Når du skal Bite Tungen

0
240

For et par uker siden, skrev jeg en artikkel om riktig tidspunkt å gå bort fra et argument, slik at du kan spare ansikt og verdighet. Mange Moderne Manerer Fyr Facebook lesere syntes å ha lignende erfaringer som eksemplene jeg har beskrevet i artikkelen.

Men et annet spørsmål som kom opp langs de samme linjene. Og det er bitende tungen før du sier noe som fører til ugjenkallelig skade på ditt forhold..

Av de to reaksjoner på et argument – gå bort og biting tungen – både krever viljestyrke og tilbakeholdenhet, forskjellen er at biting din tunge er mindre konfronterende og kan trolig forhindre krangel helt.

Så før du angrer si noe, sjekk ut mine topp 3-Quick and Dirty Tips for hvordan å bite tungen:

Tips #1: Det Er Kamp?

Som jeg nevnte i artikkelen min om å gå bort fra et argument, det er situasjoner der ting ble overopphetet ganske fort. Når du spasertur unna, og du fysisk fjerner deg fra krangel og ta den høye veien. Når du bitt tungen, det er mer av en psykisk situasjon, snarere enn fysisk. Du er ikke avsløre alle dine tanker, du stopper og administrere ditt temperament.

Noen ganger når du har å bite tungen din, du er på utsiden ser på og ønsker å si noe, men er ikke så sikker på om du bør. For eksempel, den andre dagen på en restaurant, jeg overhørte et ungt par på randen av en break-up. Jeg var ikke avlytting, tankene, de bare kom til å bli sett – er, roper – høyt nok for alle på restauranten over gaten for å høre. En del av meg ønsket å komme opp og si noe, men den andre delen sluttet å spørre meg selv: Hvis kampen er det egentlig? Deres – som de sentrale aktørene – eller min, som irritert patron? Og det er den første hint i å vite når du skal riktig bitt tungen, snarere enn å bli involvert.

Tenk på det på denne måten, selv om du føler at du har noe å si, er det ditt sted? Hva vil skje som et resultat av at du snakker? Som en manerer guru, jeg ønsket å fortelle “lovebirds” at de var å være uhøflig, og vi oppfordrer dem til å ta sine høyt samtale til et annet sted. Som voksen, jeg ønsket å fortelle dem å bare bryte opp og bli ferdig med det. Men, som jeg har tenkt på det, kom jeg til den erkjennelse at dette var ikke kan kampen. Jeg var en outsider se/høre på, og det var opp til dem å arbeide ut dette. Så jeg bet meg i tunga, og tok en bit av min burger.