg, vil jeg forklare denne skatten sjargong i vanlig engelsk.

Å ha en progressiv inntektsskatt system betyr at høyere beløp av inntekten som er beskattet på høyere priser. Tidligere hadde vi syv braketter eller nivåer av priser: 10%, 15%, 25%, 28%, 33%, 35%, og 39.6%.

Progressiv beskatning betyr at du ikke beskattes med en sats (med mindre inntekten er utelukkende i den nedre braketten), men har flere skattesatser brukes til inntekten. For eksempel, under det gamle systemet, hvis du var singel og gjorde $60,000, du vil betale tre forskjellige skattesatser:

 • Den første $9,525 av inntekter ble skattlagt på 10%
 • Den neste $29,175 ble beskattet på 15%, som sto for en sum av $38,700
 • Den siste $21,300 ble beskattet på 25%, regnskap for hele $60,000

Selv om det ville være vanlig å si at du er på 25% skatt braketten under dette scenarioet, fordi det er der din inntekt topper ut, trenger du ikke betale 25% på alle dine inntekter.

Mange skattytere vil dra nytte av skattekutt og Jobber Handle, men noen høye inntekter vil betale mer skatt.

Under den nye loven, vi har samme antall skatt parentes, men de priser som er tilordnet til fem av de sju lagene er litt lavere: 10%, 12% 22%, 24%, 32%, 35%, og 37%. Og utvalget av inntekt som er tilordnet noen av brakettene har endret seg.

For eksempel, under det gamle systemet, en enkelt skattyter med $40,000 av skattepliktig inntekt toppet ut i 25% skatt brakett og ville betale ca $5º700 i skatt. Under det nye systemet, som person ville være i 22% brakett og betale ca $4,700, eller $1,000 mindre.

Mange skattytere vil dra nytte av skattekutt og Jobber Handle, men noen høye inntekter vil betale mer skatt.

SKATTEMYNDIGHETENE har akkurat gitt ut nye skattetrekk retningslinjer for arbeidsgivere, slik at de kan endre paychecks ikke senere enn 15. februar 2018. Så, hvis du er en ansatt, skal du se en liten økning i ditt hjem og betaler deretter.

Det er en god idé å gå gjennom endringer i din skattetrekk forsiktig fordi hvis det er for lite er tatt ut, kan du ende opp med å måtte betale mer i skatt tid. Og gitt alle de nye skatte-og avgiftsendringer som skjer, som jeg vil dekke her, jeg anbefaler at du ser gjennom dine tilbake, likevel, fordi du kan ikke få så mange kvoter på W-4.

2. Standard fradrag på skatten øker.

Den nye skatterett øker standard fradrag av et betydelig beløp. Før jeg gir deg tall, her er en primer: Fradrag tillater deg å trekke visse kostnader fra skattepliktig inntekt, som igjen reduserer skatt regningen.

Men selv om du ikke har noen fradragsberettigede kostnader, vårt skattesystem kaster du et bein bare for å puste! Det kalles standard fradrag. Du kan kreve en standard flatskjerm-beløp for innlevering status (for eksempel enslig eller gift), uten spørsmål.

Du har et alternativ som heter itemizing fradrag. Dette betyr at du legger sammen alle fradragsberettigede utgifter og liste dem på din selvangivelse. Itemizing sparer penger når den totale overskrider standard fradrag, men det er mer av et problem, fordi du har for å bevise dine utgifter er legit.

Du kan aldri kreve både standard fradrag og spesifisere fradrag samme år. Men du kan alternative metoder fra år til år, avhengig av hvilket alternativ som sparer mest. Så, er det lurt å kjøre tallene begge veier hvert år for å se hvilket alternativ som gir deg en større fradrag.

Det er noen situasjoner når du ikke kan kreve standard fradrag. Det ene er hvis du er gift, men filen skatter separat, og din ektefelle itemizes fradrag. I så fall, kan du både må spesifisere.

Du kan aldri kreve både standard fradrag og spesifisere fradrag samme år. Men du kan alternative metoder fra år til år, avhengig av hvilket alternativ som sparer mest.

Her er den nye standarden fradrag under skattekutt og Jobber Act av skatt innlevering status:

 • Enkelt: Øker til $12.000 fra $6,500
 • Overhode: Øker til $18,000 fra $9,550
 • Gift filing felles skatt: Øker til $24,000 fra $13,000

Som du kan forestille deg, er disse høyere standard fradrag gjør det mer sannsynlig at færre Amerikanere ønsker å spesifisere. Det er fortsatt en god idé å fortsette å spore din fradragsberettigede kostnader, slik at du kan gjøre sammenligningen, men det er mange færre fradrag nå. Jeg vil fortelle deg mer om hva som er endret i et øyeblikk.

3. Den personlige og avhengige skattefritak er eliminert.

Annen skatt begrepet hører du mye, er det personlig unntak. Det er blitt eliminert under skattekutt og Jobber Handle, men jeg vil gi deg en rask explainer.

Den personlige og avhengig av dispensasjon var rett og slett et beløp som du fikk til å trekke fra din inntekt for deg selv og alle avhengige du hevdet på selvangivelsen. Det var en annen fradrag bare for å være i live, i tillegg til din standard eller spesifisert fradrag.

Før 2018, fritak redusert skattepliktig inntekt med $4,050 per person, opp til visse inntekter grenser. Men har du sannsynligvis ikke vil gå glipp av det nå som det er en mye høyere standard fradrag.

4. Homeownership fordelene er redusert.

Du kan være glad for å høre at boliglån interesse avdrag ikke kommer unna, men det har blitt redusert for nye lån.

Jeg nevnte at for mange mennesker, å ta standard fradrag (i stedet for itemizing) kan være mer attraktive, fordi det vil være større starter i 2018. I tillegg er mange spesifisert fradrag er å få redusert eller eliminert.

Den boliglån interesse avdrag er en av de mest populære spesifisert fradrag fordi det kan være stor, og derfor kuttet skatter betydelig. Hvis du er et hus, eller ønsker å være en dag, kan du bli glad for å høre at boliglån interesse avdrag ikke kommer unna. Det har imidlertid blitt redusert for nye lån:

 • Rente på nye lån med pant er begrenset til renter betalt på en maksimum på $750,000, eller $375,000 hvis du er gift og fil skatter separat. Det er ned fra $1 millioner, eller $500,000 hvis innlevering separat.
 • Renter på et hjem egenkapital lån eller et hjem egenkapital linje av kreditt (HELOC) er ikke lenger fradragsberettiget. Du pleide å ha opp til $100.000 av interesse betalt på hjem-relaterte gjeld som var fradragsberettiget.

En annen stor homeownership fordel som er blitt trappet ned er utelukkelse av gevinst fra salg av en rektor bolig. Denne forskriften gir deg mulighet til å hoppe over å betale skatt på en stor del av pengene du kan gjøre når du selger en bolig.

Det store krav for å være kvalifisert for denne skatt pause hvor lenge har du bodd i hjemmet. Det pleide å være et minimum av to av de fem siste årene før du selger boligen. Nå må du leve i hjemmet for en lengre periode for å kvalifisere seg, i minst fem av de foregående åtte årene.

I tillegg, denne fordelen blir faset ut eller redusert når du tjener mer enn $250.000, eller $500,000 da sende inn en felles avkastning. Høy inntekt og de som har høyere priset hjem påvirkes av disse avgiftsendringer mest.